vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από vaguraw:H θαλασσα μεσα μου--Mar Adentro

Καταπληκτική ταινία!!! 9/10 της έβαλα στο IMDB μου. Μου άρεσε πολύ το θέμα το οποίο διαπραγματεύεται, και το γεγονός ότι είναι αληθινή ιστορία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Τι είναι IMDB?Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:![]()
![]()
![]()
![]()
9/10 της έβαλα στο IMDB μου.

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:![]()
![]()
![]()
![]()
Καταπληκτική ταινία!!! 9/10 της έβαλα στο IMDB μου. Μου άρεσε πολύ το θέμα το οποίο διαπραγματεύεται, και το γεγονός ότι είναι αληθινή ιστορία!
Εγω 10.

Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει!Αξιζε το ονομα που εχει δημιουργηθει γυρω της 100%.

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:Τι είναι IMDB?![]()
![]()
Το imdb ειναι site με ταινιες.Ισως το καλλιτερο.

https://www.imdb.com/
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Μην κάνετε τον κόπο......
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εαν εχετε δει το Nightmare Before Christmas και σας αρεσε (εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου) τοτε το "The Corpse Βride", που ειναι επεισης του μοναδικου T.Burton, θα σας μαγεψει.
Οι φωνες των Johnny Depp,Emily Watson,Christopher Lee σε συνδιασμο με την μοναδικη δουλεια που εχει γινει τοσο στον τομεα του animation οσο και στην ατμοσφαιρα του εργου αλλα και την φωτογραφια, δημιουργουν ενα μοναδικο παραμυθι.

Η σκηνοθετικες ικανοτητες το μοναδικου στο ειδος του Tim Burton ειναι σε ολους γνωστες κι εδω δεν μας απογοητευει.
Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ.Το Nightmare Before Christmas και αυτο ειναι must στην συλογη μου.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Χ-Posed (σου αλλαξα και το nik) δες και το nightmare before christmas.
![]()
Ναι! εγώ βασικά το βρίσκω καλύτερο (με ελάχιστη διαφορά όμως) από το Corpse Bride... Απλά νομίζω πως το C.B. θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο!

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Ναι! εγώ βασικά το βρίσκω καλύτερο (με ελάχιστη διαφορά όμως) από το Corpse Bride... Απλά νομίζω πως το C.B. θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο!
Το Corpse Bride κατα την γνωμη μου ειναι τρομερο.Απο εκει και περα, οντως ηθελε κατι περισσοτερο απο την "μαγεια" που ειχε το N.B.C.

weak and powerless
Διάσημο μέλος

αγάπη είναι να ξεχνάς τον χρόνο...
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

σαν μελλοντική 3D animator θα συμφωνήσω..!Αρχική Δημοσίευση από Mario:Το Corpse Bride κατα την γνωμη μου ειναι τρομερο.Απο εκει και περα, οντως ηθελε κατι περισσοτερο απο την "μαγεια" που ειχε το N.B.C.![]()

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά εκλπηκτική!!!!!
Από τις ελάχιστες ταινίες που με συγκίνησαν...
Αν δεν την έχετε ήδη δει τη συστήνω!!!
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

το into the blue...
νταξ...
όχι κάτι το ιδιαίτερο...
αλλά έχει κάτι για το οποίο αξίζει να τη δεις... (οι άντρες τουλάχιστον):
λαμβάνει χώρα στη θάλασσα(καταδύσεις κι έτσι), και πρωταγωνιστεί η Jessica Alba... (τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας...)

Giovanna
Επιφανές μέλος

καλο εργακι, απλα για να τελειωσει ηρεμα μια δυσκολη μερα. θα βγει στο σινεμα σε κανα δυο βδομαδες μαλλον..
και πριν απο αυτο ειδα το derailed, me jenifer aniston, απλα καταπληκτικο!
Maggie
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- johnsala
- Paragontas7000
- ryer
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- taketrance
- Reader
- thenutritionist
- rafaela11
- chester20080
- Memetchi
- giorgos5002
- giannhs2001
- BatGuin
- American Economist
- Scandal
- Wanda
- Wonderkid
- Unboxholics
- Εριφύλη
- Joji
- despoina13
- AggelikiGr
- Esperos1
- ROM32
- Ariana2018
- Sosstoss
- jj!
- Mitsaras23
- George_
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- camil
- Meow
- Κλημεντίνη
- J.Cameron
- faiy alsis
- User2350
- tsiobieman
- Μαυρίκιος
- louminis
- Sherlockina
- spring day
- Ωρορα
- snowy
- Εχέμυθη
- Alma Libre
- Libertus
- CiNeFiL
- desp1naa
- 1011
- AK-92
- New member
- Nickx
- VasoGrimes
- Mapas26
- L0st
- Freddys
- Viedo
- physicscrazy
- Ace of Spades
- Insertcoin
- Kassiopi
- harry akritas
- Selenium
- fmarulezkd
- Αλκης Κ.
- Luke.
- Slytherin
- IoanGreek
- hirasawayui
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Snoopy Doo
- ΘανάσοςG4
- Μάρκος Βασίλης
- Νηματολάγνος
- uni77
- Αγάπη_Πλατωνική
- fretoe
- Sokratis Mitropoulos
- gwgw_5
- David?
- kogba
- εξ_άγγελος
- Βλα
- orchidea
- Stefanosxios
- Athens2002
- Χιονόπληκτη
- Rene2004
- kauphy
- Heyyo
- Ryuzaki
- dazed
- desna
- katelogic
- Jack of Spades
- DimitraA.
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.