Chaos, δεν διαφωνώ καν σε αυτά που γράφεις. Προφανώς και εσύ και η Νεράιδα έχετε αντιληφθεί διαφορετικά την ένσταση εμού και του Φίλιου τέρατος.
Δεν διαφωνώ ότι πιθανότατα θα αλλάξει άποψη. Κι εγώ αυτό πιστεύω αν θες τη γνώμη μου.
Εδώ για κάποια πράγματα θεωρώ ακόμα και για τον εαυτό μου πολύ πιθανό να αλλάξω άποψη αργότερα.
(και εδώ ανακύπτει ένα άλλο, εφαπτομενικά σχετικό (tangentially related) θέμα: Κατά πόσον η πεποίθηση κάποιου και των γύρω του ότι θα αλλάξει άποψη αργότερα μετατρέπει την προφητεία αυτή σε ...αυτοεκπληρούμενη προφητεία)
Η ένσταση μου εντοπίζεται όχι τόσο στο ότι δεν είναι βέβαια η αλλαγή άποψης, αλλά κυρίως στο πόσο άσκοπο και μειωτικό είναι να απαντάς στην άποψη κάποιου λέγοντας μόνο ότι θα την αλλάξει αργότερα, όσο βέβαιο κι αν είναι ή το θεωρείς.
Δεν είναι "εκνευριστικό" φίλε Chaos, είναι έλλειψη σεβασμού. Απλά η έλλειψη σεβασμού αυτή θεωρείται τόσο αυτονόητη και φυσική από τα περισσότερα μέλη της κοινωνίας, που παραξενεύονται ή ακόμη και ενοχλούνται όταν υποδεικνύεται.
Επίσης, είναι άσκοπο. Είναι εξίσου άσκοπο με το να υποδεικνύεις σε κάποιον με μεγάλη μύτη αυτό του το ελάττωμα (βασικά είναι ακόμα πιο άσκοπο, διότι πλαστική ...ηλικίας δεν υφίσταται ακόμα -- προς τα εμπρός τουλάχιστον

). Είναι κάτι που ΔΕΝ μπορεί να το αλλάξει στην παρούσα φάση, οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί να point it out. Να μην εκφράζει αυτή την άποψη μέχρι να μεγαλώσει αρκετά ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να την αλλάξει; Πραγματικά εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα πίσω από μια τέτοια συμβουλή/πείραγμα/whatever, και ούτε εσύ, ούτε η Νεραίδα μου απαντήσατε.
Δεν προσπάθησα ούτε στιγμή να επέμβω στο πώς αντιλαμβάνεστε εσείς αυτή την άποψη και πόσο σοβαρά ή όχι την παίρνετε. Άλλωστε, όπως ανέφερα ήδη, κι εγώ συμφωνώ μαζί σας επ'αυτού, hellooo!! Η κριτική μου αφορούσε καθαρά την
αλληλεπίδραση με την εν λόγω κοπέλα. Όχι τη σκέψη, αλλά την πράξη. Αλληλεπίδραση η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, έως και ...σύμβολο πολλών άλλων περιστάσεων, εξίσου ακατανόητες σε μένα.
Επίσης, γενικά μιλώντας, η εμπειρία δεν είναι αποκλειστικός παράγοντας διαμόρφωσης άποψης, ούτε καν ο σωστότερος. Πολλές φορές οδηγεί σε υποκειμενικότητα και εσφαλμένες, συμφεροντολογικές κρίσεις. Η εμπειρία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να προσομοιωθεί από την ορθή λογική με πολύ πιο αντικειμενικό τρόπο. Γενικά μιλώντας πάντα, δεν αναφέρομαι σε αυτή την παράγραφο στο (στοματικό) σεξ, το οποίο αποτελεί καθαρά υποκειμενικό θέμα. Ωστόσο, όπως ανέφερα και παραπάνω, το pattern αυτό το έχω παρατηρήσει και σε θέματα που απέχουν αρκετά από τον ...χώρο των αισθήσεων.
Ο λόγος που δεν αντιλαμβάνεστε σε τι ακριβώς διαφωνώ, είναι, κατά τραγική ειρωνία, ακριβώς ο λόγος που διαφωνούμε. Θεωρείτε ότι προβάλλω δικές μου ενοχλήσεις μέσα από αυτή την περίπτωση, λόγω του νεαρού και της δικής μου ηλικίας. Και γι'αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα εξακολουθήσετε να μην αντιλαμβάνεστε σε τι διαφωνώ, εκτός αν αυτή η παράγραφος αλλάξει την προφανή ροή των σκέψεων σας επ'αυτού. Αλλά I highly doubt it.