akfo7
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

akfo7
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Χμμμ το να είναι 16/11 και να έχω κάτσει στη Θεσσαλονίκη μόλις 20 περίπου μέρες συνολικά απο την αρχή του ακαδημαικού έτους (σπουδάζω εκεί) για να είμαι στο σύντροφο μου στο Αγρίνιο πως είναι?![]()
To ακαδημαικό έτος δεν ξεκινάει τέλος σεπτέμβρη? Ε εντάξει δεν ειναι και τόσες πολλές μέρες! Ακόμα Αγρίνιο είσαι? Εγώ παλιά είχα μια σχέση Αθήνα - Θεσσαλονίκη και είχα πάει 36 φορές σε ένα χρόνο..
dooo
Διακεκριμένο μέλος

akfo7
Νεοφερμένο μέλος
Κανονικά ο άντρας πρέπει να μετακινείται. Σύνολο εκείνη είχε κατέβει 6 φορές Αθηνα και εγώ είχα ανέβει Θεσσαλονίκη 36 φορές. Αναλογία 1 προς 6 δηλαδή..Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εμένα που είναι 8 ώρες ταξίδι και έχω κάνει τουλάχιστον 5 ταξίδια (πήγαινε-έλα) απο το σεπτέμβρη τι να πω?![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Στο θέμα μας τώρα, γιατί να πρέπει ντε και καλά να μετακινείται ο άντρας? Όποιος μπορεί, αυτός να μετακινείται. Και επειδή εγώ ως φοιτήτρια μπορώ πολύ περισσότερο απ'οτι ο φίλος μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να μετακινούμαι εγώ. Αν και οι δύο μπορούν εξίσου μου φαίνεται λίγο κοροιδία ο άντρας να ανεβαίνει 36(!) φορές και η γυναίκα μόλις 6...

akfo7
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:akfo7 σε παρακαλώ πρόσεχε τα greeklish! Σου έχω στείλει και προσωπικό μήνυμα για αυτό! Α-Π-Α-Γ-Ο-Ρ-Ε-Υ-Ο-Ν-Τ-Α-Ι! Στο επόμενο μηνυμα με greeklish που θα δω θα αναγκαστώ να σου στείλω warning
Στο θέμα μας τώρα, γιατί να πρέπει ντε και καλά να μετακινείται ο άντρας? Όποιος μπορεί, αυτός να μετακινείται. Και επειδή εγώ ως φοιτήτρια μπορώ πολύ περισσότερο απ'οτι ο φίλος μου δεν έχω κανένα πρόβλημα να μετακινούμαι εγώ. Αν και οι δύο μπορούν εξίσου μου φαίνεται λίγο κοροιδία ο άντρας να ανεβαίνει 36(!) φορές και η γυναίκα μόλις 6...![]()
Θα προσέχω τα greeklish αλλα μπορείς να μου πεις που χρησιμοποίησα γιατί δε τα βλέπω πουθενά ? Εντάξει η κοπέλα έμενε μόνη της για αυτό ήταν καλύτερο να πηγαίνω εγώ εκεί. Πάντως φοβερή πόλη η θεσσαλονίκη
Subject to change
e-steki.gr Founder
Επίσης να ένα που δεν σου έχω αλλάξει (και θα σε παρακαλούσα να το μετατρέψεις εσύ όπως σου είπα και στο προσωπικό μήνυμα): https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=42636#post42636
High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
γιατί μου τα θυμίζετε?
ταξίδι 10 ωρών για να τον δω δέκα λεπτά....
ταξίδι κρυφά στην Ελβετία....
8 ώρες συνεχές τηλεφώνημα
λολΓενικώς έχω κάνει διάφορα που συνήθως μου ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ πάρα πολλά οικονομικά

Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:8 ώρες συνεχές τηλεφώνημαλολ
Πφφφφφ, τίποτα δεν είναι αυτο!
12 ώρες απο εδώ!!

dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πφφφφφ, τίποτα δεν είναι αυτο!
12 ώρες απο εδώ!!![]()
και την ώρα της ανάγκης???

Subject to change
e-steki.gr Founder
weak and powerless
Διάσημο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:όταν έφτασε το σκ@τό στην κάλτσα εννοεί.

.
.
.
.
.
.
.
.
Δάκρυσα

Valder
Επιφανές μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Αααα τώρα το κατάλαβα!Αρχική Δημοσίευση από dooo:και την ώρα της ανάγκης???![]()
Ε έλεγα οτι πάω τουαλέτα και άφηνα κάτω το τηλ για 5 λεπτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Requiem
- tilavgi
- pistoli
- Wilsongeo
- Wanda
- Amorfati
- Libertus
- Ουριήλ
- Βρεγμένη γάτα
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- Ωρορα
- iew
- Wonderkid
- Kate1914
- rafaela11
- fourkaki
- fmarulezkd
- touvlo
- Fafouta 93
- Δροσουλίτης
- Annie
- camil
- giannhs2001
- ROM32
- Micro
- taketrance
- stupid bitch
- marww
- Ariana2018
- iiTzArismaltor_
- Scandal
- charmander
- Memetchi
- χημεια4λαιφ
- dijccixnc
- hirasawayui
- mpapa
- Stacypap
- harissak
- kalhkardia
- _pathfinder_
- Joji
- User2350
- chester20080
- oups
- nobody8
- Kougami
- malenaaa
- ougka pougka
- Εχέμυθη
- ggl
- Dna7991
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool