κοιτα,δεν μπορώ να πω, τα Ν μου με έχουν σώσει πολλές φορές.. άσε που μερικοί κρατάνε και απόσταση γιατι με φοβούνται..
γενικά δεν έχω παράπονο,ειναι υπομονετικοί, εκτός απο τους παππούδες.. δηλαδή και σε κάτι φάσεις που μου έσβηνε η μηχανή στην λεωφ.Καβάλας ήταν πολύ υπομονετικοί οι οδηγοί.. όπως και στα φανάρια..
πρόβλημα μου δημιουργούν οι άνω των 60, και μερικές εξαιρέσεις πιο νέων αντρών.. άψογες είναι πάντα οι γυναίκες (δεν αναφέρομαι στην οδήγηση-γιατι αυτή δεν μπορώ να την κρίνω, αλλά στο σεβασμό προς τους νέους οδηγούς)..
γενικά ομως και γω προσπαθώ να είμαι εντάξει απέναντί τους.. και στο χωριό που πήγα πρόσφατα,στη διαδρομή που ανέβαινα βουνό και είχε πολλές στροφες, μαζευόντουσαν πίσω μου πολλά αυτοκίνητα.. οπότε έβγαζα αλάρμ,πήγαινα με 10 και τους άφηνα να προσπεράσουν..
πρόσφατο παράδειγμα άσχημης αντιμετώπισης απο νέο άντρα.. έκανα μια διαδρομή την οποία ξέρω πολύ καλα,οπότε δεν αισθάνομαι ιδιαίτερο φόβο και ούτε κάνω πολλά λάθη.. απο πίσω μου ένα αμάξι που μου κορνάρει ασταμάτητα (δεν μπορούσα να κάνω άκρη να με προσπεράσει γιατι ήμασταν σε μονόδρομο).. μετά απο ένα λεπτό, βγαίνουμε Ιερά οδό, όπου έρχεται απο δίπλα μου, ο συνοδηγός έχει βγει μισός απο το παράθυρο και με βρίζει.. ατάραχη εγώ για να τον τσαντίσω,δεν του ρίχω βλέφαρο και κάνω οτι τραγουδάω και χαζοχορεύω μέσα στο αμάξι..