Ωραίο θεματάκι ξετρύπωσα πάλι, τρελλιάρικο, μου ταιριάζει.
Λοιπόν έχω κάνει, όπως όλοι πολλές τρέλλες για τον έρωτα. Η μεγαλύτερη με σημερινή κατάταξη:
Ήμουν διακοπές με φίλες και στο γυρισμό θα περνούσαμε απ την πόλη Του και κανονίσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί (δεν τα είχαμε). Ήμουν λοιπόν, απ το πρωί στην ..τσίτα. Αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές πάνω μου, για να ομορφύνω, διότι λόγω διακοπών είχα γίνει τα χάλια μου! Χάλια μαλλιά, σκασμένα πόδια, δερμα ξεφλουδισμένο κλπ, γιατί στις διακοπές ήμουν λίγο αγρίμι. Έτσι περάσαμε από μια πόλη, το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής και ενώ τα κορίτσια έτρωγαν, έπιναν καφέ κλπ, εγώ αποφάσισα να πάω σ ένα φαρμακείο να πάρω τα απαραίτητα καλλυντικά για τη βραδυνή εμφάνιση. Όποιος έχει πάει Μαρμαρά, θα ξέρει τους δρόμους. Μέσα λοιπόν στο λιοπύρι, μεσημερι με 40 βαθμούς, με τις σαγιοναρες ανέβαινα και κατεβαινα εκείνες τις τεράστιες ανηφόρες/κατηφόρες. Καιγόμουν, χάλασαν οι σαγιονάρες και συνέχιζα ξυπόλυτη. Η άσφαλτος έκαιγε, αλλά εγώ εκεί, έπρεπε να σουλουπωθώ, για να του αρέσω χι χι..... Τα πήρα τελικά όλα! Γύρισα τσουρουφλισμένη, αλλά το απόγευμα, όταν φτάσαμε στην πόλη του, έκανα μια δροσιστική μάσκα ομορφιάς και ένα ποδόλουτρο και συνήλθα!
Το θεωρώ τρέλλα, γιατί ήταν γολγοθάς τότε.