Giovanna
Επιφανές μέλος

να σε πω, εκανες και τπτ αλλο στο σινεμα ρε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

δλδ σαρεσε.
να σε πω, εκανες και τπτ αλλο στο σινεμα ρε?![]()
Δεν θα λεγα οτι μου αρεσε, αλλα οτι δεν με χαλασε...
Ημουν σπιτι, οποτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Classic.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Απαράδεκτη.
Στο 80 % της διάρκειας της φρικτά βαρετή.
4/10 (κάθε μέρα της βάζω και χαμηλότερο βαθμό)
maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

suspiria
Διάσημο μέλος

Τη βρήκα κάπως ανούσια χωρίς υπόθεση και με άτοπο τέλος. Μου άρεσε η φωτογραφία όμως και οι παιδικές φατσούλες

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλα πέθανα στο γέλιο λεμε...
Απιστευτο

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Wild hogs η ελληνιστι ΟΙ Χαρλεαδες....
Απλα πέθανα στο γέλιο λεμε...
Απιστευτο
![]()
Κι εμενα μου αρεσε αυτη.

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα θυμαμαι οτι δεν μου πολυαρεσε το τέλος για αυτο το σεναριο
misslittledevil
Επιφανές μέλος

δε φρικαρες με το τελος του αρωματος? και μενα μου ειχε αρεσει παντως![]()
Εγω αηδιασα με τις σκηνες που εδειχνε στην αρχη -εκει που το γεννησε η μανα του.
suspiria
Διάσημο μέλος

Ντοχ δεν θυμαμαι το τέλος του αρωματος....
Αλλα θυμαμαι οτι δεν μου πολυαρεσε το τέλος για αυτο το σεναριο
Αποκλείεται να είδες "Το Άρωμα" και να μη θυμάσαι το σκηνικό με τους γυμνούς στην πλατεία

La Vita E Bella [10/10]
Όσες φορές και να τη δω κάθε φορά τι ίδιο συναίσθημα. Καταπληκτική ταινία.
tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Aυτη ήταν η πιο ελεεινή, ηλίθια και φτηνογυρισμένη ταινία που έχω δει!! Τη λάτρεψα

Το στόρι αφορά μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα αγόρι και τη χελώνα του (αααα... τι γλυκό. Μόνο που η χελώνα είναι 80 μέτρα ψηλή, πέταέι, έχει χαυλιόδοντες και είναι λιγουλάκι ευέξαπτη - μετά τα 150 το παθαίνεις). Ε οι εξωγήινοι έρχονται στη Γη με κακές διαθέσεις, οι γήινοι μαλώνουν μεταξύ μας, η χελώνα έρχεται απο τους ωκεανούς να ξεσπάσει, πλακώνει τους εξωγήινους αλλά πρέπει να ψόφησε στο τέλος, γιατί ξαπλώθηκε με τη κοιλιά ανάποδα. Οικολογική καταστροφή? Θλιβερό τέλος? Ή ευκαιρία για χελωνομπριζόλες? (Ιαπωνία γαρ).

Εγώ είδα τους 12 πίθηκους ξανά!
Είναι από τις πολύ ωραίες ταινίες, γενικά ότι έχει σχέση με Gilliam είναι εγγύηση
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.