georgia mo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

φουξια,πρασινο,πολυχρωμα,κιτρινο.γκρι,μωβ,ροζ,γαλαζιο ,κοκκινο και θελω ενα ζευγαρι γκρι μποτακιΧρώματα;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

φουξια,πρασινο,πολυχρωμα,κιτρινο.γκρι,μωβ,ροζ,γαλαζιο ,κοκκινο και θελω ενα ζευγαρι γκρι μποτακι![]()
Ααα. ^^
Εγώ έχω μαύρα (μποτάκια-χαμηλά) γκρι πολύγλωσσα κίτρινα με λουλουδάκια πιο κίτρινα και ροζ γλώσσα και παραλλαγής.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ωραία

Παλιά είχα κόλλημα με αυτό το είδος παπουτσιών, αλλά τώρα έχω μόνο κάποια μπεζ που τα φοράω μια στις τόσο. Ξεπέρασα την φάση του μαύρου all star εδώ και χρόνια

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Εχουν βεβαια τα μειον τους οτι ειναι ακριβα για τη ποιοτητα τους...και δεν ειναι μονο οτι ειναι απλα πανι και πλαστικο ...ε και απο ανατομικης αποψης ειναι σαν παντοφλα απο μεσα...οτι ειναι φλατ δεν ειναι παντα ανετο και ανατομικο...μη γελιεστε...
Guest 990498
Επισκέπτης

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα θέλωωωωω. ΤΩΡΑ!

δεν αξιζει αν δωσεις 60 και 70 ευρω για πανινα παπουτσια
αλλαα ,,
Gate4
Επιφανές μέλος

wtf ρε συ γιατί 60 - 70 ευρώ; Ούτε καν και με 15 ευρώ βρίσκεις αν θες..παντως ειναι πολυ υπερεκτιμημενα
δεν αξιζει αν δωσεις 60 και 70 ευρω για πανινα παπουτσια
αλλαα ,,
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ραστώνη
Νεοφερμένο μέλος

nadja1770
Νεοφερμένο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ναι, όποιος δίνει πάνω από 25ευρώ για πάνινο παπούτσι είναι ηλίθιος και να του καεί το μόντεμ. Εγώ βρήκα αυθεντικά (κλεμμένα, δεν ξέρω τι σκατά) με 10ευρώ.
Εγώ προσωπικά να ομολογήσω την αμαρτία μου, ποτέ δεν έχω πάει να πάρω τα ''αυθεντικά''. Το βρίσκω μεγάλη κοροϊδία να πληρώσεις τόσα λεφτά, όταν μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα.
Gate4
Επιφανές μέλος

Κάπως έτσι. Ε και ας μην είναι "αυθεντικά" τι έγινε;Εγώ προσωπικά να ομολογήσω την αμαρτία μου, ποτέ δεν έχω πάει να πάρω τα ''αυθεντικά''. Το βρίσκω μεγάλη κοροϊδία να πληρώσεις τόσα λεφτά, όταν μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Κάπως έτσι. Ε και ας μην είναι "αυθεντικά" τι έγινε;Έχω ακούσει άτομα να λένε για αυτό το θέμα ότι παίρνουν μόνο αυθεντικά all star και είναι ακριβά και έλεγα οκ αν έχετε λεφτά για ξόδεμα
![]()
Λεφτά για ξόδεμα; Αφού όλοι τα ίδια παπούτσια φοράμε στην ουσία, απλά διαφέρουμε στην τιμή. Εγώ ποτέ δεν το κατάλαβα το σκεπτικό ''χαλάω πολλά λεφτά'', όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις λιγότερα, και να κάνεις την ίδια ακριβώς αγορά. Ίσως απλά είμαι υπέρ της οικονομίας και της αποταμίευσης

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Βολεύουν,αν και όντως δεν έχουν τρελές αντοχές.Είμαι κυρίως της αρβύλας εγώ.
Wiii, επιτέλους κάποιος που συμπάσχει με μένα.

Εγώ είμαι καλοκαίρι με σταράκι, χειμώνα με αρβύλα και τις δυο εποχές με κλασικό αθλητικό.

Ποτέ δεν θυμάμαι να έχω φορέσει κάτι άλλο, αρβύλες φόρεσα στην 6η δημοτικού πρώτη φορά, μετά απο ένα χρόνο έγιναν μόδα.
Μέχρι τότε δεν φόραγα μπότες. Μόνο αν ήταν ανάγκη.
Ναι, όποιος δίνει πάνω από 25ευρώ για πάνινο παπούτσι είναι ηλίθιος και να του καεί το μόντεμ. Εγώ βρήκα αυθεντικά (κλεμμένα, δεν ξέρω τι σκατά) με 10ευρώ.
Και εγώ είχα βρει με 15. Αλλά ήταν ψηλά.
Γαμώτη.

Πάντως απο ποιότητα ήταν ίδια με τα αυθεντικά, στο παζάρι τα είχα πάρει.
Απο στοκ θα ήταν, υποθέτω

![]()
τα θέλωωωωω. ΤΩΡΑ!
Πολύ ωραία. Αλλά νομίζω με τα σταντάκια θα σε χτυπάει λίγο.
wtf ρε συ γιατί 60 - 70 ευρώ; Ούτε καν και με 15 ευρώ βρίσκεις αν θες..
Και με 5 μη σου πω.
Εγώ προσωπικά να ομολογήσω την αμαρτία μου, ποτέ δεν έχω πάει να πάρω τα ''αυθεντικά''. Το βρίσκω μεγάλη κοροϊδία να πληρώσεις τόσα λεφτά, όταν μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα.
Σωστή.
Εγώ δεν έχω αγοράσει αυθεντικά, όσα έχω είναι άλλων κυρίως, μόνο δυο ζευγάρια έχω πάρει απο μόνη μου.
Έχω και αρκετά που είναι απομίμηση, μπόλικα ζευγάρια που δεν έχουν πάθει τίποτα τόσο καιρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.