Άγγελος
Επιφανές μέλος

οχι,γιατι ο κολπος εχει εντονα οξινο περιβαλλον για να αντιμετωπισει τα μικροβια του πεους..ο κολπος εχει φτιαχτει για το πεος και αντιστροφως..για το στομα δεν ισχυει αυτη η αντιστροφη σχεση..μονο οι πειραματισμοι του ανθρωπου..Είναι λιγότερο αηδία να βάζεις το όργανο του άλλου στο αιδοίο σου με όλα τα μικρόβια που κουβαλάει;
ειδατε?και αλλοι παλαβοι!.ξέρω αρκετές περιπτώσεις (σε αντρες αναφερομαι) να μην τους αρεσει να τους παιρνουν πιπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειδατε?και αλλοι παλαβοι!![]()

για το ίδρυμα είμαστε όσοι δεν θέλουμε στοματικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Τι γεύση πιστεύεις πως έχει; Πώς μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσει, η γεύση ειδικά, χωρίς να έχεις δοκιμάσει;αλλιως ειναι να το βαζεις στο στομα σου με οποια γευση συνεπαγεται και αλλιως να μπαίνει απλά μέσα σου......

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι γεύση πιστεύεις πως έχει; Πώς μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσει, η γεύση ειδικά, χωρίς να έχεις δοκιμάσει;![]()
ε όργανο είναι τι γευση μπορει να εχει φράουλα;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Τι γεύση πιστεύεις πως έχει; Πώς μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσει, η γεύση ειδικά, χωρίς να έχεις δοκιμάσει;
μπορω να σου πω πολλα πραγματα που δεν θελεις να δοκιμασεις για να ξερεις τη γευση...
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορω να σου πω πολλα πραγματα που δεν θελεις να δοκιμασεις για να ξερεις τη γευση...
σωστα......
ακραιο πχ........εχεις δοκιμασει ουρα για να ξερεις τι γευση;Τι γεύση πιστεύεις πως έχει; Πώς μπορείς να ξέρεις ότι δεν θα σου αρέσει, η γεύση ειδικά, χωρίς να έχεις δοκιμάσει;![]()

Ερώτηση κρίσεως:
Γιατί θεωρείτε κατακριτέο αν σε κάποιον δεν αρέσει το στοματικό;
Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις σαν την Μαρία η οποία είναι προδιατεθειμένη αλλά αναφέρομαι σε όσους το δοκίμασαν και δεν τους άρεσε…
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ελα ντε?Γιατί θεωρείτε κατακριτέο αν σε κάποιον δεν αρέσει το στοματικό;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Μπορείς να μου πεις πολλά, αλλά δεν θα ανήκουν στην ανατομία του συντρόφου μου.μπορω να σου πω πολλα πραγματα που δεν θελεις να δοκιμασεις για να ξερεις τη γευση...

Ωστόσο εγώ δεν την προτρέπω να δοκιμάσει για να γνωρίσει τη γεύση. Αναρωτιέμαι από πού έχει αυτή τη βεβαιότητα ότι η γεύση θα είναι κακή, κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσα να σου εγγυηθώ για κανένα από αυτά που θα είχες να μου προτείνεις να δοκιμάσω...
Καθόλου κατακριτέο δεν το θεωρώ. Καθένας διαθέτει το σώμα του όπως εκείνος νομίζει καλύτερα.Ερώτηση κρίσεως:
Γιατί θεωρείτε κατακριτέο αν σε κάποιον δεν αρέσει το στοματικό;
Να καταλάβω προσπαθώ και απαντήσεις του τύπου "είναι αηδία" δεν είναι διόλου διαφωτιστικές...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ο πρωκ΄τος,το παχυ εντερο??τα κοπρανα?τα ουρα? δεν ειναι αυτα παραγωγα της ανατομιας του συντροφου σου?Μπορείς να μου πεις πολλά, αλλά δεν θα ανήκουν στην ανατομία του συντρόφου μου.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Εσύ σαν άνδρας δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσεις απολύτως τίποτα, άρα τι είναι αυτό που σε απωθεί στην ιδέα;
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Για να φέρω ένα ακόμη πιο απτό παράδειγμα, μπορώ να μιλώ για ώρες σε κάποιον που δεν του αρέσει για το πόσο ωραίος είναι ο πατσάς. Αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον δοκιμάσει καν. Απλούστατα έχει ρυθμιστεί το μυαλό του να το θεωρεί κάτι το σιχαμένο. Δεν μπορώ να του αλλάξω άποψη. Ούτε να τον πείσω με το ζόρι να το δοκιμάσει. Εγώ πάντως θα το απολαμβάνω

Και για να έρθω στο θέμα, προφανώς και δεν υποχρεούται κανένας να του αρέσει ούτε και να το δοκιμάσει αν δεν θέλει νομίζω. Τώρα το τί αρέσει στον καθένα, περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα
Εγώ πάντως δεν θα σας αποκαλύψω τις προτιμήσεις μου

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως δεν θα σας αποκαλύψω τις προτιμήσεις μου
![]()
α ρε πιτ

προδόθηκες από το στάτους σου
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το σεξ δεν το θεωρώ προσωπικά καθόλου απαραίτητο για τη διαμόρφωση σεξουαλικών προτιμήσεων, αυτές διαμορφώνονται σε πολύ μικρότερη ηλικία, σε επίπεδο φαντασίωσης. Τα παραπάνω όμως τα θεωρώ σαφώς απαραίτητα για τη διαμόρφωση οποιασδήποτε σεξουαλικής προτίμησης. Χωρίς πραγματικά σεξουαλικά ερεθίσματα, ο,τι και να λέει κανείς είναι σε επίπεδο ρομαντικού ροζ συννεφακίου (όπου όντως δεν πολυκολλάει στοματικό σεξ, διότι στα παραμύθια που διαβάζαμε ως κοριτσάκια η αυλαία έπεφτε πάντα πριν φτάσει ο πρίγκηπας στο κρεβάτι με τη χιονάτη και ποτέ δεν μαθαίναμε τι όργια έκαναν εκεί

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sweet Butterfly, εγώ άλλο πράγμα θα σε ρωτήσω: Έχεις ορμές; Έχεις ερεθιστεί ποτέ; Έχεις αυνανιστεί ποτέ; Έχεις φτάσει σε οργασμό;
Το σεξ δεν το θεωρώ προσωπικά καθόλου απαραίτητο για τη διαμόρφωση σεξουαλικών προτιμήσεων, αυτές διαμορφώνονται σε πολύ μικρότερη ηλικία, σε επίπεδο φαντασίωσης. Τα παραπάνω όμως τα θεωρώ σαφώς απαραίτητα για τη διαμόρφωση οποιασδήποτε σεξουαλικής προτίμησης. Χωρίς πραγματικά σεξουαλικά ερεθίσματα, ο,τι και να λέει κανείς είναι σε επίπεδο ρομαντικού ροζ συννεφακίου (όπου όντως δεν πολυκολλάει στοματικό σεξ, διότι στα παραμύθια που διαβάζαμε ως κοριτσάκια η αυλαία έπεφτε πάντα πριν φτάσει ο πρίγκηπας στο κρεβάτι με τη χιονάτη και ποτέ δεν μαθαίναμε τι όργια έκαναν εκεί)
τίποτα απ αυτά που με ρωτάς δεν έχω κάνει......
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

παντως τα ρεβυθια προσπαθησα να τα δοκιμασω, δεν τα δοκιμασα αλλα με αηδιαζουν απο τοτε.tw Τις μπάμιες πρώτα τις έφαγα και μετά τις απέριψα..
ναρκωτικα δεν εχω κανει ακομα, αλλα, συμφωνα με αυτη την αποψη, πρωτα ας δοκιμασω και μετα ας εκφερω αποψη
διαφωτιστικοτατη ειναι. απανταει στην ερωτηση "ποια ειναι η γνωμη σας για το στοματικο".Να καταλάβω προσπαθώ και απαντήσεις του τύπου "είναι αηδία" δεν είναι διόλου διαφωτιστικές...
απλα δεν την τεκμηριωνει.
εσας γιατι σας αρεσει;
γιατι ετσι... μαθατε
γιατι διαφερει απο αυτο που πιστευουνΓιατί θεωρείτε κατακριτέο αν σε κάποιον δεν αρέσει το στοματικό;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Έπεσα διάνα!τίποτα απ αυτά που με ρωτάς δεν έχω κάνει......
Μα τότε πώς είναι δυνατόν να ξέρεις εκ των προτέρων τι θα θέλεις να κάνεις όταν είσαι σε αυτό το mode?
Όλα όσα γίνονται στο σεξ, τα θέλει ο καθένας επειδή είναι σε αυτό το mode (ή επειδή θυμάται πώς είναι), αλλιώς αν δεν είσαι ήδη ερεθισμένος δεν σου κάνουν καμία αίσθηση. Προφανώς γι'αυτό σου φαίνεται αηδία, γιατί το βλέπεις απογυμνωμένο από κάθε ερωτισμό και χωρίς καν να το συνδέεις με συγκεκριμένο άνθρωπο.
Όταν θα γνωρίσεις όλο αυτό τον κόσμο του ερωτισμού (και ελπίζω να πέσεις σε κάποιον που να είναι σε θέση να κατανοήσει τι συνεπάγεται η τόση απειρία και να συμπεριφερθεί αναλόγως) δεν ξέρω αν θα αλλάξεις άποψη, αλλά σίγουρα θα αλλάξεις πάρα πολύ οπτική γωνία.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αν είναι να κάνουμε παράλληλους μονολόγους, να μου το πείτε να απέχω.εσας γιατι σας αρεσει;
γιατι ετσι... μαθατε

Έχω γράψει παραπάνω και με λεπτομέρειες γιατί μου αρέσει το στοματικό.
Περιμένω λοιπόν κι από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.