Όταν λέμε σε αυτό το thread σουβλάκι, εννοούμε το σουβλάκι δηλαδή το σκέτος κρέας, ή αυτό που έχει επικρατήσει να το λένε κυρίως στην Αθήνα με πίτα και τα λοιπά;
Αν εννοούμε το πρώτο τότε θα έλεγα ότι το καλύτερο το έχω φάει στη Θήβα, αν εννοούμε το δεύτερο τότε το καλύτερο το έχω φάει στην Κέρκυρα, που όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο τα κάνουν εξαιρετικά!
Δεύτερη θα έβαζα τη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν τη βάζω γιατί την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα μου έσπασε τα νεύρα ο ..σουβλατζής με τους κομπλεξισμούς του.
Ζήτησα σάντουιτς κι εγώ είχα στο μυαλό μου να μου βάλει γύρο με ψωμί, γιατί αυτό λέμε σάντουιτς. Οπότε μου φτιάχνει ένα με πίτα και μου το δίνει. Αθώα του λέω :
- Εμ, ζήτησα σάντουιτς
- Ναι, αυτό είναι σάντουιτς
- (απορημένη) εεε βασικά με ψωμί
Και μου κάνει μια ολόκληρη ανάλυση με ύφος κοίτα_να δεις_Αθηναία "αυτό το λένε ψωμί" (δείχνοντάς μου το ψωμί) "κι αυτό το λένε πίτα" (δείχνοντάς μου την πίτα) "εσείς στην Αθήνα πως τα λέτε;"
Λες κι όλη η υπόλοιπη Ελλάδα πρέπει να ξέρουμε ότι το τυρί είναι κασέρι και η πίτα με γύρο λέγεται σάντουιτς.
Αν ήμουν άντρας πραγματικά με το ίδιο ύφος θα του έλεγα : "κοίτα να δεις, αυτά είναι αρ..δια. Πάρε τώρα τ' αρ..δια μου και σκάσε"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.