Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα το Death Proof. Φάση είχεΔεν ενθουσιάστηκα αλλά μ' άρεσε. Άμα είσαι με παρέα πάντως παίρνει και μερικά επιπλέον αστεράκια
![]()
Αν και δεν ειναι τοσο splatter οσο το μοναδικο για εμενα "Planet Terror" που ειναι επεισης απο το "Grindhouse" μπορω οντως να πω οτι ηταν πολυ καλο.
Στο πρωτο μερος της ταινιας τρελο respect

Και στο δευτερο μισο ηταν τρομερη η καταδιωξη.
Γενικα τετοια εργα οπως αυτα πιο πανω ειναι απο τα αγαπημενα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Death at a Funeral (2007)
Καλούλι ήταν. Δεν ξεκαρδίστικα, ίσως γιατί δεν ήμουν σε φάση...
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Big Nothing (2006)
Όλα τα λεφτά, απλά!
Και άλλη μία είδα το σ/κ, αλλά δεν θυμάμαι πώς την λένε, θα επανέλθω όταν με το καλό μου έρθει..
Niyia
Διάσημο μέλος

Δεν ξετρελάθηκα...μάλλον ψιλομέτρια θα την έλεγα... παρά την ψηφιακή επεξεργασία κ την εναλλαγή, στα κοντινά πλάνα, ψηφιακής εικόνας + πραγματικής...
Θα μπορούσα να την είχα δει κ σε δβδ

Για πληροφορίες κ κριτική :
https://www.imdb.com/title/tt0442933/
https://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=5074
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

5/10, ακριβώς αυτό που περίμενα, αμερικανιά.
Isiliel
Επιφανές μέλος

BEOWULF
Δεν ξετρελάθηκα...μάλλον ψιλομέτρια θα την έλεγα... παρά την ψηφιακή επεξεργασία κ την εναλλαγή, στα κοντινά πλάνα, ψηφιακής εικόνας + πραγματικής...
Θα μπορούσα να την είχα δει κ σε δβδ
Για πληροφορίες κ κριτική :
https://www.imdb.com/title/tt0442933/
https://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=5074
μια απ'τα ίδια...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

βασικα η ταινια δε λεει καθολου ετσι απλα, πολυ μπουρδιτσα μου φανηκε, αλλα στο 3dακι λεει να τη δεις γιατι ειναι κι ετσι η πλοκη της που την κανει "καπως"..ενδιαφερουσα και μπαινεις περισσοτερο στο σκηνικο. Αλλιως, εγω τουλαχιστον μαλλον δε θα εμενα μεχρι το τελος:X
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Από τις πληροφορίες λοιπόν που έδωσε το Molkaκι:Στο Ελλαντα ποτε θα ερθει ξερετε;
Πως γουστΕΕΕΕΕΕΡΝω χριστουγεννιατικο σινεμα με Burton!
Ναι, καλά καταλάβατε, οι Real D αίθουσες στην Ελλάδα, θα δείχνουν την λατρεμένη ταινία Nightmare before Christmas από τις 13 Δεκεμβρίου!Τον Οκτώβριο εγκαταστάθηκαν 2 νέα συστήματα στο The Mall Athens και στη Θεσσαλονίκη για να υποδεχτούν τις ταινίες Beowulf (22 Νοεμβρίου) και την πιο cult ταινία όλων των εποχών «Nightmare before Christmas» του Tim Burton (13 Δεκεμβρίου).

Πάντως, αν είναι αυτό που νομίζω, δηλαδή αυτό που είχε στην DisneyLand θα είναι τέλειο ακόμα και αν η ταινία (Beowulf) δεν λέει πολλά...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

To ειχα δει οτι θα παιζεται οταν πηγα για το beowulf και σιγουρα θα το ξαναδω! Θα το ξαναβλεπα ακομη κι αν παιζοταν σε καποιο σινεμα χωρις εφφεδιες

Thiiiiis is halloweeen, yeyyy! \m/
underwater
Περιβόητο μέλος

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Μετά από κάποιο σημείο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τους ανακουφιστικούς τίτλους του τέλους...
Είδα και το Lion for Lamps. Καλούτσικο ήταν αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Πάντως μας δίνει μια καλή ιδέα για το πως μπορεί να νιώθουν κάποιοι αμερικανοί.

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

The Heartbreak Kid / Επτά χρόνια φαγούρα.
Μετά από κάποιο σημείο το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τους ανακουφιστικούς τίτλους του τέλους...
Είδα και το Lion for Lamps. Καλούτσικο ήταν αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Πάντως μας δίνει μια καλή ιδέα για το πως μπορεί να νιώθουν κάποιοι αμερικανοί.
Το Lion for Lambs το βρήκα αρκετά έξυπνο,και ήξερα από την αρχή ότι δεν σου προσφέρει τρομερή δράση οπότε ήταν όλα οκ.
Ζυγισμένη πλοκή,αρκετά έξυπνο και με πολύ καλές ερμηνείες.Ένα έργο που σε βάζει σε σκέψεις
8/10 από εμένα,αρκεί να μην είστε άνθρωποι που θέλετε τρομερή δράση

Έχω ακούσει πολλά κακά για το 7 μέρες φαγούρα αλλά παρόλα αυτά εγώ θα το δώ αυτές τις μέρες

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ασυμβιβαστος

Hostel II (2007)
Χωρίς να έχω δει το πρώτο μέρος, του βάζω επιεικώς ένα 6. Πιο πολύ γέλασα παρά φοβήθηκα/ξαφνιάστηκα/οτιδήποτε. Πολύ μωρό πάντως η Beth..
Good Luck Chuck (2007)
Υπέροχη κωμωδία, για μια φορά μου άρεσε η Alba, πρωτότυπο, αλλά ο Dane, θεός όπως πάντα!!

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Απορώ γιατί η 20th Century Fox δέχτηκε να την διανείμει και να προβάλει έτσι το όνομα της. Η ταινία στα περισσότερα σημεία της είναι αηδιαστική και στα υπόλοιπα άκρως γελοία. Απορώ και με τον εαυτό μου που την είδα ολόκληρη.

Ομολογώ ότι σε ένα σημείο γέλασα (αν και δεν θυμάμαι πιο ήταν πλέον)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.