kleftra
Διάσημο μέλος

Κανένα αξιόλογο θρίλερ ή έστω ταινία τρόμου των τλτ ετών έχει κανείς να προτείνει(πέρα απο τα πολύ διαφημισμένα);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανένα αξιόλογο θρίλερ ή έστω ταινία τρόμου των τλτ ετών έχει κανείς να προτείνει(πέρα απο τα πολύ διαφημισμένα);
Το "Cabin fever" είναι καλό καθώς και το πρόσφατο "Them".Και πολλά άλλα φυσικά,αυτά με μια πρώτη σκέψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα χθες σε dvd το "Ζobies", μην το δείτε
Εχω να σου προτεινω τα παρακατω πολυ καλα.
House of 1000 corpses
The devil's Rejects (ειναι η συνεχεια του επανω)
Και τα δυο ειναι εργα του μοναδικου ROB ZOMBIE και κλασσικα για τους ΦΑΝ του ειδους!
The Dark Hours
Παρα πολυ καλη ταινια με σκηνες που πραγματικα σε ψιλοστελνουν και σε "αγχωνουν".Αξιζει για DVD χαλαρα.Εμενα μου αφησε τρομερα καλη εντυπωση αυτη η ταινια.

See no Evil.Τρομου και περισσοτερο-κυριως splatter ταινια.Εμενα μου αρεσε για αυτον ακριβως τον λογο.

Αλλες ταινιες που αξιζουν και εχουν στοιχεια thriller-horror:
El Espinazo del diablo.Eκπληκτικη ταινια αν και ειχε μερικα "λαθακια".
The DescentΤο μεγαλο ατου της ταινιας ειναι το αισθημα κλειστοφοβιας που σου περναει.
Stir of Echoes.Πολυ καλη ταινια αλλα λιγο παλια.Του 99.
Αυτες μου ερχονται τωρα....Πολυ καλο ειναι και το THEM που λεει ο Alex πιο πανω.
Αυτο εαν δεν το βρισκεις ετσι ψαξτο σαν "Ils".

kleftra
Διάσημο μέλος

Θα τα αναζητήσω μόλις ανέβω Αθήνα κι ελπίζω να έχω χρόνο να μπω να γράψω τις εντυπώσεις μου.

Ξεκινησα να δω αυτη την ταινια χωρις να περιμενω πολλα πρταγματα...
Να πω οτι το ειδος της, ειναι :Comedy / Drama / Romance.
Λοιπον δεν θα πω πολλα πραγματα...
Απλουστατα θα σας πω οτι αυτη η ταινια καταφερε και με συγκινησε πραγματικα.Δεν επιασε με τιπτα φυσικα τα στανταρ του "Sweet November" π.χ. (αναλογη στο ειδος οχι στην υποθεση), αλλα παρ΄ολα αυτα με κρατησε "ευχαριστα" μπροστα στην οθονη μου να την παρακολουθω...Σε ορισμενες περιπτωσεις χαρηκα σε αλλαες συγκινηθηκα και σε αλλες βουρκωσα.
Με λιγα λογια για μια βραδια με το ταιρι σας ή και μονοι σας, η συγκεκριμενη ταινια αξιζει και με το παραπανω.Κατα την δικια μου παντα γνωμη.
Στους ρολους τους τοσο η J.L.Hewitt

Η σκηνοθεσια ειναι απλη...και οποτε χρειαστει ο σκηνοθετης "παιζει" με το θεατη και με τις εικονες.Απλα και ομορφα δηλαδη...
Με λιγα λογια την προτεινω οπως και ειπα παραπανω εαν θελετε μια ταινια, ομορφη,απλη,συγκινητικη...
Βαθμος 7/10 (ειμαι συγκινησιαρης τι θελετε;;;

Αυτο που μου εμεινε πραγματικα απο την ταινια;
Οταν αγαπατε καποιον, μην διασταζετε να του το πειτε και να του το διξετε...σαν να μην υπαρχει "αυριο"!
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημερα νομιζω βγαινει στα σινεμα κανονικα, αλλα εγω το δα σε και-γαμω-τις-θεσεις χτες!
να περναμε την ωρα μας εντελως

μετριο

mania
Επιφανές μέλος

το άσυλο με τα 1000 πρόσωπά, g girl

6,8/10 (με το ζορι) . Καμία μα καμία σχέση με τα προηγούμενα.
Demelene
Διάσημο μέλος

Μου φάνηκε απαράδεκτο για ένα και μόνο λόγο. Με εκνευρίζει ότι οι ηθοποιοί απαγγέλουν όπως κάνουν στις ελληνικές σειρές! Δλδ τι είναι σημάδι κουλτούρας? Έλεος. Όλοι στην ταινία εκτός από την Μ κάναν απαγγελία και λέγαν τα λόγια τους χωρίς καθόλου χρώμα. Όλοι ήταν άχρωμοι. Και χάλια να παίζεις θα έχεις το χρώμα του χάλια. Αλλα αυτό το απαθές ουδέτερο ΜΠΛΙΑΧ
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα έχω να πω....Δεν βλέπεις έργο...ζεις εμπειρία!!
Καταπληκτικό!
Και μην ακούω ηλιθιότητες για ιστορικές ανακρίβειες κλπ.
10/10 άνετα!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Πριν λίγο είδα το Amores Perros του Inarritu που ήταν κι αυτό σαπίλα όπως και όλες οι ταινίες του που έχω δει. Άξιζε και με το παραπάνω η ταινία αλλά σε πιάνει κατάθλιψη

io-io
Διάσημο μέλος

Αφηστε που εκει που ελεγε αυτος τα δικα του "Come and get it" κλπ εγω γυρναγα ενθουσιασμενη και ελεγα στον καλο μου
Μολων λαβε!!!!!, Μολων λαβεεεεεεε!!!!!!!!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ... Μπορεί ο Aronofsky να κάνει 5 χρόνια να βγάλει ταινία, αλλά όταν το κάνει...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

όχι και σαν το 24, το 4400!! καλούλα η προσπάθεια, αλλά θα το βαρεθείς, τράστ μι.Είδα μια σειρά ταινεία το 4400 πολλύ καλή ειναι ταινια με κύκλους σαν το 24 φοβερή σειρά![]()
mania
Επιφανές μέλος

όχι και σαν το 24, το 4400!! καλούλα η προσπάθεια, αλλά θα το βαρεθείς, τράστ μι.
Το είδες; ειμαι ακόμα στο 3 επισόδειο

dooo
Διακεκριμένο μέλος

όλα τα έχω δει. μαζοχισμός λέγεται, δον γουόριΤο είδες; ειμαι ακόμα στο 3 επισόδειο![]()

mania
Επιφανές μέλος

όλα τα έχω δει. μαζοχισμός λέγεται, δον γουόρι![]()
Ωχ πάλι μούφα θα βγεί και αυτό; πάντος πρως το παρών μου αρέσει

Isiliel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.