mania
Επιφανές μέλος

Τι ήπιαμε χτές βράδυ... πολλύ καλή την έχω δεί πολλές φορές και ακόμα γελάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Μέτρια.Προς κακή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mania
Επιφανές μέλος

Ειδα λιγο χθες το million dollar baby.Απο τις αγαπημενες μου.
Λίγο μάυρη βέβαια άλλα πολλη καλή. έχεις δεί το σκέρυ μούβι το κενούριο να δείς τι το έκαναν;;;;

Λίγο μάυρη βέβαια άλλα πολλη καλή. έχεις δεί το σκέρυ μούβι το κενούριο να δείς τι το έκαναν;;;;![]()
![]()
![]()
Ε ναι.Αλλα ευτυχως η πρωτη φορα που ειδα την ταινια ηταν πριν το σκερι μουβι!!

Γενικα δε βλεπω ταινιες του Clint (πλην εξαιρεσεων) αλλα αυτη με ειχε καθηλωσει.
Demelene
Διάσημο μέλος

Ξένος τίτλος? Η ένα imdb link.Οι ήρωες του δάσους φανταστική ταινια(κεινούμενα)
Τι ήπιαμε χτές βράδυ... πολλύ καλή την έχω δεί πολλές φορές και ακόμα γελάω.![]()
Thanks αν ασχοληθείς!
Maggie
Περιβόητο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Ξένος τίτλος? Η ένα imdb link.
Thanks αν ασχοληθείς!
Συγνώμη δεν κατάλαβα την ερώτηση

Demelene
Διάσημο μέλος

Θέλω τον original τίτλο δλδ τον αγγλικό της ταινίας που έλεγες.Συγνώμη δεν κατάλαβα την ερώτηση![]()
Isiliel
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Α οκ. το είχα δει τελικά.Ευχαριστώ. Νόμιζα της Maggies αναφερόταν αλλού.Σου απάντησε η Maggie Demelene: Open Season
mania
Επιφανές μέλος

Θέλω τον original τίτλο δλδ τον αγγλικό της ταινίας που έλεγες.
λογικά το τί ειπιαμε χτές βράδυ λές, δεν τον ξέρω άλλα θα δώ το κουτί μήπως το γράφει κάτω, αλλιώς θα σου πώ ονόματα ηθοποιών που επίσεις δεν θυμάμε

Σε κατατόποισα ε;;

Demelene
Διάσημο μέλος

Την βρήκα την ταινία. και την είχα δει κιόλας τελικά.Ευχαριστώ.λογικά το τί ειπιαμε χτές βράδυ λές, δεν τον ξέρω άλλα θα δώ το κουτί μήπως το γράφει κάτω, αλλιώς θα σου πώ ονόματα ηθοποιών που επίσεις δεν θυμάμε![]()
![]()
![]()
Σε κατατόποισα ε;;![]()
![]()
![]()
mania
Επιφανές μέλος

Θέλω τον original τίτλο δλδ τον αγγλικό της ταινίας που έλεγες.
Harold & kumar go to white castle= τι ειπιαμε χτές βράδυ

Καλά θα λύσεις ειναι όλα τα λευτά

Τώρα είδα το πάνω

Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εμχ.....
1 στα 10?

Hunter
Περιβόητο μέλος

οσες φορες και να την δω θα μου σηκωθει η τριχα, ειναι απλα εξαιρετικη ταινια
10/10
Maggie
Περιβόητο μέλος

Δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Μια ανακατοσούρα, δεν μου άρεσε καθόλου...

2/10 (γιατί έπαιζε ο Hugh Jackman αλλιώς, 0 θα έπαιρνε

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αυτό σηκώνει καβγά, πιτσιρίκαΜια βλακεία και μισή, το Η Πηγή Της Ζωής (The Fountain)...
Δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ! Μια ανακατοσούρα, δεν μου άρεσε καθόλου...Και η φίλη μου που μετά μου το εξήγησε και κάτι κατάλαβα, πάλι δεν μου άρεσε
2/10 (γιατί έπαιζε ο Hugh Jackman αλλιώς, 0 θα έπαιρνε)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.