Ποιες γλώσσες προγραμματισμού γνωρίζετε;

Visual Basic, HTML, SQL, asp. Τη δουλειά μας να κάνουμε εν ολίγοις... :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιγο php,mysql,pascal,basic,asm...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνο C, δεν με τράβηξε ο προγραμματισμός:redface:

Ξέρω pascal και fortran μόνο, κι αυτά επειδή έπρεπε να τα μάθω για τη σχολή.

fortran πολύ καλά, pascal αρκετά καλά και από html ελάχιστα!

Δεν ξερω καμια, αν και ειχα προσπαθησει να μαθω php.

xhtml, css, sql, xml, xslt, λίγο javascript και flash και τώρα ξεκινάω το ωραίο ταξίδι στην php!!!

High/mid level:
C,C++,Pascal,Fortran,Basic(VB,Quick-GW αν και μικρή η διαφορά)

low level(Symbolic):
x86,8051-8052

:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε πολυ καλο επιπεδο C. Ενα σκαλοπατι πιο κατω ειναι η PHP, μου λειπει η εμπειρια. Στη συνεχεια Fortran, Prolog, Haskell, Assembly. Στο τελος βρισκονται η C++, Java καθως η ενασχοληση μου με αυτες ειναι πολυ περιορισμενη και δεν εχω ευχερεια με την αντικειμενοστρεφεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντικειμενοστρεφεια

Τι υπέροχη λέξη είναι αυτή!!! :) define please!!! :)

Αντικειμενοστρεφης Προγραμματισμος = Object-oriented programming οποτε εχουμε:
https://en.wikipedia.org/wiki/Object-oriented_programming :)

(Το αντικειμενοστρεφης αρκετοι το χρησιμοποιουν και ως αντικειμενοστραφης)

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ! Έψαχνα πως μπορεί να είναι στα αγγλικα η ορολογία αλλά δεν μου ερχόταν.
Πραγματικά ενδιαφέρον.

Γνωρίζω καλά Php, Javascript, Html, MySQL και κάπως λιγότερο Visual Basic, C++, Pascal, Fortran. Βασικά ασχολούμε με το web programming περισσότερο. :)

...θα ήθελα να μάθω κι άλλες γλώσσες, υπάρχουν αρκετές δυνατές και ενδιαφέρουσες. Άλλα όσο γερνάει ο άνθρωπος... φευ! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

C και τη "γλώσσα" της Matlab! :D
Και παλεύω την ProLog.

Επίσης και Pascal. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά:
C++
CSS
HTML-xHTML
C
Javascript

Για τα μάτια του κόσμου:
PHP
Java
Prolog

Τώρα παλεύω ASP.NET

ΛΟΛ, ενώ εγώ άνοιξα το θέμα, δεν έχω απαντήσει!

Ας απαντήσω τώρα, για το τώρα (πιθανότατα μετά από μερικούς μήνες να μην ισχύει η παρακάτω κατανομή απόλυτα, όπως πριν μερικούς μήνες ίσχυε ελαφρώς διαφορετική κατανομή):

Πολύ καλά: Javascript(+AJAX), XHTML, CSS (ναι οκ, οι 2 τελευταίες δεν είναι γλώσσες προγραμματισμού, αλλά μιας και τις ανέφεραν κι άλλοι...)

Καλά: PHP, mySQL

Καλούτσικα: Java

Για τα μάτια του κόσμου: C/C++, Visual Basic (παλιότερα θα την έβαζα στο "καλά", πλέον δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα), VHDL, Fortran

Διαχωρίζω σε καλά και για_τα_μάτια_του_κόσμου

Καλά: C,C++,Java,Prolog, Assembly
Για_τα_μάτια_του_κόσμου: Lisp, Haskell, PHP (θα γίνω καλή σύντομα), Matlab

Από άλλες μη προγραμματιστικές:

SQL, HTML, Latex

καλά C
εχω δειι λίγο JAVA και MATLAB λόγω σχολής
τώρα τελευταία ασχολουμαι με python
να δεις που κάποια ξεχνάω
α SQL

Matlab και λίγο C.

1. C
2. C++
3. Visual Basic
4. Assembly
5.Fortran
6.TISC (προσωμοιοτης γλωσσας μηχανης)
7.Html
8.JavaScript, VBScript
9.java
10. και σχεδον τπτ Matlab
11.Pascal
12. MySql
13.Servlet
14.Oracle
15. Jsp

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back