Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

10-05-21

11:17
Οι ζωές των ανθρώπων αποτελούν αφηγήματα, τα οποία εντάσσονται στη λογική του κινηματογράφου ως τέτοια.
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-05-21

11:20
η ζωή μου είναι ξεκάθαρα Tarantino.
To κινηγματογραφικό είδος που παρουσιάζει στις ταινίες του δηλαδή.
To κινηγματογραφικό είδος που παρουσιάζει στις ταινίες του δηλαδή.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-05-21

19:46
Λοιπον εχω πολλους σκηνοθετες που θα μπορουσαν με τα κινηματογραφικα τους ειδη να περιγραψουν τη ζωη μου.Επιλεγω 2.
Ο ενας ο Τζιμ Τζαρμους(Jim Jarmusch) με το κλασικο πλεον Coffee and Cigarettes (2003) /Καφές και Τσιγάρα
Και ο αλλος ο Spike Lee (Σπάικ Λι ) με τις ταινιες Jungle Fever, Malcolm X,και το σπεσιαλ 25th Hour.
Ο ενας ο Τζιμ Τζαρμους(Jim Jarmusch) με το κλασικο πλεον Coffee and Cigarettes (2003) /Καφές και Τσιγάρα
Και ο αλλος ο Spike Lee (Σπάικ Λι ) με τις ταινιες Jungle Fever, Malcolm X,και το σπεσιαλ 25th Hour.
Guest 749981
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-05-21

19:59
Δεν έχω κάνει και κάτι σπουδαίο ώστε να γυριστεί ταινία για τη ζωή μου
. Αν ποτέ γινόταν αυτό θα ήθελα μια κωμωδία που θα συμβολίζει την καθημερινή πάλη με τα αρνητικά συναισθήματα, τις ανασφάλειες και τις πίκρες της ζωής -την αναζήτηση της υπομονής και του χαμόγελου για να συνεχιστεί η ζωή και να πετύχω πράγματα. Μάλλον, όμως, τη ζωή μου την περιγράφει περισσότερο το τυπικό δράμα.

Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

20-05-21

16:35
Ως κύρια βιωματικά είδη προτείνω την κωμωδία και το δράμα, τη δράση και την περιπέτεια και τέλος τη φαντασία και τον τρόμο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

20-05-21

17:40
Ένα μείγμα από αισθηματικό δράμα, κωμωδία και σαρκασμό.
Τείνει να μοιάζει με "Γουντι-Αλενικό" σενάριο.
Τείνει να μοιάζει με "Γουντι-Αλενικό" σενάριο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...