love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Απριλίου 2011 στις 11:47 Η love_angel: #41 09-04-11 11:47 hol εχω στη λαρισα και ειναι αισχος! στην αθηνα εχω tellas με την οποια αν και ειχα τρελα προβληματα στην αρχη πλεον ειναι αρκετα καλη μη το γρουσουζεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 04:00 Ο cacofonix: #42 28-04-11 04:00 Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 05:51 Ο Valder έγραψε: #43 28-04-11 05:51 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Click για ανάπτυξη... Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 13:50 Ο cacofonix: #44 28-04-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Click για ανάπτυξη... Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #45 28-04-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, δεν ξέρω, αλλά θέλω να αποφασίσω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη για να φύγω νωρίς και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Και λέω μέχρι τότε και δεν έχω κάνει κάτι ήδη, διότι τότε θα ενεργοποιηθεί και η νέα οδηγία της ΕΕΤΤ για μείωση του χρόνου φορητότητας από 10 σε 3 μέρες οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ κι αυτό. Είμαι μεταξύ Wind λόγω κινητού (σε συνδιασμό σταθερού κινητού δίνουν 10,33 Ευρώ έκπτωση πλέον των 3 μηνών δώρο στο site, οπότε είναι ένα τυράκι αυτό) και Cyta λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη απ' τον Άνεμο, σχετικά καλή τιμή γι αυτά που μου είναι απλώς απαραίτητα και αναίμακτη μετάβαση από τη Νετονιά, χωρίς να κουνήσω δαχτυλάκι. Πιό πολύ προς Cyta κλίνω αλλά το σκέφτομαι ακόμα για τον Άνεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 23:27 Ο cacofonix: #46 28-04-11 23:27 Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hol εχω στη λαρισα και ειναι αισχος! στην αθηνα εχω tellas με την οποια αν και ειχα τρελα προβληματα στην αρχη πλεον ειναι αρκετα καλη μη το γρουσουζεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 04:00 Ο cacofonix: #42 28-04-11 04:00 Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 05:51 Ο Valder έγραψε: #43 28-04-11 05:51 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Click για ανάπτυξη... Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 13:50 Ο cacofonix: #44 28-04-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Click για ανάπτυξη... Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #45 28-04-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, δεν ξέρω, αλλά θέλω να αποφασίσω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη για να φύγω νωρίς και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Και λέω μέχρι τότε και δεν έχω κάνει κάτι ήδη, διότι τότε θα ενεργοποιηθεί και η νέα οδηγία της ΕΕΤΤ για μείωση του χρόνου φορητότητας από 10 σε 3 μέρες οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ κι αυτό. Είμαι μεταξύ Wind λόγω κινητού (σε συνδιασμό σταθερού κινητού δίνουν 10,33 Ευρώ έκπτωση πλέον των 3 μηνών δώρο στο site, οπότε είναι ένα τυράκι αυτό) και Cyta λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη απ' τον Άνεμο, σχετικά καλή τιμή γι αυτά που μου είναι απλώς απαραίτητα και αναίμακτη μετάβαση από τη Νετονιά, χωρίς να κουνήσω δαχτυλάκι. Πιό πολύ προς Cyta κλίνω αλλά το σκέφτομαι ακόμα για τον Άνεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 23:27 Ο cacofonix: #46 28-04-11 23:27 Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 05:51 Ο Valder έγραψε: #43 28-04-11 05:51 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Click για ανάπτυξη... Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 13:50 Ο cacofonix: #44 28-04-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Click για ανάπτυξη... Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #45 28-04-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, δεν ξέρω, αλλά θέλω να αποφασίσω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη για να φύγω νωρίς και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Και λέω μέχρι τότε και δεν έχω κάνει κάτι ήδη, διότι τότε θα ενεργοποιηθεί και η νέα οδηγία της ΕΕΤΤ για μείωση του χρόνου φορητότητας από 10 σε 3 μέρες οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ κι αυτό. Είμαι μεταξύ Wind λόγω κινητού (σε συνδιασμό σταθερού κινητού δίνουν 10,33 Ευρώ έκπτωση πλέον των 3 μηνών δώρο στο site, οπότε είναι ένα τυράκι αυτό) και Cyta λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη απ' τον Άνεμο, σχετικά καλή τιμή γι αυτά που μου είναι απλώς απαραίτητα και αναίμακτη μετάβαση από τη Νετονιά, χωρίς να κουνήσω δαχτυλάκι. Πιό πολύ προς Cyta κλίνω αλλά το σκέφτομαι ακόμα για τον Άνεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 23:27 Ο cacofonix: #46 28-04-11 23:27 Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Εχω NetOne. Εχει με διαφορά το καλύτερο after sales απ' όλες τις εταιρείες. Ομως, στις 31/5 σταματάει να παρέχει υπηρεσίες LLU σε ιδιώτες, οπότε πρέπει να αλλάξω πάροχο. Ετοιμάζω αίτηση στη Cyta. Ελπίζω να μην καούμε... Click για ανάπτυξη... Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 13:50 Ο cacofonix: #44 28-04-11 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Click για ανάπτυξη... Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #45 28-04-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, δεν ξέρω, αλλά θέλω να αποφασίσω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη για να φύγω νωρίς και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Και λέω μέχρι τότε και δεν έχω κάνει κάτι ήδη, διότι τότε θα ενεργοποιηθεί και η νέα οδηγία της ΕΕΤΤ για μείωση του χρόνου φορητότητας από 10 σε 3 μέρες οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ κι αυτό. Είμαι μεταξύ Wind λόγω κινητού (σε συνδιασμό σταθερού κινητού δίνουν 10,33 Ευρώ έκπτωση πλέον των 3 μηνών δώρο στο site, οπότε είναι ένα τυράκι αυτό) και Cyta λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη απ' τον Άνεμο, σχετικά καλή τιμή γι αυτά που μου είναι απλώς απαραίτητα και αναίμακτη μετάβαση από τη Νετονιά, χωρίς να κουνήσω δαχτυλάκι. Πιό πολύ προς Cyta κλίνω αλλά το σκέφτομαι ακόμα για τον Άνεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 23:27 Ο cacofonix: #46 28-04-11 23:27 Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Παρομοίως... Μετά τη Netone, πως στην ευχή να ξαναπάω στα Καφενεία που έχουμε για παρόχους; Click για ανάπτυξη... Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 21:59 Ο Valder έγραψε: #45 28-04-11 21:59 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, δεν ξέρω, αλλά θέλω να αποφασίσω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη για να φύγω νωρίς και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Και λέω μέχρι τότε και δεν έχω κάνει κάτι ήδη, διότι τότε θα ενεργοποιηθεί και η νέα οδηγία της ΕΕΤΤ για μείωση του χρόνου φορητότητας από 10 σε 3 μέρες οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ κι αυτό. Είμαι μεταξύ Wind λόγω κινητού (σε συνδιασμό σταθερού κινητού δίνουν 10,33 Ευρώ έκπτωση πλέον των 3 μηνών δώρο στο site, οπότε είναι ένα τυράκι αυτό) και Cyta λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη απ' τον Άνεμο, σχετικά καλή τιμή γι αυτά που μου είναι απλώς απαραίτητα και αναίμακτη μετάβαση από τη Νετονιά, χωρίς να κουνήσω δαχτυλάκι. Πιό πολύ προς Cyta κλίνω αλλά το σκέφτομαι ακόμα για τον Άνεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 23:27 Ο cacofonix: #46 28-04-11 23:27 Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Σε ποιον πάροχο ετοιμάζεσαι να πας; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε, δεν ξέρω, αλλά θέλω να αποφασίσω μέχρι Τρίτη-Τετάρτη για να φύγω νωρίς και να χω το κεφάλι μου ήσυχο. Και λέω μέχρι τότε και δεν έχω κάνει κάτι ήδη, διότι τότε θα ενεργοποιηθεί και η νέα οδηγία της ΕΕΤΤ για μείωση του χρόνου φορητότητας από 10 σε 3 μέρες οπότε θέλω να το εκμεταλλευτώ κι αυτό. Είμαι μεταξύ Wind λόγω κινητού (σε συνδιασμό σταθερού κινητού δίνουν 10,33 Ευρώ έκπτωση πλέον των 3 μηνών δώρο στο site, οπότε είναι ένα τυράκι αυτό) και Cyta λόγω του ότι έχει καλύτερη υποστήριξη απ' τον Άνεμο, σχετικά καλή τιμή γι αυτά που μου είναι απλώς απαραίτητα και αναίμακτη μετάβαση από τη Νετονιά, χωρίς να κουνήσω δαχτυλάκι. Πιό πολύ προς Cyta κλίνω αλλά το σκέφτομαι ακόμα για τον Άνεμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Απριλίου 2011 στις 23:27 Ο cacofonix: #46 28-04-11 23:27 Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν είναι να επιλέξεις Cyta, κάντο μέχρι το Σάββατο. Εχει προσφορά για την Αττική. Και γω ενώ είχα αποφασίσει να φύγω για Cyta από την ημέρα που έμαθα τα δυσάρεστα, δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 3 Μαΐου 2011 στις 17:57 Ο Irodis έγραψε: #47 03-05-11 17:57 Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:11 Ο cacofonix: #48 04-05-11 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Irodis: Σαν του ΟΤΕ δεν υπαρχει ειναι μεν πολυ πιο ακριβη αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν γινει τιποτα τους καλεις και ερχονται την αλλη μερα ενω με τις αλλες εταιριες ουτε σε δυο μηνες δε ξεμπερδευεις αν εχεις καποιο προβλημα για ΟΤΕ και ηρεμια...! Click για ανάπτυξη... NetOne δεν είχες φίλε για να το λες αυτό... Από 1/6 θα έχεις δίκιο. Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 01:21 Η ShatteredIce: #49 04-05-11 01:21 έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
έχω wind αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημένη..με το ΟΤΕ ήταν καλύτερα. για τα άλλα δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.951 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 02:45 Ο Valder έγραψε: #50 04-05-11 02:45 Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cacofonix: Ακόμα δεν έβαλα Cyta και αρχίσαν τα προβλήματα... Click για ανάπτυξη... Τι έπαθες φίλε; ΥΓ: Ελπίζω να μου επιτρέπεις το "φίλε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:01 Ο cacofonix: #51 04-05-11 03:01 Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να πάθω...Τους πήρα 5 φορές τηλέφωνο για την πορεία της αίτησης και όλο λέγανε θα με πάρουν πίσω. Καμία σύγκριση με την εξυπηρέτηση της NetOne. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 03:14 Ο Rempeskes: #52 04-05-11 03:14 Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 4 Μαΐου 2011 στις 04:42 Ο cacofonix: #53 04-05-11 04:42 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Vodaphone Mε έπεισε η ιστορία με τους κοριούς και την δολοφον..., εχμ συγγνώμη, αυτοκτονία εκείνου του στελέχους Επίσης με κάνει υπερήφανο για τα μαζικά σμσ που έστειλαν στην Αίγυπτο και την Λιβυή τα τοπικά παραρτήματα της Εταιρίας. Click για ανάπτυξη... Ε να σου δώσω και ένα λόγο ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasxantho Νεοφερμένο μέλος Ο kostasxantho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2011 στις 00:53 Ο kostasxantho: #54 18-06-11 00:53 OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
OTE CONN-X 24MBPS Αξιοπιστη,γρηγορη,υψηλό support! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SETH Νεοφερμένο μέλος Ο Vasilis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 11:17 Ο SETH έγραψε: #55 01-08-11 11:17 OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο moxa15 έγραψε: #56 01-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SETH: OTE... κοστίζει αλλα αξίζει! Click για ανάπτυξη... συμφωνω και εγω μια απο τα ιδια και ειμαι πολυ ικανοποιημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tempo Νεοφερμένο μέλος Ο tempo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:30 Ο tempo έγραψε: #57 06-09-11 21:30 με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:55 Ο cacofonix: #58 07-09-11 11:55 Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa American Economist charmander giannhs2001 Obi-Wan Kenobi Scandal Abiogenesis Helen06 marww Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tempo: με forthnet είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν και πριν κάνω την σύνδεση μου άκουγα αρκετά παράπονα. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Την υπόθεση των 500 την ξέρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:41 Ο moxa15 έγραψε: #59 08-09-11 17:41 ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ποια ειναι η φτηνοτερη;;; ποια ειναι η καλυτερη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:10 Ο Kossal έγραψε: #60 08-09-11 19:10 Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ σκέφτομαι να βάλω Cyta. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.