Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:
Covenant: Με όλη την καλοσύνη για να σε διαφωτίσω όσο περισσότερο μπορώ
https://www.megaupload.com/?d=FZY5DLLR
Καταρχάς, δεν απάντησες στο ερώτημα: "Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι μικρότεροι αδερφοί έχουν σαφώς μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι ομοφυλόφιλοι. Αυτό πώς το εξηγείς εσύ;"
Δεν ξερω σε πιο θεμα το ανεφερα κατι τετοιο,αλλα το εχω εξηγησει.Ειναι λογικο καθως οι μικροτεροι αδερφοι σχεδον
παντα εχουν σαν προτυπα τους μεγαλυτερους αδελφους καθως η επαφη τους ειναι καθημερινη και εκει μπορει να αναπτυχθουν τα καταλληλα αιτια εκδηλωσης ομοφυλοφιλικων τασεων.Το ξερω κατα ποσο ισχυει καθως εχω εναν αδελφο μικροτερο 5 χρονια απο μενα.Μια χαρα φυσιολογικος ειναι,απλα εχω δει την επιρροη που του εχω ασκησει τοσα χρονια,με αποτελεσμα να αποκτησει πολλες συνηθειες και λατρειες που εχω και εγω ο ιδιος.Ειναι η αλληλενδετη σχεση μεταξυ αδελφων που ο μεγαλος μαθαινει στον μικρο πολλα πραγματα και υπαρχει αλλου ειδους δεσιμο,ιδιως πνευματικο.
Ειναι ακριβως οπως ο γιος που εχει λατρεια και σαν προτυπο τον πατερα και το ιδιο για την κορη και μανα.Ειναι απολυτως φυσιολογικο κατι τετοιο,καθως υπαρχει το μεγαλυτερο περιβαλλον.Ειδες πουθενα ο μεγαλος αδερφος να εχει λατρεια-προτυπο τον μικρο αδερφο;Τοτε συνηθως μεσα στον κοινωνικο κυκλο αναπτυσσει σχεσεις με αλλους ανδρες,περα της φιλικης προσεγγισης.Ειναι συμπλεγμα της ψυχοσυνθεσης του καθενος σε αλληλεπιδραση με το ολικο περιβαλλον
στο 52% των περιπτώσεων των μονοζυγωτικών διδύμων, οι οποίοι διαθέτουν πανομοιότυπο γενετικό υλικό, και τα δύο αδέλφια ήταν ομοφυλόφιλοι, ενώ το ίδιο ίσχυε για το 22% των περιπτώσεων των ετεροζυγωτικών διδύμων, αλλά μόνο για το 5% των μη συγγενών υιοθετημένων αδελφών.
Kαταληγουμε στο συμπερασμα οτι επειδη ειναι ιδιο το γενετικο υλικο,τοτε το χερακι το εβαλε η μανα.Ειναι ακριβως οτι ελεγα οτι ΟΛΑ εξαρτωνται απο τα γονιδια.Τα δυο αδελφια εφοσον ειχαν
πανομοιοτυπο γενετικο υλικο,τοτε και οι 2 ειναι ομοφυλοφιλοι.
Για τα αδερφια που
ΔΕΝ εχουν το ιδιο γεν. υλικο (ετεροζυγωτικοι) τοτε μονο στο 22% ετυχε και οι 2 αδελφοι να βγουν κουνημενοι,το αλλο 78% βγηκαν διαφορετικοι καθως ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.Φαινεται ξεκαθαρα οτι η μητρα
δεν επιρρεαζει με ορμονες τον σεξουαλικο προνατολισμο του εμβρυου,δεν ειναι χυτρα με φαγητο
Eυχαριστω για την πεπαλαιωμενη διαφωτιση,αλλα ειναι ακριβως αυτο που σου ειπα,πρεπει να ανανεωνεις τις γνωσεις σου διαρκως.
Μου μιλας (με τις εικονες που δινεις) για ερευνες που γιναν το πολυ μεχρι το 2001 (στην καλυτερη) ενω
ολα οσα σου εχω αναφερει ως τωρα ειναι οι πιο προσφατες ερευνες μεσα στο 2004-5,οι οποιες
αναιρουν τα μεχρι τωρα πορισματα.
Eτσι γινοταν ανεκαθεν στην επιστημη,αναιρεση παλαιοτερων γνωσεων χαρη νεων ανακαλυψεων ερευνων.
Λιγα χρονια μετα αυτες τις ερευνες,απο οσο θυμαμαι καλα,οτι αποκωδικοποιησαν πληρως το DNA,σιγουρα ενα τεραστιο αλμα
Για ακομη μια φορα φιλικα σε συμβουλευω να ενημερωνεσαι αμεσα και για οτι πιο φρεσκο υπαρχει μεσω ιντερνετ,καλα και τα περιοδικα και οι εγκυκλοπαιδιες αλλα πλεον προσφερουν απαρχαιωμενες γνωσεις σε σχεση με αυτες που βρισκεις στο ιντερνετ.
Δες το internet σαν εργαλειο γνωσης,οχι μονο σαν εργαλειο επικοινωνιας και ψυχαγωγιας
Λυπαμαι που δεν μπορω να βρω τωρα τις σχετικες ερευνες να στις δειξω,καθως τις ειδα κατα την διαρκεια των τελευταιων 2 ετων.
Με μια γρηγορη αναζητηση στο internet θα βρεις οτι χρειαζεσαι.
O καλυτερος σου φιλος για την γνωση που χρειαζεσαι
Για την περιπτωση μας πρεπει να συμβαινουν 2 πραγματα:
α.Δεν κατανοεις οτι σου γραφω
β.Δεν διαβαζεις οτι παραθετω
γ.Νομιζεις οτι τα μυστικα της τεκνοποιησης και η κληρονομικοτητας
αποκαλυπτονται με ενα αρθρο περιοδικου.Ολα ειναι αλυσιδα γνωσεων
και αυτο ειναι αδιαλλακτο σε καθε τομεα.
Φιλικα μια συμβουλη: απο τα
λιγα παμε στα
πολλα