Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πολύ έξυπνο σενάριο και λίγο συγκινητική στο τέλος.The Lake House . Αν και αισθηματική ταινία , που δεν παρακολουθώ , πάρα πολύ έξυπνο σενάριο![]()

Μ' άρεσε πολύ σαν ταινία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξενυχτοπούλι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακριβως ετσι molka και καλα κανεις και το λες.
Συγκεκριμενα στην εικονογραφημενη νουβελα του Frank Miller ή οποια ηταν εμπνευσμενη απο την μαχη των Θερμοπυλων.![]()
Ανα γειά σου! Είναι απλά μια τανία, δεν μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε σαν προσβολή της ιστορίας μας και όλα αυτα! Αν ακούσω πάλι τους Ελληναράδες να παραπονιούνται για την κακοποίηση της ιστορίας τους, θα βγω στα παράθυρα και θα τους τρυπήσω με το δόρι μου!
Neverland_fairy
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκτός των μηνυμάτων για τη στάση του Φράνκο (ισπανός δικτάτορας αν δεν κένω λάθος), τον άψογο φωτισμό που διατρέχει το έργο, θα εντυπωσιαστείτε με τις εικόνες. Ειδικά όσοι θυμούνται τη μυθολογία μας, θα είναι μια ωραία εμπειρία.
Το βρήκα διδακτικό, στον τομέα ανθρώπινων αξιών, όπως θάρρος, αντίσταση στον οποιοδήποτε κατακτητή, πίστη στη φαντασία, ενθάρρυνση στην εξερεύνηση, σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή και πάνω από όλα ύμνος στην ελπίδα και στην ελευθερία του πνεύματος (μυαλού).
Αξίζει

maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι.........βλέπω παιδικά...............τι??????????

300!!
Μόλις γύρισα από τον τσινεμά, και ήταν καταπληκτικό!!!Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσω την ημέρα της γυναίκας, φοβερά κορμιά εμφανίζονται..!!Θεός ο Λεονάιντας!
Προειδοποίηση σε όποιον πάει να το δει..: Η ταινία είναι βασισμένη σε comic, και να έχετε στο νου σας ότι είναι ταινία, και όχι ντοκυμαντέρ!! Μην περιμένετε δηλαδή να δείτε την πραγματική ιστορία σε όλες της τις λεπτομέρειες! Επίσης, προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας όσο πιο νωρίς μπορείτε, γιατί γίνεται ένας σχετικός χαμός! Αυτά!
(Madness? THIS IS SPARTA!)
Την ειδα κι εγω χθες και ηταν αρκετα καλη.Οι ατακες παντως ηταν ολα τα λεφτα!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή οκ, είχε και καλές στιγμές αλλά με χάλαγε λίγο το american hero attitude των πρωταγωνιστών όπως και η αντί-ρεαλιστικότητα που ήταν διάχυτη σε όλη την ταινία (ποιος εκπαιδεύεται σε λίγες μέρες για να γίνει αστροναύτης;

(ποιος εκπαιδεύεται σε λίγες μέρες για να γίνει αστροναύτης;)
ο αμερικανος ποιος αλλος;

το μονο που μου αρεσε ηταν το soundtrack.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Επίσης το πιο άθλιο σημείο ήταν ο Ρώσος αστροναύτης στον διαστημικό σταθμό. Πραγματικά για τα μπάζα, τι στερεότυπο ήταν αυτό...
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Κλασικό μοτίβο ταινίας,προβλέψιμο φινάλε,αρκετά κλισέ,παρολαυτά όμως βλέπεται πολύ ευχάριστα!
7/10

underwater
Περιβόητο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Είναι επική ταινία, με φοβερούς διαλόγους, είναι ένα αριστούργημα.
Και πριν λίγο είδα το Κουρδιστό Πορτοκάλι. Και έχω να πω ότι το άτομο όταν το σκηνοθετούσε ήταν πολύ μπροστά...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

koz
Νεοφερμένο μέλος

Είναι ένα άθλιο ριμέικ.Πρέπει να δεις την πάλια που έιναι 20 φορές ανώτερη (θα έβαζες 20 με άριστα το 10)Ειδα καταλαθος τη συμμορια των 5 με τον Χανκς.. 1/10 με μεγαλη επιεικια, η πιο αδιαφορη ταινια που αντεξα να δω ποτε..

adespoto
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ΧΑΛΙΑ. Κατασκοπική... και πολύ βαρετή
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αν ΔΕΝ είχε αυτό το τέλος, και είχε κάτι πιο λυπητερό, ίσως είχε νόημα όλη η ταινία.
Giovanna
Επιφανές μέλος

μουρλια ε. σε ολο της το μεγαλειο η μουρλια τους. ολων.
Demelene
Διάσημο μέλος

Γιατί έχω την αίσθηση ότι έχεις πιάσει σβάρνα όλες τις ταινίες που ήταν Ηιτ όταν εγώ ήμουν 15-21?? Πάντως σκασιλάρα μου αν ήταν αμερικανιά ή όχι. Σαν περιπέτεια ήταν φοβερή και για την εποχή της τρομερά εφέ.Εγώ είδα το Armageddon. Ήταν χειρότερο απ' ότι θυμόμουν![]()
Εγώ έιδα σήμερα το The Holiday. Πολύ μάρεσε. Έχω πιάσει βασικά σβάρνα όλες τις ταινίες του Jack Black μετά το πρόσφατο Tenacious D - The Pick of Destiny αλλά και το School of rock που μου είχε αρέσει πολύ. Μαρέσει γενικά ο αυτοσαρκασμός που έχει για την σκηνή της μέταλ και ρόκ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.