Ποια πρόσωπα σκέφτεστε συνήθως;

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Την αδερφή μου
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,975 μηνύματα.
τον μούργο
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.
Την οικογένεια μου και τους φίλους μου.
 

arko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Σκέφτομαι τους 57 φοιτητές των Τεμπών. Ψάχνω μια λύση...
 

Wonderful

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,621 μηνύματα.
Τον γιο μου και πάρα πολύ συχνά τους ανθρώπους που έχασα και είναι πια σε άλλο κόσμο! Σχεδόν καθημερινά έχω αναμνήσεις σαν να ξαναζώ τις ίδιες στιγμές, σαν να είναι εδώ μαζί μου!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.
Την οικογένεια μου αρχικά αλλά και τον καλύτερο φίλο μου με τον οποίο βίωσα αξέχαστες στιγμές τόσο κατά την διάρκεια του πανεπιστημίου όσο και μετά.
 

rafaela11

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,847 μηνύματα.
Τη σχέση μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου.

Η αλήθεια είναι είμαι άνθρωπος που χάνεται πολύ στις σκέψεις του και κάνω πολλούς συνειρμούς οπότε σκέφτομαι πολύ κόσμο καθημερινά, που μπορεί και να μην κάνουμε πολύ παρέα.

Μερικές φορές σκέφτομαι και μερικούς από εσάς εδώ μέσα, αφού ανταλλάσουμε συχνά τις σκέψεις μας :)
 

Wanda

Νεοφερμένος

Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Τον άντρα μου και τα παιδιά μας! :inlove:
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,824 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,058 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top