deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Παρακαλώ!Glad I helped!Με σκότωσες τώρα!
Τουλάχιστον δεν καπνίζω πολύ, 3-4 τσιγάρα τις καθημερινές με εξαιρέσεις όταν βγαίνω έξω.
Δεν το ήξερα πάντως αυτό-ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλάκα δεν σας κάνουν, καλά σας κάνουν.. επιτέλους!![]()
Kαλα μας κανουν που αυξανουν ενα αγαθο κατα 84% ????

Υ.Γ. Ξερω οτι κανεις πλακιτσα,αλλα για μενα μια αυξηση 84% δεν σηκωνει καθολου πλακα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοψτο και εσυKαλα μας κανουν που αυξανουν ενα αγαθο κατα 84% ????
Υ.Γ. Ξερω οτι κανεις πλακιτσα,αλλα για μενα μια αυξηση 84% δεν σηκωνει καθολου πλακα..

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τους γύρω μου να καπνίζουν, μου γεννείται η απορία σχετικά με τι τους προσφέρει..Τι μπορεί να προσφέρει η εισοδός και έξοδος του καπνού..
Τελικά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα συνήθειας και εθισμού..
deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Μπράβο!That's the spirit!δεν καπνιζω και δεν εχω σκοπο να το αρχισω μελλοντικα

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Nope,δεν καπνίζω και ελπίζω να μην το αρχίσω ποτέ!ουτε εσυ καπνιζης απο οτι καταλαβα ε?![]()

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

ετσι μπραβο!Nope,δεν καπνίζω και ελπίζω να μην το αρχίσω ποτέ!![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Kαλα μας κανουν που αυξανουν ενα αγαθο κατα 84% ????
Επίσης η υγεία μου δεν σηκώνει καθόλου πλάκα.
Κι αν το οικονομικό ζόρισμα είναι η λύση για να γίνει έστω και λίγο σεβαστός ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, so be it.

jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης η υγεία μου δεν σηκώνει καθόλου πλάκα.
Κι αν το οικονομικό ζόρισμα είναι η λύση για να γίνει έστω και λίγο σεβαστός ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους, so be it.
![]()
Αγαπητη μου γιατι μπερδευεις 2 τελειως διαφορετικα πραγματα??
Ειπα εγω να μην εφαρμοστει ο νομος?
Το παραλογο ειναι οτι ερχεται το ιδιο το κρατος που ειναι υπευθυνο για το οτι δεν εφαρμοζεται ο νομος, και επιβαλει μια τετοια εξωπραγματικη αυξηση στα τσιγαρα και εσυ εισαι μαζι του?? Μα η αυξηση στα τσιγαρα δεν θα φερει εφαρμογη του νομου..Το πολυ,πολυ αντι νε γινονται πχ 1000 τσιγαρα σε ενα βραδυ σε ενα μαγαζι, να γινονται 600..
Ακου και μια υποθετικη προταση δικια μου αντιστοιχης λογικης,να δουμε αν συμφωνεις:
Ειμαι ο χ και δεν μου αρεσει το αλκοολ.Το αλκοολ ειναι λογος ατυχηματων,αφου πολλοι πινουν και μετα πιανουν τιμονι.Ερχεται το κρατος και κανει αυξηση 60% σε ολα τα ποτα.Πρεπει εγω να βγω και να πω καλα εκανε, επειδη τωρα θα πινουν λιγοτεροι και ετσι θα υπαρχουν λιγοτερα ατυχηματα?

moonlight
Διάσημο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Δεν εχω δοκιμασει να πω την αληθεια και ουτε θελω,αφου και εξ αρχης ηξερα -δηλ στην εφηβεια μου- οτι δεν θελω να επιβαρυνω τον οργανισμο μου με μαλακιες.
Σοου,ειμαι παθητικη καπνιστρια,παρα πολλα ατομα,σε καφετεριες και κλαμπ,καπνιζουν μπροστα μου και δεν τους καιγεται καρφακι οποτε μπαινω στην ψυχοφθορα διαδικασια να τους ζητησω ευγενικα να το σβησουν ή να απομακρυνθουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δεν επικρίνω όσους/ες καπνίζουν, αλλά εμένα μου φέρνει αηδία. Είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά όταν πήγαινα στη δευτέρα λυκείου, αλλά ευτυχώς δεν μου άρεσε κι έκτοτε δεν ξαναδοκίμασα.
μπραβο ρε συ λυς, μπραβο.
εαν περισσότεροι ήταν σαν εσένα, οι τιμές του καπνού θα έπεφταν κατακόρυφα.
μπραβο αγκαίν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

μπραβο ρε συ λυς, μπραβο.
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά θα προτιμούσα να με λες Λυσιστράτη, της γιαγιάκας μου το όνομα.

Συντρόφια, θα ας πω τι γκάφα είχα κάνει πριν ενάμιση μήνα περίπου να γελάσετε. Έβγαλα, λοιπόν, ένα φρονιμίτη και πονούσα αφόρητα. Μου είπε, λοιπόν, μια φίλη μου (καπνίστρια αυτή) να καπνίσω ένα τσιγάρο, για να νιώσω καλύτερα και να μπουκώσω το στόμα μου με ούζο. Ε, μες στην απόγνωσή μου κι εγώ πήρα ένα τσιγάρο απ' τον πατέρα μου (περιστασιακός καπνιστής, κάνει ένα πακέτο το χρόνο) και μιας και είχα φάει και το κέρατο της ζωής μου και ήταν και η ερωτική απογοήτευση στο παιχνίδι κατάπια μερικές τζούρες απ' το τσιγάρο (χωρίς να το θέλω) και μερικές γουλιές ούζο (χωρίς να το θέλω και πάλι), για να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν ανακουφίστηκα, αλλά μαζί ε τον πονόδοντο μου προκλήθηκε και πονοκέφαλος.

Anyway! Συγνώμη για την πολυλογία! Θεωρώ ότι το τσιγάρο είναι μια κακή συνήθεια και για το πορτοφόλι και για την υγεία. Εγώ ευχαριστώ το Θεό που δεν είμαι καπνίστρια, γιατί οι πειρασμοί είναι πολλοί, επειδή καπνίζουν και κάποιες/οι φίλες/οι μου.

bkar1997
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστεύω ότιη πώληση τσιγάρων πρέπει να απαγορευτεί από την πολιτεία.
Η πολιτεία πρέπει να φροντίσει για την υγεία τόσο των καπνιζοντων οσο και των μη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Alex S
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είμαι καπνιστής.
Πιστεύω ότι η πώληση τσιγάρων πρέπει να απαγορευτεί από την πολιτεία.
Η πολιτεία πρέπει να φροντίσει για την υγεία τόσο των καπνιζοντων όσο και των μη.
Θα μπορούσα να πω πολλά για το σχόλιο σου, περί απολυταρχισμού, ετεροπροσδιορισμού κτλ αλλά δεν θα το κάνω, μόνο μια ερώτηση σου έχω, κατανοείς πως με το avatar που έχεις αναιρείς τον εαυτό σου;

Φιλικά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.