Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Τον άλλο δεν τον ξέρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

1) https://en.wikipedia.org/wiki/Liakopoulos
2) https://en.wikipedia.org/wiki/Kyriakos_Velopoulos
3) https://en.wikipedia.org/wiki/Anestis_Keramidas
4) https://en.wikipedia.org/wiki/Ioannis_Fourakis
5) https://en.wikipedia.org/wiki/Nikos_Konstantinidis
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από maik85:Κοιτα. Μπορεί να λένε αλήθειες, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει κ το προσωπικό κέρδος στην μέση, εκεί κάπου αλλάζει το πράγμα. Σε αυτό τους κατακρίνω. Ο Λιακόπουλος πχ ήδη έχει δικό τ βιβλιοπωλείο.
E κοιτα δεν θα μπορουσε να το κανει και τελειως τσαμπα[δεν θα το περιμενες ουτε εσυ ουτε εγω λογικα]....Παντως μνα εποχη το μεγαλο επος της Ορθοδοξιας "Ο Καιρoc γαρ εγγυc" το εδινε δωρο ...

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως ο Λιακόπουλος, άσχετα αν πιστεύει αυτά που λέει ή τα λέει για κατανάλωση, έχει φτιαχτεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μέχρι στιγμής. Έχει δικό του εκδοτικό οίκο και βιβλιοπωλείο που επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς.

Isiliel
Επιφανές μέλος

offtopic..my bad! solly!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όταν αρχίζει το παραλήρημα με τον Χίτλερ, τη μια οτι ήταν φιλέλληνας και την άλλη να λέει οτι ήταν όργανο των Εβραίων... ε εκεί είναι για κλωτσιές! Φάσκει και αντιφάσκει ο τύπος. Μη μιλήσω για ιπτάμενες τριήρεις και την Αργώ που έκοβε βόλτες στη στρατόσφαιρα. Δε λεω, θα γούσταρα να είχαν οι Αρχαίοι υπερτεχνολογία (και πιθανόν να είχαν) αλλά κανείς μας δε μπορεί να το αποδείξει, ούτε αυτός, ούτε εμείς. Φέρε μου αποδείξεις να σε πιστέψω. Κι εγω αγαπώ τη χώρα μου και τους Αρχαίους. Αν δεν έχεις όμως κύριε Λιακόπουλε αποδείξεις, ως συνήθως δηλαδή, τότε κάνε μου τη χάρη και μην εκπέμπεις αντιφάσεις για να πουλάς βιβλία ....και μάλιστα γεμάτα μπόλικη σάλτσα και υπερβολή.

Αυτά ισχύουν για όλους όσους παρουσιάζουν τη γνώμη τους και τα πονήματά τους, δημοσίως. Τα πάντα πρέπει να φιλτράρονται.

ΥΓ: Και όλους τους άλλους τους έχω παρακολουθήσει και γι αυτό λεω φιλτράρετε τα πάντα, κυκλοφορούν τρελά φρούτα εκεί εξω...
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Τεσπα. Δεν συμφωνώ μαζί τους λόγω του έντονου εθνικιστικού, κομματικού, οικονομικού και συνωμοσιολογικού στοιχείου των εκπομπών τους. Δεν είναι καθόλου του στυλ μου.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να και κάποια στοιχεία για τους αδελφούς Γεωργιάδη.
Προσωπικά τους Αδελφούς Γεωργιάδη, πολύ τους πάω. Ο Άδωνις είναι Ιστορικός και εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Λεωνίδας είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής. Και οι δύο είναι εκδότες.

epidromi
Νεοφερμένο μέλος

Με ξαφνιάζει ιδιαίτερα ότι υπάρχουν άτομα περιορισμένης ευθύνης που πιστεύουν κάθε μπούρδα που τους σερβίρουν αυτοί οι "ερευνητές".
Μου φαίνεται τραγικό αυτοί οι άνθρωποι να μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο και να αποκτούν πολιτική ισχύ...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από epidromi:Τα βιβλία είναι τόσο φτηνά για τόσο κοστίζει η εκτύπωση, χαρτί κ.λπ. Το να γεμίσεις 100,200,500 σελίδες με random crap δεν είναι καθόλου δύσκολο!! Οι εκπομπές τους χρησιμεύουν απλά για να πεθάνεις στο γέλιο.
Με ξαφνιάζει ιδιαίτερα ότι υπάρχουν άτομα περιορισμένης ευθύνης που πιστεύουν κάθε μπούρδα που τους σερβίρουν αυτοί οι "ερευνητές".
Ποιός είσαι εσύ που θα κρίνεις βιβλία καθηγητών πανεπιστημίου?

Αρχική Δημοσίευση από epidromi:Μου φαίνεται τραγικό αυτοί οι άνθρωποι να μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο και να αποκτούν πολιτική ισχύ...![]()
Τους ψήφισαν και μπήκαν στο Ευρωκοινοβούλιο φιλαράκο. Δε μπήκαν μόνοι τους

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Συμφωνω με επιδρομη και μοναχο (και τρομαζω λιγο με αλλες απαντησεις που διαβαζω εδω)
Πάντα με τρόμαζαν τα παπαγαλάκια.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Προκαλείς!...
Και η υπογραφή σου προσβάλει κάθε γυναίκα του φόρουμ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.