damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά δεν νομίζω ότι είναι παντού έτσι εκτός κι αν το έχουμε συνηθίσει υπερβολικά.Υπάρχουν όντως σουβλατζίδικα στα οποία τα σουβλάκια είναι πολύ μικρά αλλά έχω την εντύπωση ότι σε γενικές γραμμές το μέγεθος είναι κανονικό.Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση.Θέλω να καταγγείλω τα γυράδικα της Αθήνας για το μέγεθος του γύρου τους. Μιλάμε η πίτα τυλίγεται μέχρι και 2 φορές!Πρώτη φορά στη ζωή μου χρειάστηκα 1μιση γύρο (ή σουβλάκι ή καλαμάκι όπως το λέτε τέλος πάντων) για να χορτάσω
![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

αν και δεν είμαι καθόλου φαν του συγκεκριμένου φαγητού, μπορώ να παραδεχτώ πως η Ιεράπετρα κάνει πολύ ωραίο γύρο.
Ο "Γύρος του κόσμου" συγκεκριμένα.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Στο μοναστηράκι είχα πάει (δε θα πω όνομα, μην κάνω διαφήμιση, μάλλον δυσφήμιση) και μου φάνηκαν πολύ μικροί. Μπορεί για σένα να είναι κανονικοί που δεν τους έχεις συνηθίσειΚαλά δεν νομίζω ότι είναι παντού έτσι εκτός κι αν το έχουμε συνηθίσει υπερβολικά.Υπάρχουν όντως σουβλατζίδικα στα οποία τα σουβλάκια είναι πολύ μικρά αλλά έχω την εντύπωση ότι σε γενικές γραμμές το μέγεθος είναι κανονικό.Μπορεί να έπεσες στην περίπτωση.

ήμουν στο σπίτι του ξαδέρφου μου στην Αθήνα και σε κάποια φάση λέει να παραγγείλουμε γύρους. και μου κάνει την επική ερώτηση "ΠΟΣΟΥΣ θέλεις;" ε μόλις ήρθαν, κατάλαβα τι εννοούσε
αν και δεν είμαι καθόλου φαν του συγκεκριμένου φαγητού, μπορώ να παραδεχτώ πως η Ιεράπετρα κάνει πολύ ωραίο γύρο.
Ο "Γύρος του κόσμου" συγκεκριμένα.
Χαχα σου ήρθε κάπως ε; Κι εμένα... Πάντως σε αυτό το μαγαζί ου λες έχω πάει αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα...
aye
Πολύ δραστήριο μέλος

μα να πάρει 4 γύρουςΧαχα σου ήρθε κάπως ε; Κι εμένα... Πάντως σε αυτό το μαγαζί ου λες έχω πάει αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα...

έχω καιρό να περάσω από το συγκεκριμένο μαγαζί. βέβαια όπως είπα, δεν τους πολυσυμπαθώ τους γύρους οπότε η κριτική μου σίγουρα δεν είναι η καλύτερη.

dimtennis
Νεοφερμένο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

fantastic_face
Νεοφερμένο μέλος

Στη Δράμα, με πεϊνιρλί του Σίμου!!!
Δράμα? Είναι πόλη της...Μακεδονίας ή απλώς ένα δράμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Δράμα? Είναι πόλη της...Μακεδονίας ή απλώς ένα δράμα![]()
Της Βορειας ή της Νοτιας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantastic_face
Νεοφερμένο μέλος

Της Βορειας ή της Νοτιας;
Κάπου εκεί που σμίγει η δύση κι η ανατολή

American Economist
Επιφανές μέλος

harry akritas
Διάσημο μέλος

touvlo
Διάσημο μέλος

ilias90
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.