Οχι δεν είστε μόνο εσείς που βλέπετε ενα κάρο ταινίες. Είμαι κι εγώ εδώ
1. Pink panther, και εγώ με τη σειρά μου. Ναι εντάξει, υπήρχαν στιγμές γέλιου, αλλά διβιδί γκάιζ, κρατήστε τα μάνεϋ για την ταινία νουμερο 4.
2. The village, αρκετά καλή, ωραίο σενάριο, απρόσμενο τέλος.
3. The interpreter. Την νοίκιασα για τον Σον Πεν, αλλά από αυτόν δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη. Πιο ωραία έπαιζε η Κιντμαν
. Το σενάριο είναι καλό, έχει αρκετές καλές στιγμές, καταλαβαίνεις όμως νωρίς τι παιζει, οπότε απλά παρακολουθείς να δεις πως θα το χειριστούν οι πρωταγωνιστές.
4. The inside man. Θα της έβαζα 9/10. Ο Ντένζελ πάλι σε ένα γνώριμο ρόλο (The negotiator), μόνο που αυτή τη φορά έχει μάθει το μάθημά του και παίζει πολύ καλύτερα
Όσον αφορά τον τρόπο της ληστείας, η Συμμορία των 11, συνεχίζει να έχει τα πρωτεία, απλά και αυτός ο τρόπος καλούλης είναι, αρκετά έξυπνος μπορώ να πω. Και για να μη το ξεχάσω: αρκετά καλά ονόματα έχουν δευτερεύοντες ρόλους, αλλά παίζουν τόσο καλά, που ο θεατής μένει ευχαριστημένος (Φόστερ, Πλάμμερ, Νταφόε).
Την απορία μου την έχω:
Spoiler
Οταν βγήκαν από την πόρτα της τράπεζας και άρχισαν να τους πυροβολούν, το κάνανε με τις πλαστικές σφαίρες? κανείς δεν παραπονέθηκε ότι άρχισαν να τους πυροβολούν εν ψυχρώ?<
Στα δικά μας τώρα, συνεχίζουμε με lost. Ξεκινήστε όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα. Τώρα. Τώρα ντε.