Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν παίζει, ξέρεις πόσα κονομά το κράτος απ' αυτά;xaxaxaxa![]()
καλό.
Υπήρχε η σκέψη σε μια φάση να βάζουν αντί για επιγραφές φωτογραφίες των πνευμόνων με καρκίνο, του λαιμού με καρκίνο, κιτρινα σαπισμένα δόντια, στοματικο καρκίνο κτλ που προκαλεί το κάπνισμα. Στην Αυστραλία το κάνανε αλλά για εδώ θεωρήθηκε πολύ σκληρό και απορρίφθηκε. (Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι...)

Στα παπούτσια τους η δημόσια υγεία, να 'ναι καλά οι φόροι στα τσιγάρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dracula82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν παίζει, ξέρεις πόσα κονομά το κράτος απ' αυτά;
Στα παπούτσια τους η δημόσια υγεία, να 'ναι καλά οι φόροι στα τσιγάρα.![]()
Εδω off the record εκπρόσωπος καπνοβιομηχανίας είπε σε υπουργό: Σας βοηθάμε να λύσετε και το ασφαλιστικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καπνισμα ειναι καθαρα θεμα μυαλου και εγκεφαλου.
Οσες φορες ειπα οτι θα το κοψω επειδη κανει κακο κτλ, δεν τα καταφερα. Οταν ειπα οτι απλα δε γουσταρω να καπνισω σημερα και καπνιζω απο αυριο παλι, το αυριο εγινε την αλλη εβδομαδα, τον αλλο μηνα κοκ.
Οποτε, ο εθισμος και ολα τα αλλα που λεμε, ειναι απλες δικαιολογιες για το οτι ουσιαστικα δεν μπορουμε να ελεγξουμε τον εγκεφαλο μας.
Αυτο νομιζω εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steel-dragon
Νεοφερμένο μέλος

Μπράβο exp! Εγώ σιχαίνομαι το τσιγάρο...
Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που δεν έχω έρθει ακόμα Σαλονίκη!![]()
![]()
καλα κανεις και εισαι αντικαπνιστης αλλα δεν καταλαβενω τον λογο που δεν ερχεσε σαλονικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα κανεις και εισαι αντικαπνιστης αλλα δεν καταλαβενω τον λογο που δεν ερχεσε σαλονικα
Το ποστ στο οποίο απαντάς είναι λιγάκι παλιό (2005)

Deslic
Νεοφερμένο μέλος

paschouale
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι καπνιστρια εδω και αρκετα χρονια... οταν νιωθω οτι δεν σεβωμαι τον δυπλανο μου με το τσιγαρο μου , βγαινω εξω η το σβυνω ... εχω κρατησει ομως και ενα χωρο ειδικα για μενα για τις κρυες νυχτες να καπνιζω , πως γινεται ολοι οσοι δεν καπνιζουν στο σπιτι ολη την ωρα να θελουν να βρισκωνται στο δικο μου χωρο και να παραπονιουνται κιολας για το καπνο? εχουν 5 δωματια ελευθερα καπνου και στο δωματιο που τους εχω υποδηξει οτι εκει μπαινουν μονο καπνιστες να θελουν να μπαινουν? μηπως λοιπον πρεπει να σκεφτουν και το δικο μου δικαιωμα? θεληση ? σεβωμαι και υπακουω στις αναγκες αλλα θελω να σεβωνται και τισ δικες μου.... αποριες ...αποψεις...
Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο...
deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Αχαχαχαχαχα! Το τσιγάρο πάει καπάκι με τον έρωτα δηλαδή?Καπνίζω, πίνω κι ερωτεύομαι! Αντίρρηση κανεις; Οχι; Όμορφα!8)

Ναι συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες αλλά πολλές φορές οι καπνιστές επιβαρύνουν τους άλλους. Το να είσαι παθητικός καπνιστής έχει πραγματικά πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Αν καποιος θέλει να καπνίσει ας καπνίσει σπίτι του ή ας βγει κάπου έξω, σε έναν ανοιχτό χώρο γιατί εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τον καπνό του άλλου μεσα στο πρόσωπό μου. Άσε που όταν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο που καπνίζουν μετά μυρίζεις τσιγάρο από τα μαλλιά μέχρι τα ρούχα σου και άντε μετά να ξεμυρίσεις!Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και για την υγεία του.

Συμφωνώ και ΄με αυρό μολονότι είμαι καπνίστρια.Αχαχαχαχαχα! Το τσιγάρο πάει καπάκι με τον έρωτα δηλαδή?
Ναι συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες αλλά πολλές φορές οι καπνιστές επιβαρύνουν τους άλλους. Το να είσαι παθητικός καπνιστής έχει πραγματικά πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Αν καποιος θέλει να καπνίσει ας καπνίσει σπίτι του ή ας βγει κάπου έξω, σε έναν ανοιχτό χώρο γιατί εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τον καπνό του άλλου μεσα στο πρόσωπό μου. Άσε που όταν βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο που καπνίζουν μετά μυρίζεις τσιγάρο από τα μαλλιά μέχρι τα ρούχα σου και άντε μετά να ξεμυρίσεις!![]()
Προσπαθώ και γω να μαι όσο πιο διακριτική γίνεται όταν υπάρχουν κάποιοι που δεν καπνίζουν στην παρέα.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουδέτερη.
deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Και καλά κάνεις!Προσπαθώ και γω να μαι όσο πιο διακριτική γίνεται όταν υπάρχουν κάποιοι που δεν καπνίζουν στην παρέα.

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μεγαλύτερη από ότι είχε ανακοινωθεί θα είναι η αύξηση στα τσιγάρα, όπως εκτιμά η Ομοσπονδία Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε ειδες λοιπον καιρος να το κοψης, και την υγεια σου θα εχεις και θα γλητωσεις λεψταΣτα 5,40 ευρώ το πακέτο τα τσιγάρα...
Μεγαλύτερη από ότι είχε ανακοινωθεί θα είναι η αύξηση στα τσιγάρα, όπως εκτιμά η Ομοσπονδία Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδος

Και καλά κάνεις!Btw ξέρεις ότι το τσιγάρο επιβραδύνει το μεταβολισμό? Είχα ακούσει μάλιστα ότι μπορεί να καις μέχρι και 300 θερμίδες λιγότερο από ότι θα έκαιγες κανονικά. Γι αυτό ξανασκέψου πριν πας να ανάψεις τσιγάρο, μιας και σε ενδιαφέρει να αδυνατίσεις.
![]()
Με σκότωσες τώρα!

Τουλάχιστον δεν καπνίζω πολύ, 3-4 τσιγάρα τις καθημερινές με εξαιρέσεις όταν βγαίνω έξω.
Δεν το ήξερα πάντως αυτό-ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Στα 5,40 ευρώ το πακέτο τα τσιγάρα...
84% αυξηση?????

Πλακα μας κανουν???

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

πες τα ρε σι που δεν καταλαβενουνεΠλάκα δεν σας κάνουν, καλά σας κάνουν.. επιτέλους!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.