Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.814 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:15 Ο Dias έγραψε: #101 22-09-13 22:15 Και στο σουβλάκι υπάρχει ένας (τουλάχιστον) μύθος. Πολλές φορές λέμε ή ακούμε να λένε: "ο Α φτιάχνει ωραία σουβλάκια", "ο Β έχει πιο καλό γύρο από τον Γ", "ο Δ τα φτιάχνει από πιο καλά κρέατα", και άλλα παρόμοια. Χε, χε, χε. Ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι όλα τα σουβλάκια είναι βιομηχανοποιημένα προϊόντα. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν καμιά 20ρια εργοστάσια τα οποία παράγουν και διανέμουν τα πάντα που καταναλώνονται σε ένα σουβλατζήδικο. Γύρος, σουβλάκια, καλαμάκια, μπιφτέκια, κεμπάπ, έρχονται έτοιμα στο μαγαζί για ψήσιμο. Από τι κρέατα παρασκευάζονται; Συνήθως (για να μην πω πάντα) εισαγόμενα. Επίσης με τον ίδιο τρόπο έρχονται οι πίτες, τα λάδια, οι ντομάτες, τα τζατζίκια και οι πατάτες. Κάποιοι που μπορεί να πούνε ότι το "δικό τους" σουβλατζήδικο χρησιμοποιεί κρέατα παραγωγής του και τα φτιάχνει μόνος του ο Μήτσος, ας περιμένουν έξω από το μαγαζί το πρωί και θα δουν το φορτηγό του εργοστασίου να ξεφορτώνει. Μπορεί ο Χ που έχει καλό σουβλάκι και ο Ψ που έχει μέτριο, να ψωνίζουν από το ίδιο εργοστάσιο. Υπάρχουν σίγουρα διαφορές στο σουβλάκι από μαγαζί σε μαγαζί. Αυτές όμως δεν οφείλονται στα υλικά, αλλά (κυρίως) στο ψήσιμο, στο πόσο συχνά αλλάζει το λάδι και στην παρουσίαση του προϊόντος. Κι όμως (παρ' όλα αυτά) είναι ωραίο το άτιμο. Έχω παραγγείλει σουβλάκια, έχουν αργήσει και πεινάω. Καλή μας όρεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο cha0s έγραψε: #102 23-09-13 01:19 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Για σουβλάκια (καλαμάκια) στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης. Click για ανάπτυξη... Εχεις πάει Χαλκηδόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:56 Ο Θησεύς έγραψε: #103 23-09-13 01:56 Το ζητημα σουβλακι ή καλαμακι πρεπει να εχει γινει πιο σημαντικο και απ το ζητημα της ονομασιας της Π.Γ.Δ.Μ. .Μην σκατε παντως, σουβλακι λεγεται.Ενταξει αυτο με το σαντουιτς το λεμε πραγματι λαθος, αλλα το σουβλακι δεν το διαπραγματευομαι!Δια το θεμα μας τωρα.Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Ο BRUCE έγραψε: #104 27-09-13 14:07 Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:38 Η aba έγραψε: #105 27-09-13 16:38 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Click για ανάπτυξη... Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 15:04 Ο BRUCE έγραψε: #106 01-10-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και στο σουβλάκι υπάρχει ένας (τουλάχιστον) μύθος. Πολλές φορές λέμε ή ακούμε να λένε: "ο Α φτιάχνει ωραία σουβλάκια", "ο Β έχει πιο καλό γύρο από τον Γ", "ο Δ τα φτιάχνει από πιο καλά κρέατα", και άλλα παρόμοια. Χε, χε, χε. Ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι όλα τα σουβλάκια είναι βιομηχανοποιημένα προϊόντα. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν καμιά 20ρια εργοστάσια τα οποία παράγουν και διανέμουν τα πάντα που καταναλώνονται σε ένα σουβλατζήδικο. Γύρος, σουβλάκια, καλαμάκια, μπιφτέκια, κεμπάπ, έρχονται έτοιμα στο μαγαζί για ψήσιμο. Από τι κρέατα παρασκευάζονται; Συνήθως (για να μην πω πάντα) εισαγόμενα. Επίσης με τον ίδιο τρόπο έρχονται οι πίτες, τα λάδια, οι ντομάτες, τα τζατζίκια και οι πατάτες. Κάποιοι που μπορεί να πούνε ότι το "δικό τους" σουβλατζήδικο χρησιμοποιεί κρέατα παραγωγής του και τα φτιάχνει μόνος του ο Μήτσος, ας περιμένουν έξω από το μαγαζί το πρωί και θα δουν το φορτηγό του εργοστασίου να ξεφορτώνει. Μπορεί ο Χ που έχει καλό σουβλάκι και ο Ψ που έχει μέτριο, να ψωνίζουν από το ίδιο εργοστάσιο. Υπάρχουν σίγουρα διαφορές στο σουβλάκι από μαγαζί σε μαγαζί. Αυτές όμως δεν οφείλονται στα υλικά, αλλά (κυρίως) στο ψήσιμο, στο πόσο συχνά αλλάζει το λάδι και στην παρουσίαση του προϊόντος. Κι όμως (παρ' όλα αυτά) είναι ωραίο το άτιμο. Έχω παραγγείλει σουβλάκια, έχουν αργήσει και πεινάω. Καλή μας όρεξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο cha0s έγραψε: #102 23-09-13 01:19 Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Για σουβλάκια (καλαμάκια) στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης. Click για ανάπτυξη... Εχεις πάει Χαλκηδόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:56 Ο Θησεύς έγραψε: #103 23-09-13 01:56 Το ζητημα σουβλακι ή καλαμακι πρεπει να εχει γινει πιο σημαντικο και απ το ζητημα της ονομασιας της Π.Γ.Δ.Μ. .Μην σκατε παντως, σουβλακι λεγεται.Ενταξει αυτο με το σαντουιτς το λεμε πραγματι λαθος, αλλα το σουβλακι δεν το διαπραγματευομαι!Δια το θεμα μας τωρα.Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Ο BRUCE έγραψε: #104 27-09-13 14:07 Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:38 Η aba έγραψε: #105 27-09-13 16:38 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Click για ανάπτυξη... Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 15:04 Ο BRUCE έγραψε: #106 01-10-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolaos p.: Για σουβλάκια (καλαμάκια) στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσ/νίκης. Click για ανάπτυξη... Εχεις πάει Χαλκηδόνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:56 Ο Θησεύς έγραψε: #103 23-09-13 01:56 Το ζητημα σουβλακι ή καλαμακι πρεπει να εχει γινει πιο σημαντικο και απ το ζητημα της ονομασιας της Π.Γ.Δ.Μ. .Μην σκατε παντως, σουβλακι λεγεται.Ενταξει αυτο με το σαντουιτς το λεμε πραγματι λαθος, αλλα το σουβλακι δεν το διαπραγματευομαι!Δια το θεμα μας τωρα.Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Ο BRUCE έγραψε: #104 27-09-13 14:07 Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:38 Η aba έγραψε: #105 27-09-13 16:38 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Click για ανάπτυξη... Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 15:04 Ο BRUCE έγραψε: #106 01-10-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ζητημα σουβλακι ή καλαμακι πρεπει να εχει γινει πιο σημαντικο και απ το ζητημα της ονομασιας της Π.Γ.Δ.Μ. .Μην σκατε παντως, σουβλακι λεγεται.Ενταξει αυτο με το σαντουιτς το λεμε πραγματι λαθος, αλλα το σουβλακι δεν το διαπραγματευομαι!Δια το θεμα μας τωρα.Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:07 Ο BRUCE έγραψε: #104 27-09-13 14:07 Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:38 Η aba έγραψε: #105 27-09-13 16:38 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Click για ανάπτυξη... Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 15:04 Ο BRUCE έγραψε: #106 01-10-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:38 Η aba έγραψε: #105 27-09-13 16:38 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Click για ανάπτυξη... Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 15:04 Ο BRUCE έγραψε: #106 01-10-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Έχω φάει σουβλάκι σε αρκετά μέρη(Θεσσαλονίκη,Άθηνα,Λιβαδειά,Κομοτηνή κτλ), αλλά πιστεύω το καλύτερο είναι στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής! Πραγματικά είναι ένα χωριό που έχει όλο και όλο ένα δρόμο γεμάτο με σουβλατζίδικα! Οι άνθρωποι εκεί ζουν για το σουβλάκι! Μακράν το κορυφαίο για εμένα! Click για ανάπτυξη... Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRUCE Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BRUCE δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 237 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 15:04 Ο BRUCE έγραψε: #106 01-10-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aba: Επειδή Χαλκικιώτισσα μεν, αλλά μη έχοντας φάει καλό σουβλάκι στον Άγιο Πρόδρομο, θυμάσαι συγκεκριμένη ταβέρνα; Στη ζωή μου πάντως δύο σουβλάκια μέχρι στιγμής θεωρώ κορυφαία-αν και δεν επιδόθηκα σε έρευνα αγοράς: Αυτά που τρώω στον Άγιο Παντελεήμονα (Χαλκιδικής) και στην Πορταριά (επίσης Χαλκιδικής! ) Click για ανάπτυξη... Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 11:39 Η aba έγραψε: #107 03-10-13 11:39 Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BRUCE: Όχι ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά έχω φάει σε 3-4 και έμεινα από όλες ευχαριστημένος! Γενικά Άγιο Πρόδρομο, ειδικά το καλοκαίρι πάω συχνά από Θεσσαλονίκη! Πιστεύω όλες οι ταβέρνες έχουν καλό σουβλάκι, δεν ξέρω από που έφαγες εσύ! Από ότι βλέπω είσαι από Ν.Μουδανιά έτσι; Να ξές το αγαπάω το μέρος! Είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι από τα Ν. Μουδανιά αλλά από τα πέριξ! Πραγματικά θα μπορούσαν να είναι πολύ όμορφα τα Μουδανιά, αλλά είναι αφημένα στο έλεος του θεού... Τέλος πάντων, μικρή διόρθωση στο παραπάνω ποστ μου: Στο Ζωγράφου και όχι στον Άγιο Παντελεήμονα εννοούσα, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Διαιτήτρια. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:03 Η EnnisDelMar!: #108 03-10-13 15:03 Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ προσωπικά το καλύτερο σουβλάκι το 'χα φάει σε πενταήμερη με το σχολείο, στην Καβάλα, μεγάλο άρα και χορταστικό και πεντανόστιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:42 Η Agria Indiana: #109 06-10-13 16:42 Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:45 Η Gate4 έγραψε: #110 06-10-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: Παιδιά η Καβάλα έχει σουβλάκι να γλείφεις τα δαχτυλά σου!!!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 16:47 Ο fockos έγραψε: #111 06-10-13 16:47 Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tα καλυτερα σουβλακια τα εχει με διαφορα η Κυπρος (διαφορετικα απο τα δικα μας πιο υγιεινα πιο μεγαλα αλλα και πιο ακριβα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Η Agria Indiana: #112 06-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Οκτωβρίου 2013 Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όταν ήρθα Καβάλα δεν πήγαμε για σουβλάκι ρε χαμένη Θα δεις την άλλη φορά Click για ανάπτυξη... χαχαχαχαχα θα σε πάω καμάρι ΜΟΥ!!!! μην ανησυχείς και εγώ το ξέχασα τι να κάνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pink Butterfly Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:52 Η Pink Butterfly: #113 06-10-13 22:52 Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αλεξανδρούπολη_Σαντορίνη_Κομοτηνή_Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vegasmaster Νεοφερμένο μέλος Ο Σπύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:58 Ο Vegasmaster: #114 23-12-13 11:58 Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά εγώ για την Λιβαδειά έχω ακούσει ότι έχει το καλύτερο, όποιος έχει φάει ας μας πει. Τώρα σύμφωνα με την δική μου εμπειρία η Θεσσαλονίκη είναι ίσως το καλύτερο μέρος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:07 Η BLUE SEA έγραψε: #115 22-02-14 23:07 Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω η Θεσσαλονίκη. Έχει πολλά είδη, για όλα τα γούστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2014 στις 21:11 Η mary_lou thess: #116 12-06-14 21:11 Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θες να ευχαριστηθεις και με το παραπανω,πρεπει να φας γυρο ή σουβλακι απο το food plaza στη Θεσσαλονικη(καλαμαρια) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟ! :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 02:19 Ο Dimitris_SM: #117 13-06-14 02:19 Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και στατιστικα να το παρεις..η Αθηνα εχει το καλυτερο σουβλακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2014 στις 10:07 Η athinouli: #118 13-06-14 10:07 Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo AggelikiGr fourkaki rafaela11 Advocatus diaboli charmander taketrance Unboxholics teacher_40 Μήτσος10 Memetchi Ωρορα Scandal Kate1914 American Economist giannhs2001 vasilis123321 Joji fmarulezkd Μαυρίκιος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σερρες και Θεσσαλονικη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:38 Η Deutsch... Lover: #119 21-06-14 14:38 Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θεσσαλονικηηηη Συγκεκριμενα αγαπαμε food plaza στην Πλατεια Σκρα της Θεσσαλονικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.093 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2014 στις 14:47 Η Dogie έγραψε: #120 21-06-14 14:47 Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μην εκφέρετε άποψη πριν έρθετε Ηράκλειο. Μισό κιλό ο ένας γύρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.