giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Eγω παλι στο "The Devil Wears Prada" επαθα παρακρουση με την Anne Hathaway.....![]()
![]()
![]()
+9999999999999999999999999
Εϊναι κούκλα η άτιμη!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Την έχω δεί και εγώ την ταινία, και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά και στο τέλος με συγκίνησε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το τέλος δεν μου άρεσε κάθολου, πολύ στην σφαίρα της συμβατικότητας κινήθηκε το σενάριο στο τέλος
underwater
Περιβόητο μέλος

Eγω παλι στο "The Devil Wears Prada" επαθα παρακρουση με την Anne Hathaway.....![]()
Κι εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα. Αν και γυναίκα το καλό πράγμα το λέω.

adespoto
Περιβόητο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα το "5 λεπτά ακόμα", αρκετά καλή ταινία και πιστεύω οτι είχε και κάποια βαθύτερα νοήματα πέρα από το χιούμορ.
Ναι...το έλεγε και στο τέλος εξάλλου...και σε αυτήν συγκυνίθηκα

Πολύ καλή ταινία!!!
Demelene
Διάσημο μέλος

Μεγάλη πατάτα και μόνο ένα σχόλιο θα κάνω θετικό.Επιτέλους είχε γυναίκα στον ρόλο της Λόις.
MonsterHouse
Αν και μαρέσουν πολύ τα κινούμενα σχέδια, αυτό δεν μάρεσε καθόλου. Εκτός τον άλλων σαν να μην πήγαινε καλά κάτι με το animation.
Maggie
Περιβόητο μέλος

...Εντάξει,καλό ήταν αγωνία κτλ αλλά στο τέλος δεν μου άρεσε καθόλου που

Demelene
Διάσημο μέλος

Μόνη βασική ένσταση κάτι σπασίματα και εξαρθρώσεις που έχει που τα Τίγρης και Δράκος και Hero δεν είχαν ευτυχώς. Το ιπτάμενα στιλέτα για μένα δεν υπήρξε ποτέ.
adespoto
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Που το είδες; Παίζεται στην Ελλάδα;
Το είδα στην Γλασκώβη. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα, αλλά δε νομίζω να μην έρθει.
Demelene
Διάσημο μέλος

John Tucker Must Die
Γενικά μια πολύ απλοική ταινία με πολύ ωραίες γυναίκες.
Αλλά σε ένα σημείο και μόνο που χρειάστηκε είπε μεγάλη ατάκα, που δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια.
He is John Tucker
And still, every girl in school lines up to date him knowing what they know,
and yet he lies to girl to get them to fall for him
i cant imagine the kind of person who would do that
io-io
Διάσημο μέλος

Γελασα παρα πολυ...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ειδα τον Borat!!!
Γελασα παρα πολυ...
Μιαααα απ'τα ιδια

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Με πήραν τα ζουμιά βραδιάτικα [και τα νεύρα επίσης]
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

....ίδια γεύση με το ΙΙ πολύ σιχαμάρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.