Ναι, έχω διαβάσει βιβλία του Λιακόπουλου και έχω δει τις εκπομπές του. Είναι αρκετά εύκολο να καταλάβει κανείς, που ο άνθρωπος λέει αλήθεια και που λέει ψέματα. Να μου πει για την Ιστορία μας, εντάξει, δεν εχω πρόβλημα, αυτό το διασταυρώνω και με μια πηγή και είμαστε εντάξει. Πχ για τις αυτόματες θύρες στους ναούς ή για τις αρχαίες ατμομηχανές. Σύμφωνοι. Εξάλλου αν δεν έχεις την αρχαία πηγή, μπορείς να εξακριβώσεις το αληθές και από το ότι αυτά τα έχει δείξει και σε ντοκυμαντέρ το BBC.
Όταν αρχίζει το παραλήρημα με τον Χίτλερ, τη μια οτι ήταν φιλέλληνας και την άλλη να λέει οτι ήταν όργανο των Εβραίων... ε εκεί είναι για κλωτσιές! Φάσκει και αντιφάσκει ο τύπος. Μη μιλήσω για ιπτάμενες τριήρεις και την Αργώ που έκοβε βόλτες στη στρατόσφαιρα. Δε λεω, θα γούσταρα να είχαν οι Αρχαίοι υπερτεχνολογία (και πιθανόν να είχαν) αλλά κανείς μας δε μπορεί να το αποδείξει, ούτε αυτός, ούτε εμείς. Φέρε μου αποδείξεις να σε πιστέψω. Κι εγω αγαπώ τη χώρα μου και τους Αρχαίους. Αν δεν έχεις όμως κύριε Λιακόπουλε αποδείξεις, ως συνήθως δηλαδή, τότε κάνε μου τη χάρη και μην εκπέμπεις αντιφάσεις για να πουλάς βιβλία ....και μάλιστα γεμάτα μπόλικη σάλτσα και υπερβολή.

Δεν είμαι εναντίον του αλλά σαφώς ούτε και υπέρ του. Πιστεύω οτι ο κάθε θεατής έχει την απαραίτητη εγκεφαλική ουσία να πιστέψει όσα πρέπει να πιστέψει και να απορρίψει όσα πρέπει να απορρίψει. Αν δεν την έχει, κακό δικό του.
Αυτά ισχύουν για όλους όσους παρουσιάζουν τη γνώμη τους και τα πονήματά τους, δημοσίως. Τα πάντα πρέπει να φιλτράρονται.
ΥΓ: Και όλους τους άλλους τους έχω παρακολουθήσει και γι αυτό λεω φιλτράρετε τα πάντα, κυκλοφορούν τρελά φρούτα εκεί εξω...