giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

23-03-25

12:47
Μεγάλη προσοχή, ο Λιγνάδης το 2022 είχε καταδικαστεί για βιασμό. Κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο. Άσχετα αν μετά από λίγους μήνες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές (στις οποίες ήταν σε vip κελί παρέα με το άλλο σίχαμα τον Φιλιππίδη).Και ούτε πρόκειται να καταδικαστεί και ποτέ. Ούτε αυτός ούτε ο άλλος.
Τώρα δικάζεται η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό (εφετείο).
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

23-03-25

12:51
Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι εξαφανισμένος από προσώπου γης..Και ούτε πρόκειται να καταδικαστεί και ποτέ. Ούτε αυτός ούτε ο άλλος.
Και γι' αυτόν είχαν γίνει καταγγελίες, νομίζω. Αλλά κάπου σαν να θάφτηκε, ό,τι τον αφορούσε...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

23-03-25

12:52
Καλά και για άλλους πολλούς ειπώθηκαν πράγματα, αλλά δεν νοιάστηκε και κανείς. Συνεχίζουν να βασιλεύουν στα θέατρα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

23-03-25

14:00
Μεγάλη προσοχή, ο Λιγνάδης το 2022 είχε καταδικαστεί για βιασμό. Κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο. Άσχετα αν μετά από λίγους μήνες αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές (στις οποίες ήταν σε vip κελί παρέα με το άλλο σίχαμα τον Φιλιππίδη).
Τώρα δικάζεται η υπόθεση του σε δεύτερο βαθμό (εφετείο).
Μη κρίνεις την δικαιοσύνη απο υποθέσεις άλλων και απο τι άκουσες.... επιφυλάξου μέχρι να εξετασθεί κάτι δικό σου που το γνωρίζεις γιατί το έζησες. Μην λαμβάνετε υπόψη σας τα τηλεδικαστήρια και το δικαστήριο του φέησμπουκ. Οι δικαστές έχουν διαβάσει πολύ και έχουν και κρίση. Μαζί με τον εισαγγελέα...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

23-03-25

14:07
Δεν υπάρχει δικαιοσύνηΜη κρίνεις την δικαιοσύνη απο υποθέσεις άλλων και απο τι άκουσες.... επιφυλάξου μέχρι να εξετασθεί κάτι δικό σου που το γνωρίζεις γιατί το έζησες. Μην λαμβάνετε υπόψη σας τα τηλεδικαστήρια και το δικαστήριο του φέησμπουκ. Οι δικαστές έχουν διαβάσει πολύ και έχουν και κρίση. Μαζί με τον εισαγγελέα...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

23-03-25

14:16
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη
Εντάξει, καθένας έχει την άποψη του και έχουμε Δημοκρατία.
Ωστόσο εγώ όσες φορές έχω πάει σε δικαστήρια ειτε για δικές μου υποθέσεις είτε για υποθέσεις άλλων όλες οι αποφάσεις ήταν δίκαιες και νομότυπες για όλους εμάς που ξέραμε του τι συνέβη και έπρεπε να το αποδείξουμε και στο δικαστήριο.
Στο φέησμπουκ δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή στα γκρούπ που ο κάθε διαχειριστής ερμηνεύει αυθαίρετα και επειδη ειναι το μαγαζί του , κανονισμούς και σε αποκλείει οποτε λάχει και όποτε κάτσει. Αλλα εκεί έχεις και εσυ ευθύνη που ξαναμπαίνεις. Πάει αυτό.
Ειναι η άποψη σας όλα αυτά αλλα συγχώρα με περι δικαιοσύνης δεν θα κάτσω να ακούσω την Μαρίτσα απο τα Κάτω Πετράλωνα την Νυχού (που κάνει ενα εντελώς άσχετο επάγγελμα) και στο διάλειμα του καφέ και του κοτσομπολιού μπαίνει να πετάξει και το συμπέρασμα της επειδή ..... αυτο που ακούγεται απλά της φάνηκε όπως της φάνηκε.
Ειδικά του Λυφνάδη όπως και της Μπίκα η μέν πρώτη ειναι μια υπόθεση στην οποία μειοψήφισαν οι τακτικοί δικαστές και στη δέ άλλη απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Ποσο ψέκας δηλαδη πρέπει να ειναι κάποιος για να θεωρεί οτι 3 δικαστήρια (τα 2 ανώτερα) εφετείο και ο Άρειος Πάγος ανώτατο έβγαλαν λάθος αποφάσεις.
Κάπου έλεος δηλαδη με τη παράνοια.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

23-03-25

14:19
Οι υποθέσεις που αφορούν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δεν πάνε καν δικαστήριο.Ωστόσο εγώ όσες φορές έχω πάει σε δικαστήρια ειτε για δικές μου υποθέσεις είτε για υποθέσεις άλλων όλες οι αποφάσεις ήταν δίκαιες και νομότυπες για όλους εμάς που ξέραμε του τι συνέβη και έπρεπε να το αποδείξουμε και στο δικαστήριο.
Είδες τη δικαιοσύνη να λειτουργεί σωστά επειδή τόσο εσύ όσοι και οι λοιποί εμπλεκόμενοι είστε ασήμαντοι.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

23-03-25

14:34
Δεν μπορείς να μου πεις οτι υπάρχει δικαιοσύνη απο την στιγμή που γίνονται προσαγωγές και συλλήψεις φοιτητών και μαθητών σε ειρηνικές διαδηλώσεις και οι ένοχοι για κρατικά εγκλήματα όπως το Μάτι, τα Τέμπη, είναι ελεύθεροι και συνεχίζουν να ασκούν πολιτική εξουσία. Άτομα ευθέως εμπλεκόμενα σε σοβαρές υποθέσεις παρακολούθησης, υποκλοπών, διαφθοράς, ούτε καν που τους αγγίζει η δήθεν δικαιοσύνη. Τους μπάτσους που βαράνε παιδιά και πολίτες δεν τους κοιτάζει κανένας, και αυτοί που δήθεν "φυλακίζονται" είναι σε κελιά VIP με τρελές πολυτέλειες ή κάθονται για υπερβολικά λίγο, δυσανάλογα με το έγκλημα που κάνανε.Στο φέησμπουκ δεν υπάρχει δικαιοσύνη ή στα γκρούπ που ο κάθε διαχειριστής ερμηνεύει αυθαίρετα και επειδη ειναι το μαγαζί του , κανονισμούς και σε αποκλείει οποτε λάχει και όποτε κάτσει. Αλλα εκεί έχεις και εσυ ευθύνη που ξαναμπαίνεις. Πάει αυτό.
Ειναι η άποψη σας όλα αυτά αλλα συγχώρα με περι δικαιοσύνης δεν θα κάτσω να ακούσω την Μαρίτσα απο τα Κάτω Πετράλωνα την Νυχού (που κάνει ενα εντελώς άσχετο επάγγελμα) και στο διάλειμα του καφέ και του κοτσομπολιού μπαίνει να πετάξει και το συμπέρασμα της επειδή ..... αυτο που ακούγεται απλά της φάνηκε όπως της φάνηκε.
Ειδικά του Λυφνάδη όπως και της Μπίκα η μέν πρώτη ειναι μια υπόθεση στην οποία μειοψήφισαν οι τακτικοί δικαστές και στη δέ άλλη απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Το ίδιο είσαι εσύ με τον βαρδινογιάννη, μπακογιάννη, μητσοτάκη;Ωστόσο εγώ όσες φορές έχω πάει σε δικαστήρια ειτε για δικές μου υποθέσεις είτε για υποθέσεις άλλων όλες οι αποφάσεις ήταν δίκαιες και νομότυπες για όλους εμάς που ξέραμε του τι συνέβη και έπρεπε να το αποδείξουμε και στο δικαστήριο.
Εντάξει, καθένας έχει την άποψη του και έχουμε Δημοκρατία.
Σέβομαι την άποψη σου γιατι εχουμε δημοκρατία αλλά είσαι παρανοϊκός και ψέκας.Ποσο ψέκας δηλαδη πρέπει να ειναι κάποιος για να θεωρεί οτι 3 δικαστήρια (τα 2 ανώτερα) εφετείο και ο Άρειος Πάγος ανώτατο έβγαλαν λάθος αποφάσεις.
Κάπου έλεος δηλαδη με τη παράνοια.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

14:37
Δεν μπορείς να μου πεις οτι υπάρχει δικαιοσύνη απο την στιγμή που γίνονται προσαγωγές και συλλήψεις φοιτητών και μαθητών σε ειρηνικές διαδηλώσεις και οι ένοχοι για κρατικά εγκλήματα όπως το Μάτι, τα Τέμπη, είναι ελεύθεροι και συνεχίζουν να ασκούν πολιτική εξουσία. Άτομα ευθέως εμπλεκόμενα σε σοβαρές υποθέσεις παρακολούθησης, υποκλοπών, διαφθοράς, ούτε καν που τους αγγίζει η δήθεν δικαιοσύνη. Τους μπάτσους που βαράνε παιδιά και πολίτες δεν τους κοιτάζει κανένας, και αυτοί που δήθεν "φυλακίζονται" είναι σε κελιά VIP με τρελές πολυτέλειες ή κάθονται για υπερβολικά λίγο, δυσανάλογα με το έγκλημα που κάνανε.
Το ίδιο είσαι εσύ με τον βαρδινογιάννη, μπακογιάννη, μητσοτάκη;
Σέβομαι την άποψη σου γιατι εχουμε δημοκρατία αλλά είσαι παρανοϊκός και ψέκας.![]()
![]()
![]()
Το ποιό "παιδί" βάρεσε ποιόν αστυνομικό και ποιός ειναι ο ¨ειρηνικος" διαδηλωτής που λές εσύ μπορεί να ειναι υπόθεση ολοκληρου δικαστηρίου αλλά εντάξει αφου εσύ αποφαίνεσαι απο ένα φόρουμ ότι τα έδειραν τα παιδιά επειδή έτσι σου ήρθε εντάξει.
Παρεπιπτόντως ήμουν και σε μια τέτοια υπόθεση οχι άμεσα ή εμμεσα εμπλεκόμενος αλλα έκατσα απο περιέργεια να την παρακολουθήσω στο τέλος βγήκε όλο το παρέακι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ για ψευδορκία.... και θα δικαστούν κανονικά άλλη ημέρα... έπεφταν σε αντιφάσεις και έλεγαν ότι να ναι για να υποστηρίξουν τον οξύθυμο και δείρτη φίλο τους.
Δεν εχω να προσθέσω κάτι αλλο ειναι ξεκάθαρο οτι μπαίνεις να τρολάρεις κ να υποβιβάσεις τη συζητηση για να μη πώ τίποτα άλλο που λέμε συνήθως σαν φράση για αυτό.
* Η ανωτέρω υπόθεση είχε να κανει με αντισταση και βία κατα αστυνομικού κατα τη διενέργεια ενος απλού τυπικού έλεγχου. Δεν έχει σχέση με ειρηνική διαδήλωση.
nearos
Επιφανές μέλος

23-03-25

14:45
Καλτεζάς, Γρηγορόπουλος, Λάμπρος Γούλας, οι φωτορεπόρτερ που κυριολεκτικά τους βαράνε δίχως αφορμή, και τα άλλα 1200 περιστατικά απρόκλητης αστυνομικής βιας σύμφωνα με το Εθνικό Μηχανισμό Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας. Τώρα πόσοι απο αυτούς εκδιώχθηκαν και δικάστηκαν;Το ποιό "παιδί" βάρεσε ποιόν αστυνομικό και ποιός ειναι ο ¨ειρηνικος" διαδηλωτής που λές εσύ μπορεί να ειναι υπόθεση ολοκληρου δικαστηρίου αλλά εντάξει αφου εσύ αποφαίνεσαι απο ένα φόρουμ ότι τα έδειραν τα παιδιά επειδή έτσι σου ήρθε εντάξει.
Μα βεβαίως, όταν δεν μας συμφέρει κάτι, ο άλλος τρολλάρει, υποβιβάζει την συζήτηση, αποπλανεί τους αναγνώστες και διαστρευλώνει την πραγματικότητα.Δεν εχω να προσθέσω κάτι αλλο ειναι ξεκάθαρο οτι μπαίνεις να τρολάρεις κ να υποβιβάσεις τη συζητηση για να μη πώ τίποτα άλλο που λέμε συνήθως σαν φράση για αυτό.
Γράφω δνε υπάρχει δικαιοσύνη, μου λες μεταξύ των "εισαι άσχετος, είσαι ψέκας, είσαι παρανοϊκός" πως υπάρχει και θέτεις τον εαυτό σου ως παράδειγμα για απονομή δικαιοσύνης, και σου θέτω εγώ πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και άτομα εξουσίας που παρά τις ατασθαλίες και τις αυθαιρεσίες τους δεν απονομεύθηκε ποτέ δικαιοσύνη σε αυτούς, και μου λες μπήκα για να τρολλάρω.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

14:46
Καλτεζάς, Γρηγορόπουλος, Λάμπρος Γούλας, οι φωτορεπόρτερ που κυριολεκτικά τους βαράνε δίχως αφορμή, και τα άλλα 1200 περιστατικά απρόκλητης αστυνομικής βιας σύμφωνα με το Εθνικό Μηχανισμό Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας. Τώρα πόσοι απο αυτούς εκδιώχθηκαν και δικάστηκαν;
Μα βεβαίως, όταν δεν μας συμφέρει κάτι, ο άλλος τρολλάρει, υποβιβάζει την συζήτηση, αποπλανεί τους αναγνώστες και διαστρευλώνει την πραγματικότητα.
Γράφω δνε υπάρχει δικαιοσύνη, μου λες μεταξύ των "εισαι άσχετος, είσαι ψέκας, είσαι παρανοϊκός" πως υπάρχει και θέτεις τον εαυτό σου ως παράδειγμα για απονομή δικαιοσύνης, και σου θέτω εγώ πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και άτομα εξουσίας που παρά τις ατασθαλίες και τις αυθαιρεσίες τους δεν απονομεύθηκε ποτέ δικαιοσύνη σε αυτούς, και μου λες μπήκα για να τρολλάρω.![]()
Για την υπόθεση Γρηγορόπουλου ο καταδικασθείς βρίσκεται ακόμη στη φυλακή.
Οποτε τι... η υποθεση Γρηγορόπουλου;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γράφω δνε υπάρχει δικαιοσύνη, μου λες μεταξύ των "εισαι άσχετος, είσαι ψέκας, είσαι παρανοϊκός" πως υπάρχει και θέτεις τον εαυτό σου ως παράδειγμα για απονομή δικαιοσύνης, και σου θέτω εγώ πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες και άτομα εξουσίας που παρά τις ατασθαλίες και τις αυθαιρεσίες τους δεν απονομεύθηκε ποτέ δικαιοσύνη σε αυτούς, και μου λες μπήκα για να τρολλάρω.![]()
Όταν κρίνεις την λειτουργία ενός θεσμού την οποία δε γνωρίζεις... με ότι έχεις ακούσει αποσπασματικά αριστέρα και δεξιά και με ότι μπορεί να έχεις σαν νοοτροπια είτε απο την οικογένεια ή το στενό σου περιβάλλον... απόψεις που απλά μπορει να ειναι συναισθηματικά φορτισμένες.
Τι εισαι σχετικος ; σορρυ κιολας.
Με τι background λές για τις υποθέσεις των οποίων δεν ξέρεις καν τα εσωτερικά στοιχεία και την δικογραφία ;
που ξέρεις οτι η επιθεση ενος αστυνομικου ειναι απρόκλητη και δεν έγινε στα πλαίσια της νομιμης βιας για συλληψη... ησουν μπροστα΄;
αυτα ειναι ερωτήσεις που θα σου έκαναν και σε ενα ακροατήριο και αν απαντούσες συγγνωμη βλακείες ή ψεμματα θα υπήρχε και το αδίκημα της ψευδορκίας.
Δεν ειναι φόρουμ εκει να λέει ο καθένας οτι του έρθει....
nearos
Επιφανές μέλος

23-03-25

15:09
Ισόβια + 15 μήνες, η δίκη έγινε το 2010, το 2019 αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης ο μπάτσος είναι κυριολεκτικά ελεύθερος απο το 2022. Οποτε τι... Δικαιοσύνη;Για την υπόθεση Γρηγορόπουλου ο καταδικασθείς βρίσκεται ακόμη στη φυλακή.
Οποτε τι... η υποθεση Γρηγορόπουλου;
Δηλαδή οκ. Η συγκάληψη που έπεσε για τα τέμπη και το Ματι, η ελλειπής απονομή δικαιοσύνης σε διάφορα σκάνδαλα όπως σιεμενς και νοβάρτις, το γεγονός οτι βουλευτές της ΝΔ θέλουνε να (και ούτως η άλλως το κάνουν) παρακάμψουν την δικαιοσύνη, οι παρακολουθήσεις κινητών, όλα αυτά είναι απλά απόψεις συναισθηματικά φορτισμένες, επηρεασμένες απο οικογενειακό περίγυρο. Όχι γενικές αλήθειες.Όταν κρίνεις την λειτουργία ενός θεσμού την οποία δε γνωρίζεις... με ότι έχεις ακούσει αποσπασματικά αριστέρα και δεξιά και με ότι μπορεί να έχεις σαν νοοτροπια είτε απο την οικογένεια ή το στενό σου περιβάλλον... απόψεις που απλά μπορει να ειναι συναισθηματικά φορτισμένες.

Δε χρειάζεται να είσαι ειδήμων σε αυτό το θέμα για να καταλάβεις οτι κάτι πάει πολύ στραβά απο την στιγμή που έχουμε γίνει ρεντίκολο σε ολόκληρη την ευρώπη για αυτά τα θέματα κια όταν έχουμε υψηλούς δείκτες διαφθοράς και συνεχίζουν να υπάρχουν δηλώσεις εναντια της ελλάδας για αστυνομική βίαΤι εισαι σχετικος ; σορρυ κιολας.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

15:20
Ισόβια + 15 μήνες, η δίκη έγινε το 2010, το 2019 αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης ο μπάτσος είναι κυριολεκτικά ελεύθερος απο το 2022. Οποτε τι... Δικαιοσύνη;
Δηλαδή οκ. Η συγκάληψη που έπεσε για τα τέμπη και το Ματι, η ελλειπής απονομή δικαιοσύνης σε διάφορα σκάνδαλα όπως σιεμενς και νοβάρτις, το γεγονός οτι βουλευτές της ΝΔ θέλουνε να (και ούτως η άλλως το κάνουν) παρακάμψουν την δικαιοσύνη, οι παρακολουθήσεις κινητών, όλα αυτά είναι απλά απόψεις συναισθηματικά φορτισμένες, επηρεασμένες απο οικογενειακό περίγυρο. Όχι γενικές αλήθειες.
Δε χρειάζεται να είσαι ειδήμων σε αυτό το θέμα για να καταλάβεις οτι κάτι πάει πολύ στραβά απο την στιγμή που έχουμε γίνει ρεντίκολο σε ολόκληρη την ευρώπη για αυτά τα θέματα κια όταν έχουμε υψηλούς δείκτες διαφθοράς και συνεχίζουν να υπάρχουν δηλώσεις εναντια της ελλάδας για αστυνομική βία![]()
Μου αναφέρεις καμια 10αρια υποθέσεις τις οποίες αν βάλουμε κάτω έχουν δεκάδες χιλιάδες έγγραφα και φύλλα δικογραφίας... σοβαρά τώρα γνωρίζεις εσύ επαρκώς για όλα αυτα ; εγω ειμαι παντελώς άσχετος πάντως και δεν μπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις.
Γιατι εαν εμπλακώ θα ειναι καφενειακού τύπου.
Τα ίδια λέγατε και για την Μπίκα είσασταν σιγουροι κιολας με 1-2 δημοσιεύματα..... και τωρα εκτός του οτι έχασε ΑΠΟ ΟΛΑ τα δικαστήρια της χώρας και όχι απλά απο το Μονομελές... πήγε και Εφετείο.... πήγε και Άρειο Πάγο... αλλα είπαμε. Η Δικαιοσύνη δεν υπάρχει.
Τωρα πάντως η συγκεκριμένη βρίσκεται κατηγορούμενη για σωρεία αδικημάτων και όλοι εσεις που λέγατε πράγματα χωρις να στηρίζεστε απο πουθενά σοβαρά έχετε εκτεθεί.
Το δικαστήριο δεν ειναι καφενείο κύριε... ούτε Λύκειο... ουτε Κυλικείο Πανεπιστημίου. Πρέπει να μπορείς να αποδείξεις τα όσα ισχυρίζεσαι. Τωρα τα υπόλοιπα... να έχουμε να λέμε. Η χαρά του ψεκασμένου και του καφενειακού τύπου που κάθεται με το κομπολόι και τα ξέρει ολα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

23-03-25

15:21
Εφαρμόστηκαν οι διατάξεις του ΠΚ για υφ' όρον απόλυση.Ισόβια + 15 μήνες, η δίκη έγινε το 2010, το 2019 αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης ο μπάτσος είναι κυριολεκτικά ελεύθερος απο το 2022. Οποτε τι... Δικαιοσύνη;
Μπορείς να διανοηθείς δικαιοσύνη που δεν εφαρμόζει τους νόμους της;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

15:23
Εφαρμόστηκαν οι διατάξεις του ΠΚ για υφ' όρον απόλυση.
Μπορείς να διανοηθείς δικαιοσύνη που δεν εφαρμόζει τους νόμους της;
Όπως μπορεί να διανοηθεί και για τους διωκόμενους στο Μάτι χωρίς να έχει διαβάσει ποτέ τους εσωτερικούς κανονισμούς των εμπλεκόμενων υπαλληλων και της αρμοδιότητες τους
ειτε επροκειτο για υπαλληλους της περιφέρειας... ειτε για Δημάρχους... είτε για Πυροσβεστες , αστυνομους και Λιμενικούς.
Πραγματικα ειναι να απορείς ώρες ωρες με αυτά που διαβάζεις στο Ίντερνετ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ισόβια + 15 μήνες, η δίκη έγινε το 2010, το 2019 αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης ο μπάτσος είναι κυριολεκτικά ελεύθερος απο το 2022. Οποτε τι... Δικαιοσύνη;
Δηλαδή οκ. Η συγκάληψη που έπεσε για τα τέμπη
Ένα ένα φίλε..... ένα ενα.... αυτά που εσύ εδώ αναφέρεις με μια ευκολία σε μια γραμμή.... ειναι ώρες και μέρες ολόκληρες ακροαματικής διαδικασίας.
Eδω για μιά υπόθεση εάν ενας υπάλληλος δωροδοκήθηκε και είμασταν μέχρι το βράδυ στο δικαστήριο για να καταφέρει να τελειώσει η διαδικασία.
Ένα - ένα... έχουν γίνει αχταρμάς.
Για τα Τέμπη υπάρχει ειδικός σύλλογος που εξετάζει τα στάδια της δικογραφίας... και των διώξεων. Ότι λάθος έχει γίνει προφανώς και πρέπει να διερευνηθεί και να διορθωθεί. Για το Μάτι δεν γνωρίζω..... οι ποινικές διώξεις ασκήθηκαν ανάλογα με το ΠΟΙΟΣ και ΤΙ ειχε αρμοδιότητα να κάνει και τελικά δεν έκανε οποτε και κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος δια παραλείψεως και ενδεχομένως και για ανθρωποκτονίες απο αμέλεια κτλ κτλ.
Μιλάτε για σοβαρά θέματα τα οποία δεν γνωρίζετε επαρκώς.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

23-03-25

15:33
Είναι πολύ απλό φίλτατε ντέβιλ,Όπως μπορεί να διανοηθεί και για τους διωκόμενους στο Μάτι χωρίς να έχει διαβάσει ποτέ τους εσωτερικούς κανονισμούς των εμπλεκόμενων υπαλληλων και της αρμοδιότητες τους
ειτε επροκειτο για υπαλληλους της περιφέρειας... ειτε για Δημάρχους... είτε για Πυροσβεστες , αστυνομους και Λιμενικούς.
Πραγματικα ειναι να απορείς ώρες ωρες με αυτά που διαβάζεις στο Ίντερνετ.
Κανένας από όσους ζητάνε δικαιοσύνη δεν την θέλει στη πραγματικότητα.
Αυτό που θέλουνε είναι οχλοκρατία και αναρχία.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

15:47
Είναι πολύ απλό φίλτατε ντέβιλ,
Εγω θυμάμαι οτι ήταν κατηγορούμενος και ο Δήμαρχος ο πρώην ο Ψινάκης. Ο οποίος δεν ξέρω αν βγήκε αποφαση σε δευτερο βαθμό αλλα σε πρώτο είχε αθωωθεί... και τον έπαιρνε ο Χίος και τον έβριζε οτι έκαψε το κόσμο.
Αν κάποιος έρθει και μου μιλήσει για τον Ψινάκη... που να ξέρω εγω τωρα ΠΟΥ βασίστηκε το δικαστήριο για να τον αθωώσει.
Δεν εχω διαβάσει καν την απόφαση.... η βασικά για το πάρουμε απο την αρχη
δεν εχω διαβασει την απολογία του. Δεν εχω τα πρακτικά της εξέτασης μάρτυρα... δεν έχω καν την αγορευση του εισαγγελέα και τέλος το σκεπτικό της απόφασης του ιδιου του δικαστηρίου.
Πραγματικα απορώ με ορισμένους και ορισμένες που χωρις να ξέρουν ουτε το 10% έχουν και άποψη.
Μετα περιμένουμε χαϊρι και στα ερωτικα.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

23-03-25

15:51
Λυπηρό γιατί συχνά συμβαίνει έτσι.Είναι πολύ απλό φίλτατε ντέβιλ,
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

15:57
Είναι πολύ απλό φίλτατε ντέβιλ,
Η ορθή δικαστική εξουσία ειναι προϋπόθεση μιας δυνατής δημοκρατίας.
Δεν μπορείς να λές οτι έχεις μια ισχυρή Δημοκρατία και να αποφασίζει ο κάθε Τάκης στο καφενείο ή τα καλόπαιδα που βγαίνουν να παίξουν ξύλο με την αστυνομία και να κάψουν την πόλη εάν μια δικαστική απόφαση είναι σωστή ή οχι και αν έχει απονεμηθεί σωστή δικαιοσύνη.
Με τι background κρίνουν ; ένας δικαστής και ένας εισαγγελέας όταν είναι νομοταγείς και ηθικοί (και αν δεν είναι υπάρχει προσβολή της απόφασης τους σε δευτερο φυσικά βαθμό) έχουν φάει τη ζωή τους στο διάβασμα και τις σπουδές.
Πως κρίνει λοιπόν κάθε ένας που δεν έχει κάνει ουτε τα μισά δεν μπορώ να καταλάβω.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

23-03-25

15:58
Α δηλαδή μόνο όσοι το βουλώνουν και εμπιστεύονται τυφλά την δικαιοσύνη την επιζητούν πραγματικά.Κανένας από όσους ζητάνε δικαιοσύνη δεν την θέλει στη πραγματικότητα.
Είναι εξάλλου και ο ορισμός της, αφού κάθε φορά που στην ιστορία αποδόθηκε δικαιοσύνη ήταν απο ανθρώπους που το βούλωσαν και βάσισαν όλες τους ελπίδες στους θεσμούς.
Έλα ζουστ, τι έγινε, σε χάσαμε.Λυπηρό γιατί συχνά συμβαίνει έτσι.
Ανανεώθηκε η σύμβαση;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Joji
- Memetchi
- iew
- taketrance
- louminis
- charmander
- Reader
- Εριφύλη
- camil
- giannhs2001
- Kate1914
- Paragontas7000
- synthnightingale
- back2967
- Scandal
- touvlo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Luludaki
- American Economist
- gaidouri
- Κλημεντίνη
- P.Dam.
- Natalia143
- jj!
- Ariana2018
- grtt
- sophiaa
- Ilma
- fourkaki
- Ryuzaki
- chester20080
- Wonderkid
- Kassiopi
- Sosstoss
- fretoe
- Έμμα
- Αντικειμενικός
- User2350
- Athens2002
- Ξένια Γεωργίου
- Libertus
- GeorgePap2003
- tsiobieman
- Mt73
- SlimShady
- korlef
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- snowy
- ag97
- Jimmy20
- Thundergirl
- Satan Claus
- Mhtrogoal
- Cupid
- harry akritas
- Jocaste
- Luke.
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- leo41
- orchidea
- fockos
- ManinaK
- Unseen skygge
- Dimitris2001
- Αναήλ
- Slytherin
- Ace of Spades
- Johnny15
- Κατερινα Κρ.
- Γατόπαρδος.
- GoddamnRight
- kogba
- Chris212
- azula
- me lene
- Maraki4you
- Unboxholics
- jims
- Νηματολάγνος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.