Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Εμένα δε μου φάνηκε για στημένος.Όταν μία ομάδα κάνει συνέχεια φάσεις και έχει δοκάρια κλπ πώς το έχει στήσει το παιχνίδι?Η διαιτησία το τελευταίο 2ήμερο έχει χαλάσει.Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ο αγωνας μεταξυ Σουηδιας και Αγγλιας γιατι μου φενετε οτι ητανε οληγων στιμενος; Βασικα οχι οτι το ειχανε κανονισει απο πριν με χρηματα κλπ αλλα οτι στο γηπεδο εκμεταλευτικαν τον γεγονος οτι με ισοπαλια περανε και οι δυο... (ποτε το θυμιθικα εγω ε; )
ΥΓ:Τι ήταν αυτός ο διαιτητής που έβγαλε 3(!!!)κίτρινες κάρτες στον ίδιο παίκτη στον αγώνα Κροατία-Αυστραλία και ο παίκτης αποβλήθηκε στην 3η?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αργεντινη εχει μεγαλη ευκαιρια φετος...
Αγγλια αισχρη
Βραζιλια το ιδιο[αμα παιξει με Pernabucanο κατι γινεται..με Emerson δεν το βλεπω]
Γαλλια θελει και αυτη αλλο συστημα χτες ητανε αρκετα καλη [αμπαλος ο Trezeguet]
..αυτα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfi-gorgona o
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και πολύ θα ήθελα να το σηκώσουν οι Αργεντίνοι νομίζω οτι τελικά θα το πάρει η Γερμανία...

Tρια ριξαμε στην Ουκρανια....

Αντε και μετα την Γερμανια!!!!!!!

ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και την Γερμανια την φοβαμαι τρομερα πολυ....

Nationalmanshtaf ομως είναι μία...

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιθυμία: να ξανακλάψει ο Ronaldo.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι, είναι για μένα το απόλυτο φαβορί του τελικού.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτή που εντυπωσιάζει τώρα που άρχισαν τα δύσκολα είναι η Γαλλία, που πραγματικά κυριάρχησε και στα δύο παιχνία στη νοκ-άουτ φάση.

Ενας παιχτης που εχει τα παντα και ακομα περισσοτερα...
Θα φυγει απο την ενεργο δραση με το κεφαλι πραγματικα ψηλα.
Το απολυτο Respect απο εμενα!

lilith
Δραστήριο μέλος

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι μεγάλοι παίχτες ξέρουν πότε να σταματήσουν.Γιατί τώρα όλοι λέμε "κρίμα που σταματάει αυτός ο μεγάλος παίχτης" και όχι "άντε, πότε θα σταματήσει αυτός, δεν το βλέπει ότι δεν πάει άλλο?".Αρχική Δημοσίευση από Mario:Θα φυγει απο την ενεργο δραση με το κεφαλι πραγματικα ψηλα.
Θα τον θυμόμαστε να παίζει σε υψηλότατο επίπεδο μέχρι το τελευταίο του ματς.
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Founes μετά την Τετάρτη θα λέμε ότι nationalmanshaft ήταν μία.![]()
Όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι, είναι για μένα το απόλυτο φαβορί του τελικού.
Εγώ πάντως πριν καμμιά βδομάδα άνοιξα το στόμα μου και είπα πως βλέπω τελικο Ιταλία-Γαλλία και παραλίγο να με πάρουν με τις ντοματες.

Τώρα πια μπορώ να το γράφω και δημόσια χωρίς φόβο

lilith μου η Βραζιλια δυσκολο να το παρει φετος....

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Εγώ πάντως πριν καμμιά βδομάδα άνοιξα το στόμα μου και είπα πως βλέπω τελικο Ιταλία-Γαλλία και παραλίγο να με πάρουν με τις ντοματες.![]()
Τώρα πια μπορώ να το γράφω και δημόσια χωρίς φόβο![]()
Φτου φτου κοριτσαρα μου μην σε ματιασω!!!!!!

Μπραβο,μπραβο!!!!
Και καλα ειπες.
Η Ιταλια εχει δειξει θετικα σημαδια αλλα προσωπικα φοβαμαι (και μην αρπαχτει κανεις ε!

Οχι οτι δεν εχει καλη ομαδα.Εχει αρκετα + με το μερος της σε αυτη την διοργανωση, αλλα λεω εγω.
ειδωμεν.

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Φτου φτου κοριτσαρα μου μην σε ματιασω!!!!!!![]()
![]()
Έτσι ακριβώς αντιδράσανε και όσοι ήταν παρόντες όταν το ξεστόμισα αλλά μόνο κατά το πρώτο σκέλος αυτό του φτυσίματος

Συγκεκριμένα το είπα μετά την ισοπαλία με τις ΗΠΑ.
Πάντως αυτούς που πραγματικά λυπάμαι είναι τους Πορτογάλους, αυτή η χώρα συνέχεια πάει στην πηγή και δεν μπορεί να πιει νερό.
Να μου το θυμηθείτε στο τέλος θα τα πάρουν τόσο που θα αποσύρουν την εθνική τους ομάδα απο όλες τις διοργανώσεις

(Ε και να κάνουν καμμιά έκπληξη

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ Παντως ο χθεσινος αγωνας Βραζιλια με Γαλλια ηταν γενικως για γελια. Αυτοι οι Βραζιλιανοι ολη την ωρα στα γονατα ηταν. Μολις περνουσε ο Γαλλος παικτης σε αποσταση ενα μετρο εριχναν μια τουμπα για να τους παει καλα...

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Kassie:Εχουν και το προτερημα οτι παιζουν στη βαση τους...
Να ξαναπώ για τους Πορτογάλους ή επαναλαμβάνομαι;

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Πάει να κάνει ό,τι έκανε και η Ιταλία του 86...8)Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Ούτε η Αργεντινή έπαιξε τίποτα φοβερό αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τους Σέρβους.Η Ισπανία έιχε εύκολους αντιπάλους και στο πρώτο δύσκολο ματς φάνηκε ότι δεν...
Αυτή που εντυπωσιάζει τώρα που άρχισαν τα δύσκολα είναι η Γαλλία, που πραγματικά κυριάρχησε και στα δύο παιχνία στη νοκ-άουτ φάση.
τότε που δεν είχα γεννηθεί

Μάριο καλά λες.Στον αγώνα Γερμανία-Αργεντινή η διαιτησία δεν ήταν και πολλή καλή...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.