Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

30-03-25

23:58
Οταν θέλω να παρω τα πανω μου, σκεφτομαι το παιδάκι μου, το γατουλη μου.
Συχνα πυκνα σκέφτομαι τη μανα μου που στενοχωριέται για μένα.
Οταν νιωθω μονος σκέφτομαι τη γιαγια μου που εχει πεθανει.
Οταν θέλω να νιώσω ασφάλεια σκέφτομαι μια φίλη μου, ή οταν προσπαθω να σκεφτω λογικα ψυχραιμα και θέλω να κατευνάσω το να σκέφτομαι με άγχος, αναρωτιεμαι τι θα έκανε ο Ηλίας90 σε αυτη την περιπτωση πχ.
Ακόμα και στις αντιδράσεις μου τις κορώνες τυπου εγω δεν το κανω αυτο θα αντισταθώ, έρχεται ο Γιάννης2001 στο μυαλο μου ή η αμαρέλια και ανακουφίζομαι, λεω υπάρχουμε κι άλλοι που δεν ειμαστε πρόβατα στον κοσμο οπότε, παίρνω θαρρος και με εμπιστευομαι περισσοτερο.
Ή όταν παιζω στον υπολογιστη MMORPG μπορει να σκεφτω και τη Χιμέλα, οτι την κανω εικονα στον υπολογιστη της να χει λιωσει στο WoW.
Εξαρταται τι κάνω. Πολλες φορές σκέφτομαι και δικους μου, και εσας απο δω μεσα, και αρκετο κοσμο.
Συνηθως απλούς ανθρωπους, όχι τραγουδιστες ή πολιτικούς ή γενικα μακρινούς μη συζητήσιμους.
Απλά απλά, πολύ απλά.
Οταν θέλω να νιώσω ασφάλεια σκέφτομαι μια φίλη μου, ή οταν προσπαθω να σκεφτω λογικα ψυχραιμα και θέλω να κατευνάσω το να σκέφτομαι με άγχος, αναρωτιεμαι τι θα έκανε ο Ηλίας90 σε αυτη την περιπτωση πχ.
Ακόμα και στις αντιδράσεις μου τις κορώνες τυπου εγω δεν το κανω αυτο θα αντισταθώ, έρχεται ο Γιάννης2001 στο μυαλο μου ή η αμαρέλια και ανακουφίζομαι, λεω υπάρχουμε κι άλλοι που δεν ειμαστε πρόβατα στον κοσμο οπότε, παίρνω θαρρος και με εμπιστευομαι περισσοτερο.
Ή όταν παιζω στον υπολογιστη MMORPG μπορει να σκεφτω και τη Χιμέλα, οτι την κανω εικονα στον υπολογιστη της να χει λιωσει στο WoW.
Εξαρταται τι κάνω. Πολλες φορές σκέφτομαι και δικους μου, και εσας απο δω μεσα, και αρκετο κοσμο.
Συνηθως απλούς ανθρωπους, όχι τραγουδιστες ή πολιτικούς ή γενικα μακρινούς μη συζητήσιμους.
Απλά απλά, πολύ απλά.

31-03-25

00:08
Να και οι αδυναμίες!Οταν θέλω να παρω τα πανω μου, σκεφτομαι το παιδάκι μου, το γατουλη μου.
Απλά απλά, πολύ απλά.

Λοιπόν, εγώ σκέφτομαι την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Λιιιιγο περισσότερο όμως την αδερφή μου και την κολλητή μου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

31-03-25

00:18
Κι εσυ μου χεις περάσει απο το μυαλό ρε, όταν βλέπω το κάλβε, το χω στο ραφάκι στο ψυγειο με τις μαρμελάδες, ημιφαγωμένο.Να και οι αδυναμίες!![]()
Θα ειχε πλάκα να δουμε ποιοι μας σκέφτονται εστω και μια στο τόσο. Εγω εχω παντα την πεποιθηση με σκέφτονται ελάχιστοι άνθρωποι.
Γενικα αυτο ειναι και η αποδειξη του "δεν μισω κανέναν". Οι κακίες μου κρατάνε ελάχιστα.
Μπορει να πλακωνεσαι με τον Ντεβιλ για παράδειγμα και να περασεις εξω απο ενα γυμναστήριο Yava να δεις τους παγκους και τα βάρη και να σκεφτεις αμεσως ντεβιλ. Κι αμεσως πιανω τον εαυτο μου να νιωθει ευχάριστα, γνώριμα, φιλικά, άνετα. Να σουνα εδω ρε κερατα λεω να με παρακινησεις να μπω μέσα.

31-03-25

00:24
Αυτό δεν μπορώ να στο συγχωρήσω.Κι εσυ μου χεις περάσει απο το μυαλό ρε, όταν βλέπω το κάλβε, το χω στο ραφάκι στο ψυγειο με τις μαρμελάδες, ημιφαγωμένο.
Πάντως προτιμώ αλλά φυστικοβουτυρα τώρα. Με περισσότερο ποσοστό φυστικιου.
Ααα ναι, σε τέτοιες περιπτώσεις; Πολλά άτομα έχει τύχει να σκεφτώ, εννοείται. Πχ έχει τύχει να σκεφτώ τον Ντεβιλ όταν βλέπω ενεργειακές μπάρες στο σούπερ ή όταν θυμάμαι να ρίξω μουστάρδα στο ρύζι μου.Μπορει να πλακωνεσαι με τον Ντεβιλ για παράδειγμα και να περασεις εξω απο ενα γυμναστήριο Yava να δεις τους παγκους και τα βάρη και να σκεφτεις αμεσως ντεβιλ. Κι αμεσως πιανω τον εαυτο μου να νιωθει ευχάριστα, γνώριμα, φιλικά, άνετα. Να σουνα εδω ρε κερατα λεω να με παρακινησεις να μπω μέσα.
Οταν βοηθάω τον αδερφό μου με την ιστορία σκέφτομαι αμέσως τον Γιάννη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- johnsala
- Hased Babis
- despoina13
- giannhs2001
- rafaela11
- charmander
- Jack of Spades
- Scandal
- BatGuin
- Kate1914
- Reader