Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.438 εγγεγραμμένα μέλη και 3.564.178 μηνύματα σε 105.972 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 399 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμφωνώ με hack3r η λύση για τη φοροδιαφυγή δεν είναι τα POS αλλά η ανταποδoτικότητα. Υπάρχουν πολλά παραθυράκια και ένας καλό λογιστή θα σου βρει τη λύση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε φωνάζεις ένας τυπάς να του φτιάξεις μια ιστοσελίδα. Τι θα του πεις; Μην μου δίνεις 50 ευρώ δώσε μου 70 για να πληρώσουμε το ΦΠΑ να βοηθήσουμε το κράτος. Τι έχεις να κερδίσεις και εσύ και ο πελάτης από αυτή τη κίνηση; Αν μου έδινε το κράτος κάποια δωράκια (κάποιες διελεύσεις το μήνα από την Αττική οδό, δωρεάν παρκάρισμα σε θέσεις κατοίκων κι ας μην είμαι μόνιμος κάτοικος, ιδιωτική ασφάλειας υγείας παράλληλα με τη δημόσια) τότε τα πράγματα αλλάζουν.Αυτό που δε καταλαβαίνετε είναι πως τέτοια φαινόμενα δεν έχουν σχέση με την ανταποδοτικόττηα. Είναι απλά βούτυρο στο ψωμί του κάθε φοροφυγά. Τα ίδια γίνονταν και το 2006...