Έχετε δίκιο αλλά αυτή η δουλειά είναι ειλικρινά η πιο δύσκολη που έχει χρειαστεί να κάνω στη ζωή μου. Κι αυτό είναι πιστεύω γιατί σε τρώει η αδικία. Λες, μα γιατί να με χαρακτηρίζουν κάπως οι άλλοι για μια επιλογή μου; Σε τρώει. Από την άλλη μήπως κι εμείς δεν κάνουμε το ίδιο πολλές φορές; Δε θα δούμε κάποιον με παλαβά ρούχα και θα πούμε, πού πάει το σούργελο; Δε θα δούμε μια χοντρή στην παραλία με μπικίνι και θα πούμε, μα γιατί δεν φοράει ένα παρεό η χοντρέλω; Δε θα δούμε έναν κοντό να φλερτάρει μια ωραία κοπέλα και θα πούμε, βρες καμιά στο ύψος σου ρε κοντοστούπη; Θέλω να πω, όλοι έχουμε λίγο πολύ τα κόμπλεξ μας και τα αδύναμα σημεία μας κι ας μην το παίζουμε ανώτεροι. Είναι ανθρώπινο να σε ενοχλεί όταν οι άλλοι σε κρίνουν για την εξωτερική σου εμφάνιση γι' αυτό και οι νέοι ειδικά είναι όλοι ίδιοι, ίδια ρούχα, παπούτσια, μαλλιά κλπ. γιατί αν ξεχωρίζεις γίνεσαι αντικείμενο σχολιασμού. Δεν το επικροτώ αλλά καταλαβαίνω γιατί γίνεται.
Πάντως στην παραπάνω δουλειά το να μη σε νοιάζει τί λένε οι άλλοι με έχει βοηθήσει ο
@hack3r πάρα πολύ και τον αγαπώ γι' αυτό (άντε το είπα και δημόσια

).