amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

26-01-24

17:18
Απο το ελάχιστο που θυμάμαι την φώτο που είχες ανεβάσει μήπως μοιάζεις λίγο με την Jaimie Alexander?Ούτε εμένα μου έχουν πει ότι μοιάζω σε καμία διάσημη πάντως. Είναι που τέτοιο αστέρι σαν εμένα δεν έχει υπάρξει ξανά![]()
![]()
![]()
έπαιζε στο Kyle XY
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

26-01-24

17:21
Αγαπημενη σειρά. Χοτ ηθοποιός, έπαιζε και στο άλλο το Blindspot καλα που μου το θυμισες να το δω.Απο το ελάχιστο που θυμάμαι την φώτο που είχες ανεβάσει μήπως μοιάζεις λίγο με την Jaimie Alexander?
έπαιζε στο Kyle XY
View attachment 128702
Βαρεσες τον τυπο μου σχεδόν.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

26-01-24

17:25
Δεν μας είπες εσύ με ποιον μοιάζεις, ταπεινό χαμομηλάκιΑγαπημενη σειρά. Χοτ ηθοποιός, έπαιζε και στο άλλο το Blindspot καλα που μου το θυμισες να το δω.
Βαρεσες τον τυπο μου σχεδόν.
Κάτσε γιατί νομίζω έχω μια ιδέα, έγραψα sexy arogant και σε,έβγαλε
Συνημμένα
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

26-01-24

17:38
Τον valder τον φαντάζομαι κάπως έτσι χωρίς πολλά μαλλια
Χωρίς να ξέρω πως είναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λουλουδακι εσύ από μια παιδική φωτογραφία που έχεις βάλει φέρνεις και στη γυναίκα του αβαταρΔεν μας είπες εσύ με ποιον μοιάζεις, ταπεινό χαμομηλάκι
Κάτσε γιατί νομίζω έχω μια ιδέα, έγραψα sexy arogant και σε,έβγαλε

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

26-01-24

17:40
Λες ε; Θα μπορούσε.Απο το ελάχιστο που θυμάμαι την φώτο που είχες ανεβάσει μήπως μοιάζεις λίγο με την Jaimie Alexander?
έπαιζε στο Kyle XY
View attachment 128702
Στα χρώματα σίγουρα πάντως, το πέτυχες. Και στα μάτια παρόμοια έχω, και τα υπόλοιπα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

26-01-24

17:41
Για κανέναν λόγο όμως δε μοιάζω μ αυτον. Μπαναϊα μουυυυ.View attachment 128704
Χωρίς να ξέρω πως είναι
Λουλουδακι εσύ από μια παιδική φωτογραφία που έχεις βάλει φέρνεις και στη γυναίκα του αβαταρ![]()

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

26-01-24

17:41
Αχαχαχαχ,Χαχαχαχα μακάρι να είναι έτσι ο Βαλντερ να γελάω μια εβδομάδα, θα τον κάνουμε μια χαψιά, τσιουαουα ,μεγάλο στόμα μικρό μπόι αχαχαχαχαχαχαView attachment 128704
Χωρίς να ξέρω πως είναι
Λουλουδακι εσύ από μια παιδική φωτογραφία που έχεις βάλει φέρνεις και στη γυναίκα του αβαταρ![]()
Κάτσε να δω την κοπέλα του αβαταρ ποια,εννοείς Ραφαέλα μου, το μπλε κορίτσι αυτό?????χεχεχε
Συνημμένα
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

26-01-24

17:43
Εγώ που έχω δει περισσότερα, έχει δίκιο η amarelia μοιάζεις αρκετά..Λες ε; Θα μπορούσε.
Στα χρώματα σίγουρα πάντως, το πέτυχες. Και στα μάτια παρόμοια έχω, και τα υπόλοιπα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

26-01-24

17:44
Και εγώ που έχω δει περισσότερα θα έλεγα ότι η @Kate1914 Έχει πιο ζεστό πρόσωποΕγώ που έχω δει περισσότερα, έχει δίκιο η amarelia μοιάζεις αρκετά..
Αι μαρήΑχαχαχαχ,Χαχαχαχα μακάρι να είναι έτσι ο Βαλντερ να γελάω μια εβδομάδα, θα τον κάνουμε μια χαψιά, τσιουαουα ,μεγάλο στόμα μικρό μπόι αχαχαχαχαχαχα
Κάτσε να δω την κοπέλα του αβαταρ ποια,εννοείς Ραφαέλα μου, το μπλε κορίτσι αυτό?????χεχεχε

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

26-01-24

17:45
Εγώ γιατί νομίζω ότι η Ραφέλα γενικά δεν έπεσε και πολύ έξω; Θυμάμαι ότι ο Βάλντερ γενικά μου είχε φανεί να έχει πολύ ήρεμο παρουσιαστικό, και σε αρκετά χαρακτηριστικά νομίζω πως έπεσε μέσα
. Εκτός αν δε θυμάμαι καθόλου καλά τη φωτογραφία που είχε βάλει, τι να πω.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-01-24

17:46
Α εχεις δει περισσοτερα, την έχεις απόκοντα για το γιο;Εγώ που έχω δει περισσότερα, έχει δίκιο η amarelia μοιάζεις αρκετά..

Αυτος μπροστά μου ειναι άτριχο. Σπανομαρίας.Εγώ γιατί νομίζω ότι η Ραφέλα γενικά δεν έπεσε και πολύ έξω; Θυμάμαι ότι ο Βάλντερ γενικά μου είχε φανεί να έχει πολύ ήρεμο παρουσιαστικό, και σε αρκετά χαρακτηριστικά νομίζω πως έπεσε μέσα. Εκτός αν δε θυμάμαι καθόλου καλά τη φωτογραφία που είχε βάλει, τι να πω.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

26-01-24

17:48
Άσε ηρθε το παλληκάρι μου για ΣΚ είμαι χαρούμενη..Α εχεις δει περισσοτερα, την έχεις απόκοντα για το γιο;![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-01-24

17:49
Να τον χαρείς! Μπράβο!Άσε ηρθε το παλληκάρι μου για ΣΚ είμαι χαρούμενη..
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

26-01-24

17:50
Ε, εντάξει, για χαρακτηριστικά γενικά όμως αν μιλήσουμε νομίζω ότι φέρνεις λίγο στη φωτογραφία που έβαλε η ΡαφαέλαΑυτος μπροστά μου ειναι άτριχο. Σπανομαρίας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-01-24

17:52
Not in a fuckin million years.Ε, εντάξει, για χαρακτηριστικά γενικά όμως αν μιλήσουμε νομίζω ότι φέρνεις λίγο στη φωτογραφία που έβαλε η Ραφαέλα

rafaela11
Περιβόητο μέλος

26-01-24

17:52
Εγώ να ξέρετε με βάση τα σχόλια σας τότε το πόνταραΕ, εντάξει, για χαρακτηριστικά γενικά όμως αν μιλήσουμε νομίζω ότι φέρνεις λίγο στη φωτογραφία που έβαλε η Ραφαέλα
Αχ δεν περίμενα να έχει τόσο γλυκιά φάτσα ουυ και κάτι τέτοια

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

26-01-24

17:56
Ο Βαλ :Α εχεις δει περισσοτερα, την έχεις απόκοντα για το γιο;
Αυτος μπροστά μου ειναι άτριχο. Σπανομαρίας.
Συνημμένα
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

26-01-24

17:56
Καλά εσύ ξέρεις καλύτερα το πώς μοιάζεις, δεν επιμένω.Not in a fuckin million years.![]()
Αλλά μοιάζεις έστω λίγο
Άλλη που κρατάει τεφτέρι από 'δωΕγώ να ξέρετε με βάση τα σχόλια σας τότε το πόνταρα
Αχ δεν περίμενα να έχει τόσο γλυκιά φάτσα ουυ και κάτι τέτοια![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

26-01-24

17:58
Καλά εσύ ξέρεις καλύτερα το πώς μοιάζεις, δεν επιμένω.
Αλλά μοιάζεις έστω λίγο
Άσχημος δεν ειναι πάντως, αλλα δεν τον λες και κατι εντυπωσιακό (όπως κι εμενα χαρ χαρ)
Μια χαρά τη βρίσκω, φυσιολογικός άνθρωπος.Άλλη που κρατάει τεφτέρι από 'δω![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος

26-01-24

18:03
Marilyn Monroe μεΑχαχαχαχ,Χαχαχαχα μακάρι να είναι έτσι ο Βαλντερ να γελάω μια εβδομάδα, θα τον κάνουμε μια χαψιά, τσιουαουα ,μεγάλο στόμα μικρό μπόι αχαχαχαχαχαχα
Meryl Strip

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.