Ποινική δίωξη στον Λιγνάδη για βιασμούς κατά συρροή

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Α δηλαδή μόνο όσοι το βουλώνουν και εμπιστεύονται τυφλά την δικαιοσύνη την επιζητούν πραγματικά.
Είναι εξάλλου και ο ορισμός της, εξ άλλου κάθε φορά στην ιστορία αποδόθηκε δικαιοσύνη ήταν απο ανθρώπους που το βούλωσαν και βάσισαν όλες τους ελπίδες στους θεσμούς.

Έλα ζουστ, τι έγινε, σε χάσαμε.
Ανανεώθηκε η σύμβαση;

Μπορείς φυσικά να έχεις την αντιθετη άποψη σου αλλά ειναι ένα θέμα να κρίνει ο καθενας με ανύπαρκτο υπόβαθρο την δικαιοσύνη. Μπορεί να το κάνει μόνο με ανθρωπιστικούς όρους και συναισθήματος αυτο όμως συμβαίνει οταν τον αφορά η υπόθεση και την έχει ζήσει.

Δε μπορεί τωρα να μη ξέρεις τι έχει συμβει σε ενα δωμάτιο και να μου έρχεσαι κονιόρδος και να μου λές "η δικαιοσύνη δεν υπάρχει" επειδή σε μάθανε πώς οταν ακούς συγκεκριμένες λέξεις πρέπει να βγάζεις και συγκεκριμένα συμπεράσματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Μπορείς φυσικά να έχεις την αντιθετη άποψη σου αλλά ειναι ένα θέμα να κρίνει ο καθενας με ανύπαρκτο υπόβαθρο την δικαιοσύνη. Μπορεί να το κάνει μόνο με ανθρωπιστικούς όρους και συναισθήματος αυτο όμως συμβαίνει οταν τον αφορά η υπόθεση και την έχει ζήσει.

Δε μπορεί τωρα να μη ξέρεις τι έχει συμβει σε ενα δωμάτιο και να μου έρχεσαι κονιόρδος και να μου λές "η δικαιοσύνη δεν υπάρχει" επειδή σε μάθανε πώς οταν ακούς συγκεκριμένες λέξεις πρέπει να βγάζεις και συγκεκριμένα συμπεράσματα.
Διάβασε ξανά τι έγραψες και θα σε αφήσω να βρείς μόνος σου που είναι το πρόβλημα σε αυτόν τον συλλογισμό.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Διάβασε ξανά τι έγραψες και θα σε αφήσω να βρείς μόνος σου που είναι το πρόβλημα σε αυτόν τον συλλογισμό.

Κατάλαβαινουν οι άλλοι... μάλιστα ο ένας ειναι και νομικός.

Εκτός αυτού προσωπικά έχω μετάσχει πολλές φορές σε τέτοιες διαδικασίες και λόγω επαγγέλματος.

Ειναι έωλος ο ισχυρισμός οτι "επειδη δεν είμαστε σημαντικά ή υψηλά ιστάμενα πρόσωπα" δεν έχουμε αξιόπιστη άποψη. Αυτο έγραψες πριν.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.
Α δηλαδή μόνο όσοι το βουλώνουν και εμπιστεύονται τυφλά την δικαιοσύνη την επιζητούν πραγματικά.
Είναι εξάλλου και ο ορισμός της, αφού κάθε φορά που στην ιστορία αποδόθηκε δικαιοσύνη ήταν απο ανθρώπους που το βούλωσαν και βάσισαν όλες τους ελπίδες στους θεσμούς.

Ο ορισμός της δικαιοσύνης είναι πως εφαρμόζεται ο νόμος. Αυτός λοιπόν λέει (βαριέμαι να σου παραθέτω τα άρθρα γιατί ξέρω πως δε πρόκειται να διαβάσεις) πως όποιος καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη και εκτίσει κάποια έτη μπορεί να αιτηθεί πρόωρη αποφυλάκιση κατόπιν εγκρίσεως από δικαστικό συμβούλιο.

Αυτό ακριβώς έγινε στη περίπτωση Κορκωνέα, και είναι απόδειξη πως εφαρμόστηκε ο νόμος.

Θες δε θες έτσι λειτουργεί το πράγμα. Η ιστορία έχει καταδείξει πως το να σκοτώνεις ανελέητα όποιον εγκληματεί αποτυγχάνει. Οργανωμένες κοινωνίες των ούγκα μπούγκας που με το παραμικρό αλληλοεξοντώνονταν υπήρχαν για καμιά 100ριά χιλιάρικα χρόνια και δε κατάφεραν πολλά πέρα από το να λιώνουν σίδερα για να κάνουν μαχαίρια.

Μπορείς να κάνεις πολλά για να βελτιώσεις τη κοινωνία, όχι απλά να κάθεσαι σε ένα ανώνυμο φόρουμ και να κράζεις τα πάντα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Κατάλαβαινουν οι άλλοι... μάλιστα ο ένας ειναι και νομικός.
Σε εμένα απάντησες.

Το τι δηλώνει ο κάθε ενας δεν μου λέει τίποτα απολύτως.

Μέρα νύχτα κράξιμο για «μπαχαλάκηδες» και το δάκρυ κορόμηλο στα Τέμπη.
Ενώ φυσικά θα λέγαν μπαχαλάκηδες τους ανθρώπους που κάναν απεργίες για την 717.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα και πρόσφατο και δεν έχουν τελειωμό τα παραδείγματα.

Οχι δεν υπάρχουν δικαστές που δωροδοκούνται, οχι δεν υπάρχουν εισαγγελείς φιλικά προσκείμενοι στην Κυβέρνηση που πληρώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια, αυτά είναι επιστημονική φαντασία.

Αφού σε νοιάζει τόσο για το τι γίνεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες κοίτα πρώτα πίσω απο αυτές.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Αυτό που θέλουνε είναι οχλοκρατία και αναρχία.
Πειστικό μου φαίνεται. Όταν κατέβηκα στη πορεία τον φλεβάρη καθώς τα ματ ρίχνανε κρότους λάμψης στο κοινό και δακρυγόνα ήρθε γκρουπ κουκουλοφόρων και μου δώσανε μαλόξ και λιποζάν. Αν δεν βρωμάει η οχλοκρατία και η αναρχία ξυλόλιο, χρήμα και διαφθορά, βεβαίως θα το ήθελα
Είναι εξάλλου και ο ορισμός της, αφού κάθε φορά που στην ιστορία αποδόθηκε δικαιοσύνη ήταν απο ανθρώπους που το βούλωσαν και βάσισαν όλες τους ελπίδες στους θεσμούς.
Εννοείται. Ειδικά στην απόκτηση συνταγμάτων, που τόσο οι "δημοκρατικοί" περηφανεύονται για αυτά και οτιδήποτε λένε μέσα τους. Τι εννοείς γαλλική επανάσταση και αιματοχυσίες; Με νομιμες διαδικασίες έγιναν όλα. Νο blood no nothing.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Μπορείς φυσικά να έχεις την αντιθετη άποψη σου αλλά ειναι ΔΕΝ ένα θέμα να κρίνει ο καθενας με ανύπαρκτο υπόβαθρο την δικαιοσύνη. Μπορεί να το κάνει μόνο με ανθρωπιστικούς όρους και συναισθήματος αυτο όμως συμβαίνει οταν τον αφορά η υπόθεση και την έχει ζήσει.

Προφανώς ξέχασες το ΔΕΝ.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ειδικά στην απόκτηση συνταγμάτων, που τόσο οι "δημοκρατικοί" περηφανεύονται για αυτά και οτιδήποτε λένε μέσα τους
Τελικά το σύνταγμα να το υπακούμε ή όχι; Είσαι αντιφατικός.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Τελικά το σύνταγμα να το υπακούμε ή όχι; Είσαι αντιφατικός.
Αφου δεν υπακούεται έτσι και αλλιώς, απο ειδήμωνες και πολιτικούς. Τι σημασία έχει αν ένας "άσχετος" πρεσβεύει την υπακοή του ή την ανυπακοή του; :pardon:

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Αφου δεν υπακούεται έτσι και αλλιώς, απο ειδήμωνες και πολιτικούς. Τι σημασία έχει αν ένας "άσχετος" πρεσβεύει την υπακοή του ή την ανυπακοή του; :pardon:
Ο "άσχετος" θέλει να έχει μια συνεπή κοσμοθεωρία ή απλά να βγαίνει και να κράζει;

Δε γίνεται να λες πως για τα Συντάγματα έγιναν επαναστάσεις (που ισχύει εννοείται) αλλά να μην τα υπακούουμε!

Και επιτέλους, εφόσον η δημοκρατία δε σου κάθεται τόσο καλά γιατί δε πας Ρωσία/Τουρκία/Κίνα/Πακιστάν/Ινδία/Αφγανιστάν/Τουρκμενιστάν που δεδηλωμένα δε γουστάρουν τη δημοκρατία να είσαι με τους ομοϊδεάτες σου;

nearos

Επιφανές μέλος

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν αρέσκομαι να κράζω μόνο. Πρέπει να πετάγονται πέτρες και μολότοφ

Άρα δίκιο έχει ο Πάντσερ που αναφέρει οτι σε ενδιαφέρει ο όχλος και η αναρχία.

Για αυτό και πρεσβεύεις και τέτοιες απόψεις.

Κάνε λοιπόν τη δουλειά που θέλεις και ασε και την αστυνομία να κάνει τη δική της... μη μας λές για δήθεν αστυνομική βία οταν η βία ξεκινάει απο σένα.

nearos

Επιφανές μέλος

Χαχαχα δηλαδή εσύ να πετάς πέτρες και μολότοφ αλλά να μη μπορεί ο μπάτσος να ανταποδώσει;
Οχι, βεβαίως να μπορεί. Εξακολουθώ να πιστεύω σε μια φιλοσοφία του play stupid games win stupid prizes. Χτυπάς μπάτσο; Ο μπάτσος θα σε συλλάβει και είναι απόλυτα λογικό.
Αν οι δε μπάτσοι έρθουν καυλωμένοι και φάνε ξύλο όμως, καλά να πάθουν, και εις ανώτερα όμως.
Επίσης εγώ δυστυχώς δε μπορώ να πετάω πραγματα γιατι εχω κανει χειρουργειο καρδιάς. Εναποθέτω τις ευθύνες αλλου :lol:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Σε εμένα απάντησες.

Το τι δηλώνει ο κάθε ενας δεν μου λέει τίποτα απολύτως.

Μέρα νύχτα κράξιμο για «μπαχαλάκηδες» και το δάκρυ κορόμηλο στα Τέμπη.
Ενώ φυσικά θα λέγαν μπαχαλάκηδες τους ανθρώπους που κάναν απεργίες για την 717.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα και πρόσφατο και δεν έχουν τελειωμό τα παραδείγματα.

Οχι δεν υπάρχουν δικαστές που δωροδοκούνται, οχι δεν υπάρχουν εισαγγελείς φιλικά προσκείμενοι στην Κυβέρνηση που πληρώνονται για να κάνουν τα στραβά μάτια, αυτά είναι επιστημονική φαντασία.

Αφού σε νοιάζει τόσο για το τι γίνεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες κοίτα πρώτα πίσω απο αυτές.

Πες μου με αυτή τη ρητορική στην νομική τι κάνεις ακριβώς; σερβίρεις στο κυλικείο;

Εσύ που αναφέρεσαι σε αυτά παρέθεσε μας τέτοια περιστατικά να δούμε που στηρίζεται η άποψη σου.

Οχι, βεβαίως να μπορεί. Εξακολουθώ να πιστεύω σε μια φιλοσοφία του play stupid games win stupid prizes. Χτυπάς μπάτσο; Ο μπάτσος θα σε συλλάβει και είναι απόλυτα λογικό.
Αν οι δε μπάτσοι έρθουν καυλωμένοι και φάνε ξύλο όμως, καλά να πάθουν, και εις ανώτερα όμως.
Επίσης εγώ δυστυχώς δε μπορώ να πετάω πραγματα γιατι εχω κανει χειρουργειο καρδιάς. Εναποθέτω τις ευθύνες αλλου :lol:

Κουβέντα επιπέδου όχι αστεία.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Βλέπεις ότι ακόμη και αυτή η φιλοσοφία της αναρχίας και καλά, ρουφιανιά είναι στη τελική!

Θες να το παίξεις για οποιονδήποτε λόγο ήρωας και αναρχοκομμούνι πετώντας μολότοφ σε μπάτσο ΑΛΛΑ ΑΝ ανταποδώσει με πιστολιά/γκλομπιά/κρότου λάμψης κλαίγεσαι! Δηλαδή μαγκιές μόνο σε όσους δεν ανταποδίδουν! Έτσι και εγώ είμαι ΗΔΗ αρχηγός των αναρχικών!

nearos

Επιφανές μέλος

Άρα δίκιο έχει ο Πάντσερ που αναφέρει οτι σε ενδιαφέρει ο όχλος και η αναρχία.
Ναι, σωστά τα είπε. Δίκιο έχει, αυτό με ενδιαφέρει.
Για αυτό και πρεσβεύεις και τέτοιες απόψεις.
Ποια μωρέ; Η αστυνομική βία; Είναι κυριολεκτικά γεγονός το οτι η αστυνομική βία έχει λάβει τον τελευταίο καιρό τεράστιες διαστάσεις παγκόσμια και μάλιστα στην Ελλάδα οπού χτυπάνε απρόκλητα φοιτητές και φωτορεπόρτερ
ασε και την αστυνομία να κάνει τη δική της
Δεν είχα σκοπό να απειλώ γυναίκες με βιασμό και βία, να σπρώξω ναρκωτικά και να ρίχνω ξύλο σε μαθητές :pardon:

Βλέπεις ότι ακόμη και αυτή η φιλοσοφία της αναρχίας και καλά, ρουφιανιά είναι στη τελική!

Θες να το παίξεις για οποιονδήποτε λόγο ήρωας και αναρχοκομμούνι πετώντας μολότοφ σε μπάτσο ΑΛΛΑ ΑΝ ανταποδώσει με πιστολιά/γκλομπιά/κρότου λάμψης κλαίγεσαι! Δηλαδή μαγκιές μόνο σε όσους δεν ανταποδίδουν! Έτσι και εγώ είμαι ΗΔΗ αρχηγός των αναρχικών!
Nα διαβάζεις τι λέω. Αν οι μπάτσοι χτυπάνε, να χτυπάμε και εμείς. Αυτοάμυνα δε θέλουμε όλοι; Καπως να προστατευτούμε απέναντι στην αστυνομική βία ρε φίλε
κανε καταγγελεία

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ναι, σωστά τα είπε. Δίκιο έχει, αυτό με ενδιαφέρει.

Ποια μωρέ; Η αστυνομική βία; Είναι κυριολεκτικά γεγονός το οτι η αστυνομική βία έχει λάβει τον τελευταίο καιρό τεράστιες διαστάσεις παγκόσμια και μάλιστα στην Ελλάδα οπού χτυπάνε απρόκλητα φοιτητές και φωτορεπόρτερ

Δεν είχα σκοπό να απειλώ γυναίκες με βιασμό και βία, να σπρώξω ναρκωτικά και να ρίχνω ξύλο σε μαθητές :pardon:

Nα διαβάζεις τι λέω. Αν οι μπάτσοι χτυπάνε, να χτυπάμε και εμείς. Αυτοάμυνα δε θέλουμε όλοι; Καπως να προστατευτούμε απέναντι στην αστυνομική βία ρε φίλε

κανε καταγγελεία

Μα τι να διαβάσει τι γράφεις.... αυτά που γράφεις ειναι ανισόρροπα όλα.

Αν σε ενδιαφέρει η αναρχία λοιπόν με λάθος άτομα μιλάς.

Περιμενε να ξεκινήσεις τις οδομαχίες και στο τέλος θα γινεις συχνός πελάτης των δικαστηρίων.
Απλά κάποιες κουβέντες ειναι σοβαρές και καλό θα ηταν να μην τις ευτελίζεις με αχταρμάδες.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Εσύ που αναφέρεσαι σε αυτά παρέθεσε μας τέτοια περιστατικά να δούμε που στηρίζεται η άποψη σου.

1. Γρηγορόπουλος

Αρχικά, έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ο θανατος του ως ατύχημα ή νομιμη άμυνα. Η δικαιοσύνη κινήθηκε γρηγορα λόγω της κοινωνικης κατακραυγής, και μονο τοτε ο Κορκονέας καταδικάστηκε σε ισοβια κάθειρξη.
Πράγμα που κάποια τσακάλια εδω το λένε «μπαχαλάκηδες»

2.Υποθεση Siemens ατιμωρησία για διαφθορά και δικαστικές καθυστερήσεις

ενω αποκαλύφθηκε το 2008, χρειαστηκαν 14 χρόνια για να ολοκληρωθει η δίκη, με πολλούς κατηγορούμενους να διαφεύγουν τη «δικαιοσυνη» λόγω παραγραφής αδικηματων.

ο κύριος ενοχος Μιχάλης Χριστοφοράκος, κατέφυγε στη Γερμανία και δεν εκδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

3.Υπόθεση Noor One
βασικοί μάρτυρες πεθαναν κάτω από «μυστηριωδες» συνθήκες και γ δικαιοσύνη δεν έφτασε ΠΟΤΕ στους “ιθύνοντες” της υπόθεσης.

4. υποθεση Κώστα Βαξεβανη και Novartis – μαζι με διωξεις κατά δημοσιογραφων

η υποθεση είχε προσπάθειες ποινικοποίησης της ερευνητικης δημοσιογραφιας, κάτι που αποτελει αποτχια της δικαιοσυνης να προστατεύσει την ελευθερία του τυπου.

5.Υποθεση Βαγγέλη Γιακουμακη

ενω υπηρχαν σαφή στοιχεία για εκφοβισμο, η σχολή και οι αρχες καθυστέρησαν να δράσουν.
Η δικηκράτησε 4 χρόνια, με ελαφριες ποινές για τους κατηγορουμενους, δηλαδη μια αποτυχία στην αντιμετώπιση του bullying στην Ελλαδα.

Για να συνοψίσουμε το δικαστικό σύστημα στην ελλάδα πάσχει :

• Καθυστερησεις στην εκδικαση σοβαρών υποθεσεων.
  • Πολιτικες παρεμβασεις σε σκανδαλα
  • Ατιμωρησια για κρατικους λειτουργούς και επιχειρηματικους κύκλους.
  • Προβλημτα στην προστασια των ανθρωπίνων δικαιωματων.

Αν θες κι άλλα να μου κάνει ο Παντσι ενα φρέντο σκέτο για να συνεχίσω να γράφω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια