Ποια κινηματογραφικά είδη περιγράφουν τη ζωή σας;

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Οι ζωές των ανθρώπων αποτελούν αφηγήματα, τα οποία εντάσσονται στη λογική του κινηματογράφου ως τέτοια.

Τελευταία επεξεργασία:
η ζωή μου είναι ξεκάθαρα Tarantino.
To κινηγματογραφικό είδος που παρουσιάζει στις ταινίες του δηλαδή.

Λοιπον εχω πολλους σκηνοθετες που θα μπορουσαν με τα κινηματογραφικα τους ειδη να περιγραψουν τη ζωη μου.Επιλεγω 2.
Ο ενας ο Τζιμ Τζαρμους(Jim Jarmusch) με το κλασικο πλεον Coffee and Cigarettes (2003) /Καφές και Τσιγάρα
67b297ea343d684add91624026a20f5a.png

Και ο αλλος ο Spike Lee (Σπάικ Λι ) με τις ταινιες Jungle Fever, Malcolm X,και το σπεσιαλ 25th Hour.
FR2MDzmvQAq9ty9i9FIqMttRgjjaz-NQMnXO-LCh4lk.png

Δεν έχω κάνει και κάτι σπουδαίο ώστε να γυριστεί ταινία για τη ζωή μου :P . Αν ποτέ γινόταν αυτό θα ήθελα μια κωμωδία που θα συμβολίζει την καθημερινή πάλη με τα αρνητικά συναισθήματα, τις ανασφάλειες και τις πίκρες της ζωής -την αναζήτηση της υπομονής και του χαμόγελου για να συνεχιστεί η ζωή και να πετύχω πράγματα. Μάλλον, όμως, τη ζωή μου την περιγράφει περισσότερο το τυπικό δράμα.

Ως κύρια βιωματικά είδη προτείνω την κωμωδία και το δράμα, τη δράση και την περιπέτεια και τέλος τη φαντασία και τον τρόμο.

Ένα μείγμα από αισθηματικό δράμα, κωμωδία και σαρκασμό.
Τείνει να μοιάζει με "Γουντι-Αλενικό" σενάριο. :P

114334ed4017.gif

Η ζωή μου όλη είναι το "cool runnings", ή <πάμε χιόνι> όπως το μετέφρασαν, δηλ μια πικρή κωμωδία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back