christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχω φάει σουβλάκι σε πολλές πόλεις (πιό συγκεκριμένα "τυλιχτό" για να μην γκρινιάξει κανείς για ετυμολογίες πάλι), αλλά στην Αθήνα έχει πολλά καλά σουβλατζίδικα. Στα Χανιά από την άλλη έχει τα χειρότερα που έχω φάει, σχεδόν άνοστα και με σκέτο γιαούρτι αντί για τζατζίκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cassiopeia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

1. Νοείται. Αν δεν μπορείς να χωνέψεις όλα τα γαλακτοκομικά μια χαρά νοείται. Btw, και στα Γιάννενα το τζατζίκι το ζητάει ο πελάτης δεν είναι δεδομένο.Δε νοείται σουβλάκι χωρίς τζατζίκι. 1.
Το τζατζίκι δεν είναι σαλάτα. (το άκουσα κι αυτό.) 2.
Ούτε αλοιφή. 3.

2. Το τζατζίκι είναι ορεκτικό ρε πρίνσες. Στα μενού των εστιατορίων/γυράδικων (και στα σουπερμάρκετ το χαρτάκι σαλάτα λέει) πολλές φορές το βάζουν στις σαλάτες για να μην ανοίγουν άλλη κατηγορία χωρίς όνομα.
3. Το τζατζίκι προσφέρεται αλλειμένο πάνω στο ψωμί ή στην πίτα. Γι'αυτό και αλοιφή! Εκτός από το τζατζίκι, αλοιφή είναι και η τυροκαυτερή.
Στο θέμα μας. Το καλύτερο σουβλάκι-καλαμάκι-σκατουλάκι το έχω φάει σε ένα πανηγύρι στη Μαυροθάλασσα Σερρών και τον καλύτερο πιτόγυρο-σουβλακι-σάντουιτς στη Θεσσαλονίκη.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Α, και οι πατατες ξεχωριστα σε μεριδα! Αυτο ειναι καλο σουβλακι, και αυτο μονο στην ροδο το εχω βρει!
Καλο και το Ηρακλειο, αλλα αμα παρεις μια πιτα μπουκομενη στις πατατες και δεν μπορεις να φας δευτερη τι να το κανεις;
Καλο και το Ρεθυμνο, αν εβρισκες λεπτη πιτα θα ητανε οτι επρεπε!
Α, και επισεις ολες οι αλλες πολεις δεν εχουν ενα βασικο πραγμα, σουβλακι-ψωμακι! Και μην βιαστειτε να μου πειτε οτι εχει σαντουΐτς ή ακομη και καρχαρια... Πανινο δεν εχει!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

και αυτο μονο στην ροδο το εχω βρει
που βαζουν ξεχωριστα πατατες και δεν το χω παρει χαμπαρι Ο.Ο
οχι οτι τρωω συχνα στην ροδο σουβλακι

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

που βαζουν ξεχωριστα πατατες και δεν το χω παρει χαμπαρι Ο.Ο
οχι οτι τρωω συχνα στην ροδο σουβλακι![]()
Βασικα μονο ενα ειναι που δεν δεχοτανε να σου βαλει πατατες μεσα (πλεων υπεκεψε αναγκαστικα), αλλα γενικοτερα εγω το ζηταω χωρις.
Degen
Νεοφερμένο μέλος

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Η Κέρκυρα . -
Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου...Θα πέσει να σε πλακώσει,λέει ο σοφός λαός

MissKit
Επιφανές μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

το πιο παραδοσιακό το έχω φάει πρέβεζα..............καναλάκι
το καλύτερο κηφισιά.είχε φανταστική σως και πεντανόστιμα υλικά.....επίσης εκεί έχω φάει τα καλύτερα καλαμάκια και πλουσιότατες μερίδες
άντε με κολάζετε και είμαι σε δίαιτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμείς σουπίτσες.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.