bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο με το ψαλιδι, τι ειναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν πρόσεξα καλά τελικά κανείς δεν σου απάντησε πως είναι. Λοιπόν ξαπλώνεις στα πλάγια με τα πόδια λυγισμένα, το ίδιο και ο άλλος πίσω σου και με πολύ λίγη προσπάθει βρίσκει στόχο και να το! Μπορείς και με τα πόδια σχεδόν ίσια αλλά θέλει καλό τούρλομα προς τα πίσω ή το ένα πόδι λίγο σηκωμένο και λυγισμένο(πως κάνεις ασκηση για προσαγωγούς ένα πράγμα)! Απλά θέλει μικρές κινήσεις για να μην βγαίνει συνέχεια και σπαστείτε! Είναι ωραία στάση και σχετικά ξεκούραστη για την γυναίκα(ειδικά αν σ'αρέσει το πισοκωλητο και έχουν μουδιάσει τα γώνατά σου στα 4).
Ελπίζω να ήμουν αρκετά κατατοπιστική..![]()
Τώρα το είδα αυτό! Ευχαριστώ! Διότι ακόμα δεν είχα καταλάβει πως γίνεται, όσες φορές κι αν το προσπαθήσαμε

Κουε, στα 4 υπάρχει μια παραλλαγή που μπορείς πολύ εύκολα να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου, δεν μπορώ να σου γράψω περιγραφή γιατί μόνο μια φορά έτυχε πρόσφατα και δεν συνειδητοποίησα πως ακριβώς έγινε για να σου δώσω ...συντεταγμένες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

(doggy...)
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ολες οι στασης εχουν την δικια τους φαση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ειδικά αυτή με τη γυναίκα απο πάνω τη σιχαίνομαι, δεν φτάνει που δεν απολαμβάνεις ιδιαίτερα, γίνεσαι και πτώμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδιά, ανώμαλη είμαι που εγώ τελικά προτιμώ την ιεραποστολική και μόνο με αυτή τελειώνω; (βασικά μια παραλλαγή της)
Ειδικά αυτή με τη γυναίκα απο πάνω τη σιχαίνομαι, δεν φτάνει που δεν απολαμβάνεις ιδιαίτερα, γίνεσαι και πτώμα![]()
εγω παντος με ιεαραποστολικη δεν νιωθω κ πολλα(που λεει ο λογος)
ενω με εμενα απο πανω 10πλους οργασμους
κανεις το κουμαντο σου ρε παιδακι μου

io-io
Διάσημο μέλος

Αν και αλλο εχω ψηφισει, γιατι με.. εξιταρει περισσοτερο.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Καλύτερα δηλαδή να κουράζεται ο άντρας;Ρε παιδιά, ανώμαλη είμαι που εγώ τελικά προτιμώ την ιεραποστολική και μόνο με αυτή τελειώνω; (βασικά μια παραλλαγή της)
Ειδικά αυτή με τη γυναίκα απο πάνω τη σιχαίνομαι, δεν φτάνει που δεν απολαμβάνεις ιδιαίτερα, γίνεσαι και πτώμα![]()

Και καλά να γίνεται, αλλά να παραδέχεστε ότι δεν θέλετε να κουραστείτε για την απόλαυση, έστω του άλλου;
Εμένα μ' αρέσει ιδιαίτερα να βλέπω τις καμπύλες τις γυναίκας αλλά μ' αρέσει εξίσου να φιλάω αρκετά κατά την διάρκεια οπότε βρείτε ποιες στάσεις μου κάνουν. (εγώ ξέρω, απλά σε στυλ κουίζ το κάνω)

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν είπα οτι δεν την κάνω και ποτέ, αλλά προφανώς προτιμώ αυτή που έχει καλύτερη σχέση απόλαυσης/κούρασηςΚαλύτερα δηλαδή να κουράζεται ο άντρας;
Και καλά να γίνεται, αλλά να παραδέχεστε ότι δεν θέλετε να κουραστείτε για την απόλαυση, έστω του άλλου;
Εμένα μ' αρέσει ιδιαίτερα να βλέπω τις καμπύλες τις γυναίκας αλλά μ' αρέσει εξίσου να φιλάω αρκετά κατά την διάρκεια οπότε βρείτε ποιες στάσεις μου κάνουν. (εγώ ξέρω, απλά σε στυλ κουίζ το κάνω)![]()

Άλλωστε δεν είναι μόνο η κούραση, δεν την απολαμβάνω και ιδιαίτερα αυτή τη στάση. Πχ και το στοματικό σεξ σε κουράζει (όταν το κάνεις) αλλά επειδή μου αρέσει το κάνω συχνά

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

(ξανά) Χαλαρότατα η Ισπανική.ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ πρώτη για μένα

Είναι αυτό στάση σεξ;
Περισσότερο προκαταρκτικό δεν είναι;
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ετσι μπορατ
Είναι αυτό στάση σεξ;
Περισσότερο προκαταρκτικό δεν είναι;
Klaus
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ανάποδο καβουράκι.
Το οποιο ειναι....;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.