Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ίσως να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά οι ειδικοί το προσυπογράφουν: τα αντισυλληπτικά χάπια προκαλούν παρενέργειες στην όσφρηση, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η ικανότητα των γυναικών να επιλέγουν τον ιδανικό σύντροφο…
Το πείραμα που φέρεται να οδήγησε στο παραπάνω συμπέρασμα ήταν το εξής: οι ειδικοί ζήτησαν από 100 γυναίκες να μυρίσουν τις μπλούζες 100 ανδρών για να ερευνήσουν τα μυστικά της σεξουαλικής έλξης.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το αντισυλληπτικό χάπι αλλοιώνει την όσφρηση, αίσθηση που αποτελεί βασική παράμετρο για την εύρεση ιδανικού συντρόφου.
Ίσως επίσης ακουστεί παράλογο, αλλά εάν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω συμπεράσματα με νέες έρευνες, το χάπι θα μπορούσε να κατηγορηθεί για προβλήματα γονιμότητας, και για προβλήματα στις σχέσεις, ενώ ενδεχομένως να προκαλέσει ακόμα και διαζύγια...
Δεν αποκλείεται παράλληλα να προκαλέσει προβλήματα στην επόμενη γενιά, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να γεννηθούν παιδιά με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.
Όπως εξηγούν οι ειδικοί, οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια φαίνεται ότι δεν επιλέγουν ένα ετερώνυμο αρσενικό, αλλά άνδρες με τους οποίους έχουν γενετικές ομοιότητες, πράγμα που προκαλεί σημαντικά προβλήματα διότι η επιβίωση των ειδών εξαρτάται από την γενετική ποικιλότητα, χωρίς την οποία οι γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν δυσκολίες στη σύλληψη ή να αποβάλλουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασικα καλα κανεις και χρησημοποιεις προφυλακτικο, μια και καθολου σιγουρη και καθολου αλανθαστη μεθοδος δεν ειναι το τραβηγμα.Τη σίγουρη και αλάνθαστη μέθοδο "τράβηγμα" την επίμαχη στιγμή. Φυσικά και χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό.![]()
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Και μενα οι φιλες μου γιατι πεφτουν στους χειροτερους?!Ίσως να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά οι ειδικοί το προσυπογράφουν: τα αντισυλληπτικά χάπια προκαλούν παρενέργειες στην όσφρηση, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η ικανότητα των γυναικών να επιλέγουν τον ιδανικό σύντροφο…

Αφου δεν παιρνουν αντισυλληπτικα!

Πχ αν ψαχνουν συντροφο για σοβαρη κατασταση

Neraida
Επιφανές μέλος

Ε παιζουν κι αλλα πραγματα ρολο![]()
Πχ αν ψαχνουν συντροφο για σοβαρη κατασταση![]()
Τι μας λες?!
Μηπως τα αλλα πραγματα παιζουν ρολο και οχι οι βλακειες που λεει το αρθρο?!
Αιντε γινεται μια ερευνα και την παιρνουμε ως δεδομενο και αποδειξη μιας θεωριας....πφφφ

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

έχω ακούσει όμως περιπτώσεις αγοριών που δεν πρόλαβαν να τραβηχτούν εγκαίρως
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Μία πρώην συμμαθήτρια "συνελήθφη" έτσι.
Μακγκάιβερ το σκασμένο

εγώ πάντως δεν έχω ακούσει τέτοια περίπτωση να πω την αλήθεια.
έχω ακούσει όμως περιπτώσεις αγοριών που δεν πρόλαβαν να τραβηχτούν εγκαίρως
Το ψάχνω αρκετά τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες τα προσπερματικά υγρά δεν έχουν σπερματοζωάρια ικανά να γονιμοποιήσουν, σύμφωνα με άλλες ισχύει το αντίθετο - λίγα σπερματοζωάρια μεν ικανά δε. Από την άλλη, μετά την εκσπερμάτωση μένει λίγο σπέρμα και αν ακολουθήσει σεξ χωρίς να έχει προηγηθεί τουαλέτα (τα ούρα σκοτώνουν τα σπερματοζωάρια) τότε υπάρχει κίνδυνος. Και αναρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος του τραβήγματος όταν γίνεται σωστά (=έγκαιρη απομάκρυνση, όχι δεύτερη συνουσία μετά την εκσπερμάτωση). Γυναικολόγοι, απέτυχαν να μου απαντήσουν κάνοντάς μου κήρυγμα περί προφυλακτικού -πρόμαχοι της επιστημονικά τεκμηριωμένης πληροφόρησης!-.

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Από την άλλη, μετά την εκσπερμάτωση μένει λίγο σπέρμα και αν ακολουθήσει σεξ χωρίς να έχει προηγηθεί τουαλέτα (τα ούρα σκοτώνουν τα σπερματοζωάρια) τότε υπάρχει κίνδυνος.
Αυτο μου κανει σε urban legend... Απο την στιγμη που τα ουρα στην γυναικα δεν περνανε απο τον κολπο, πως γινετε να σκοτωσουν τα σπερματοζωαρια;...
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο μου κανει σε urban legend... Απο την στιγμη που τα ουρα στην γυναικα δεν περνανε απο τον κολπο, πως γινετε να σκοτωσουν τα σπερματοζωαρια;...
Φαντάζομαι ότι εννοεί στον άνδρα και όχι στη γυναίκα

Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που εννοώ είναι ότι μετά την εκσπερμάτωση μένει λίγο σπέρμα στο πέος αλλά αν ο άνδρας ουρήσει το σπέρμα σκοτώνεται. Δεν πρόκειται για urban legend, με μία αναζήτηση (urine kills sperm ας πούμε) θα βρεις σχετικά αποτελέσματα.

axidous
Νεοφερμένο μέλος

Αν και πολλες κοπελες δυσανασχετουν με αυτη την σκεψη
Δεν ξερω γιατι
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.