akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 26 Μαΐου 2017 στις 14:05 Ο akikos έγραψε: #41 26-05-17 14:05 Συμφωνώ με hack3r η λύση για τη φοροδιαφυγή δεν είναι τα POS αλλά η ανταποδoτικότητα. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και ένας καλό λογιστή θα σου βρει τη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 08:45 Ο vassilis498: #42 27-05-17 08:45 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Συμφωνώ με hack3r η λύση για τη φοροδιαφυγή δεν είναι τα POS αλλά η ανταποδoτικότητα. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και ένας καλό λογιστή θα σου βρει τη λύση. Click για ανάπτυξη... Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 11:02 Ο akikos έγραψε: #43 27-05-17 11:02 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Click για ανάπτυξη... Σε φωνάζεις ένας τυπάς να του φτιάξεις μια ιστοσελίδα. Τι θα του πεις; Μην μου δίνεις 50 ευρώ δώσε μου 70 για να πληρώσουμε το ΦΠΑ να βοηθήσουμε το κράτος. Τι έχεις να κερδίσεις και εσύ και ο πελάτης από αυτή τη κίνηση; Αν μου έδινε το κράτος κάποια δωράκια (κάποιες διελεύσεις το μήνα από την Αττική οδό, δωρεάν παρκάρισμα σε θέσεις κατοίκων κι ας μην είμαι μόνιμος κάτοικος, ιδιωτική ασφάλειας υγείας παράλληλα με τη δημόσια) τότε τα πράγματα αλλάζουν. Επίσης δεν χρεοκόπησε ο ιδιωιτικός τομέας αλλά ο δημόσιος. Το σωστό είναι να υπερφορολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους, να απολύσουν όσοι δεν είναι αναγκαίοι και να κόψουν και άλλο τις συντάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fourkaki Wonderkid Scandal McManus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ με hack3r η λύση για τη φοροδιαφυγή δεν είναι τα POS αλλά η ανταποδoτικότητα. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και ένας καλό λογιστή θα σου βρει τη λύση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 08:45 Ο vassilis498: #42 27-05-17 08:45 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Συμφωνώ με hack3r η λύση για τη φοροδιαφυγή δεν είναι τα POS αλλά η ανταποδoτικότητα. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και ένας καλό λογιστή θα σου βρει τη λύση. Click για ανάπτυξη... Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 11:02 Ο akikos έγραψε: #43 27-05-17 11:02 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Click για ανάπτυξη... Σε φωνάζεις ένας τυπάς να του φτιάξεις μια ιστοσελίδα. Τι θα του πεις; Μην μου δίνεις 50 ευρώ δώσε μου 70 για να πληρώσουμε το ΦΠΑ να βοηθήσουμε το κράτος. Τι έχεις να κερδίσεις και εσύ και ο πελάτης από αυτή τη κίνηση; Αν μου έδινε το κράτος κάποια δωράκια (κάποιες διελεύσεις το μήνα από την Αττική οδό, δωρεάν παρκάρισμα σε θέσεις κατοίκων κι ας μην είμαι μόνιμος κάτοικος, ιδιωτική ασφάλειας υγείας παράλληλα με τη δημόσια) τότε τα πράγματα αλλάζουν. Επίσης δεν χρεοκόπησε ο ιδιωιτικός τομέας αλλά ο δημόσιος. Το σωστό είναι να υπερφορολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους, να απολύσουν όσοι δεν είναι αναγκαίοι και να κόψουν και άλλο τις συντάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Συμφωνώ με hack3r η λύση για τη φοροδιαφυγή δεν είναι τα POS αλλά η ανταποδoτικότητα. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και ένας καλό λογιστή θα σου βρει τη λύση. Click για ανάπτυξη... Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 11:02 Ο akikos έγραψε: #43 27-05-17 11:02 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Click για ανάπτυξη... Σε φωνάζεις ένας τυπάς να του φτιάξεις μια ιστοσελίδα. Τι θα του πεις; Μην μου δίνεις 50 ευρώ δώσε μου 70 για να πληρώσουμε το ΦΠΑ να βοηθήσουμε το κράτος. Τι έχεις να κερδίσεις και εσύ και ο πελάτης από αυτή τη κίνηση; Αν μου έδινε το κράτος κάποια δωράκια (κάποιες διελεύσεις το μήνα από την Αττική οδό, δωρεάν παρκάρισμα σε θέσεις κατοίκων κι ας μην είμαι μόνιμος κάτοικος, ιδιωτική ασφάλειας υγείας παράλληλα με τη δημόσια) τότε τα πράγματα αλλάζουν. Επίσης δεν χρεοκόπησε ο ιδιωιτικός τομέας αλλά ο δημόσιος. Το σωστό είναι να υπερφορολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους, να απολύσουν όσοι δεν είναι αναγκαίοι και να κόψουν και άλλο τις συντάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006... Click για ανάπτυξη... Σε φωνάζεις ένας τυπάς να του φτιάξεις μια ιστοσελίδα. Τι θα του πεις; Μην μου δίνεις 50 ευρώ δώσε μου 70 για να πληρώσουμε το ΦΠΑ να βοηθήσουμε το κράτος. Τι έχεις να κερδίσεις και εσύ και ο πελάτης από αυτή τη κίνηση; Αν μου έδινε το κράτος κάποια δωράκια (κάποιες διελεύσεις το μήνα από την Αττική οδό, δωρεάν παρκάρισμα σε θέσεις κατοίκων κι ας μην είμαι μόνιμος κάτοικος, ιδιωτική ασφάλειας υγείας παράλληλα με τη δημόσια) τότε τα πράγματα αλλάζουν. Επίσης δεν χρεοκόπησε ο ιδιωιτικός τομέας αλλά ο δημόσιος. Το σωστό είναι να υπερφορολογήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους, να απολύσουν όσοι δεν είναι αναγκαίοι και να κόψουν και άλλο τις συντάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.