susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλες οι παραπάνω εφαρμόζονται και στο μπάνιο..

που ειναι τυπου "ααχχχ, ωωωωχ...τι σου κανω...; τι μου κανεις....; και ποιος θα μας το πει"
εχουμε απο τα αλλα...τα καρουμπαλο-βογγητα

που συνοδευονται απο μελανιες,εξαρθρωσεις,ραγισματα... καθως επισης και απο παρομοιους ηχους με τους παραπανω αλλα τωρα γινονται:
"αααααχχχχχ....το κεφαλι μου(εδω πανε κι αλλα μερη!Ποδι,χερι κτλ κτλ)
"ωωωωχχχχ.....την κοινωνια μου!!!"
καθως και διαφορα αλλα!

Γι' αυτο οταν ειναι "επι του ορθιου" προσεκτικα!!!!

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Ετς ετς, να περάσουμε από όλα τα δωμάτια του σπιτιού

Στο θέμα μας τώρα.
Εϊμαστε στο μπάνιο. Κάνουμε μια αναγνωριστική. Τι υπάρχει μέσα στο μπάνιο, έχετε ποτέ αναρωτηθεί? (σαφώς και θα'χετε, είναι η πιο ωραία ενασχόληση όταν κάνουμε ντούντους). Αφήνουμε τις χλωρίνες με γεύση(

Πλυντήριο: Νάις............... ιδίως όταν δουλεύει κιόλας. Τσεκάρουμε τα άπλυτα. Σιγοτραγουδάμε "τα ονειρά σου κόκκινα, τα όνειρά μου άσπρα..ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ". Προσοχή στη διαλογή των απλύτων, δε θέλουμε μετά να τα ακούσουμε κι απο πάνω που το βρακάκι βγήκε γιέλοου. Προφανώς η στάση πλυντηρίου είναι καθιστική για τη γυναίκα, στο όρθιο ο άντρας. Αν δεν φτάνετε, παίρνετε τον πάπυρο λαρούς μπριτάνικα. 5 τόμοι φτάνουν. (ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ).
Διάλλειμμα 1 λεπτού να φανταστείτε την εικόνα.
Χαμογελάτε ε?

Νιπτήρας: Πισωκολλητό. Η γυναίκα έχει τα χέρια της στα χείλη του νιπτήρα, στη βρύση, όπου τη βρίσκει τελοσπάντων, για να στηριχτεί. Πως μας ψάχνουν οι πολίς όφισερς στις ταινίες (hands up, face the wall, spread legs)?? Αυτό θα κάνουμε

Διάλλειμμα 1 λεπτού για να το φανταστείτε.
Πάλι χαμογελάτε άτιμα

Λεκάνη. NAHHHHHHH...........Μόλις κάνατε ντούντους dudes. Chill.
Δεν έχει διάλλειμμα.
ΜΠΑΝΙΕΡΑ. Είναι μεγάλη? πόσους χωράει καθιστούς? 3? 4? (μα που ζείτε τελοσπάντων

Στην περίπτωση βέβαια που πάμε στο όρθιο, γιατί δε μας χωράει καθιστούς (δε θέλω σφυρίγματα από τους άντρες, μη κάνετε κύμα μωρέ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Αυριο θα περάσουμε στη κουζίνα

epidromi
Νεοφερμένο μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Παντως αυτο με το διαλειμα και το γελατε ηταν πολυ πετυχημενο

Λεω να καταθεσω προταση στους mods για να πληρωνουν εφεξης την doo ως ξεναγο...τι λετε???

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και δεν έχω δοκιμάσει την ισπανική,την βρίσκω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
Τώρα είμαι απόλυτα σίγουρος.Ισπανική = best!
(αν υπάρχουν και τα κατάλληλα προσόντα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chemeng
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακόμη πιο απολαυστική - Λιγότερο ασφαλής : Στον τοίχο.
Αυτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γυναίκα από πάνω αλλά όχι καθιστή, ξαπλωμένη... Επλίζω να καταλάβατε![]()
Ξέθαμμα mode on: Μπρούμυτα όμως, ε;
mania
Επιφανές μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως αν δεν κάνεις και 2-3 εναλλαγές κάθε φορά δεν έχει την ίδια χάρη. Συνέχεια η ίδια στάση κκαταντάει βαρετό

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν πρόσεξα καλά τελικά κανείς δεν σου απάντησε πως είναι. Λοιπόν ξαπλώνεις στα πλάγια με τα πόδια λυγισμένα, το ίδιο και ο άλλος πίσω σου και με πολύ λίγη προσπάθει βρίσκει στόχο και να το! Μπορείς και με τα πόδια σχεδόν ίσια αλλά θέλει καλό τούρλομα προς τα πίσω ή το ένα πόδι λίγο σηκωμένο και λυγισμένο(πως κάνεις ασκηση για προσαγωγούς ένα πράγμα)! Απλά θέλει μικρές κινήσεις για να μην βγαίνει συνέχεια και σπαστείτε! Είναι ωραία στάση και σχετικά ξεκούραστη για την γυναίκα(ειδικά αν σ'αρέσει το πισοκωλητο και έχουν μουδιάσει τα γώνατά σου στα 4).Αυτή στο πλαι ούτε εγώ πάντως έχω καταλάβει πως διάολο γίνεται![]()
![]()
Ελπίζω να ήμουν αρκετά κατατοπιστική..

Giovanna
Επιφανές μέλος

4 παιδια και αγιος ο θεος!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δε μπορώ να πω ότι με χαλάει....4 παιδια και αγιος ο θεος!
με χαλάει όμως το συνέχεια.... δε γουστάρω να βλέπω ντουβάρι/μαξιλάρι/κεφαλάρι ρε φίλε...
θέλω να βλέπω το πρόσωπο του

Ολες οι στασεις εχουν την χαρη τους ετσι...;(σχεδον ολες μαλλον γιατι για μερικες πρεπει να εχει την ευλυγισια του Μελισσανιδη καθως το ιδιο και το "μοριο" του αντρα.)
Προσωπικα παντως το καλυτερο ειναι να αισθανεσαι οσο μπορεις περισσοτερο τον αλλο "επανω σου".(οσο περισσοτερο απο εκεινον μπορεις...Ξερετε...σε "εκταση"...επιδερμικα και οχι μονο...αν με πιανετε.)
Κι ετσι η αγαπημενη μου σταση απο ολες (μιας και πρεπει αν επιλεξω μια) ειναι η επιλογη 4.

Giovanna
Επιφανές μέλος

δε μπορώ να πω ότι με χαλάει....
με χαλάει όμως το συνέχεια.... δε γουστάρω να βλέπω ντουβάρι/μαξιλάρι/κεφαλάρι ρε φίλε...
θέλω να βλέπω το πρόσωπο του![]()
αυτο ειναι το ΜΟΝΟ μειονεκτημα!

εμενα ο καθρεφτης παντως με βοηθουσε πολυ

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αυτο ειναι το ΜΟΝΟ μειονεκτημα!
εμενα ο καθρεφτης παντως με βοηθουσε πολυ![]()
δε τους γουστάρω τους καθρέφτες....
έχουν κακό τσι

ο καθρέφτης δε μου λέει κατι.. είναι παγωμένος κι απόμακρος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.