arte
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoJoanna
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι δεν τα εχεις δοκιμασει ακομα ολα, δεν τα εχεις νιωσει ακομα ολα, δεν τα εχεις ζησει ολα..
Δες την ζωη σαν μια ταινια, αρχιζεις να την βλεπεις, στα πρωτα λεπτα εχει μονο τιτλους και βαριεσε, την γυρνας λοιπον και βλεπεις τα 5 τελευτεα λεπτα. Τελικα τι καλαβες; Ποσο σου αρεσε; Αν δεν δεις ολη την ταινια δεν μπορεις να εχεις συμπερασματα...
Ε...λοιπόν, νομίζω είμαι ακόμα στους τίτλους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα λενε:"Γιατι να ζησω?"επειδη τα εχουν ολα και δεν τους λειπει τιποτε.
Αν και ειμαι 16 χρονων και ουσιαστικα δεν εχω "ζησει τη ζωη μου"και δεν εχω πολλες εμπειριες πραγματικα και ειλικρινα στο λεω "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ" .
Θυμωνω παρα πολυ με φιλες,φιλους,γνωστους οταν μου λενε "ΒΑΡΙΕΜΑΙ".Απο τη στιγμη που βρισκεσαι τη ζωη δεν πρεπει να λες οτι βαριεσαι και να λες δεν εχω τι να κανω και δεν θελω τη ζωη μου.Εφ'οσον βρισκεσαι σ'αυτη τη ζωη εχεις χιλιαδες πραγματα να κανεις και δεν εχεις το δικαιωμα να λες οτι βαριεσαι!!!!!
Τωρα,οσ'αναφορα τα προβληματα...προβληματα εχει ολος ο κοσμος!Βρες μου εναν ανθρωπο που εχει ολα τα προβληματα του λυμενα.Ολοι κατι εχουμε να μας προβληματιζει,να μας ανησυχει κτλ αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο.Αλλα και τα μεγαλα προβληματα εχουν τη θετικη τους πλευρα.Σε κανουν να εκτιμησεις ολα οσα εχεις(ειτε λιγα ειτε πολλα) εξαλλου δεν εχεις ακουσει αυτο που λενε:ΜΟΝΟ oοταν χασεις κατι θα καταλαβεις την αξια του?
Η ζωη ειναι ωραια φιλε μου.Οι ζωντανοι μια ετσι μια αλλιως καποια στιγμη την βρισκουν την ακρη,αυτοι που φευγουν ομως?Δεν νιωθουν τιποτα,δεν βλεπουν τιποτα,δεν ακουν τιποτα,δεν χαιρονται.Θα μου πεις δεν λυπουνται κιολας.Ναι σωστα,αλλα δεν νιωθουν και καμια χαρα!
Βγες εξω,δες τον κοσμο,δες τη φυση,δες τους ανθρωπους και θα δεις τι εστι ζωη!
Φιλικα παντα
ΕΥΑ.16
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

δλδ;;Ζήσε εσύ την ζωή σου πριν σε ζήσει εκείνη!![]()
summer life
Νεοφερμένο μέλος

Florenc
Εκκολαπτόμενο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Θελω αν γινεται να μου πει καποιος ποιος ο λογος να ζω?

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

δλδ;;
επειδη το τελευταιο μηνυμα του μπιλ στο στεκι ηταν αυτο,λεω γω τωρα,μηπως εχει κανει καμια βλακεια??
![]()
Δηλαδή, ζήσε την ζωή σου με τις επιλογές που θες να κάνεις, προσπαθώντας να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ζήσε την ζωή σου έτσι ώστε αν είχες ακόμη μία ζωή, να ήθελες να την ζήσει όπως εκείνη την πρώτη...
Και πριν σε ζήσει εκείνη, επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος και περνάει γρήγορα...

Καθόλου οφ τόπικ....
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΜΠΙΛ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΗΣ....
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

H μονη περιπτωση να ειχα ακομα μια ζωη θα ηταν να τα εχω με μια Ζωη..Ζήσε την ζωή σου έτσι ώστε αν είχες ακόμη μία ζωή, να ήθελες να την ζήσει όπως εκείνη την πρώτη...
Και πριν σε ζήσει εκείνη, επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος και περνάει γρήγορα...![]()

black humor..

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Μηπως γιατι η ζωη ειναι το ταξιδι???? Μηπως γιατι αυτο μετραει τελικα??? Αυτο με τις δυσκολιες του και φυσικα ολες τις χαρες του την κανει τοσο γλυκια την ζωη ωστε μολις φτανουμε προς το τελος της προσπαθουμε να γαντζωθουμε απο αυτην???
Συνεχιζοντας τον παραλληλισμο με το ταξιδι??? Ας το δουμε αλλιως... Τι θα ηταν ενα ταξιδι, χωρις ατυχιες, γκαφες και ευτραπελα??? Μισο ταξιδι...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Μηπως γιατι η ζωη ειναι το ταξιδι???? Μηπως γιατι αυτο μετραει τελικα??? Αυτο με τις δυσκολιες του και φυσικα ολες τις χαρες του την κανει τοσο γλυκια την ζωη ωστε μολις φτανουμε προς το τελος της προσπαθουμε να γαντζωθουμε απο αυτην???Συνεχιζοντας τον παραλληλισμο με το ταξιδι??? Ας το δουμε αλλιως... Τι θα ηταν ενα ταξιδι, χωρις ατυχιες, γκαφες και ευτραπελα???
τέλειο

π.σ.
έλα , ο μπιλ είμαι .Καθόλου οφ τόπικ....
αν ξαναδώ ποστ με κουραστικά κεφαλαία , θα αυτοκτονήσω

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

εγω, προσωπικα, ζω για να δω το τελος του κοσμου το 2012!![]()
Δεν θα χρειαστεί να περιμένεις τόσο πολύ αν οι μακάκες του Ισραήλ τελικά ρίξουν βόμβα στους άλλους μακάκες του Ιράν και εμπλακούν οι Ρώσοι γάμησέ τα. Ο καιρός γαρ εγγύς.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ ευχομαι πως οχι θα ειναι λυπηρο αυτο!επειδη το τελευταιο μηνυμα του μπιλ στο στεκι ηταν αυτο,λεω γω τωρα,μηπως εχει κανει καμια βλακεια??
![]()
Άγγελος
Επιφανές μέλος

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό έχω να σου απαντήσω εγώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- ROM32
- Phantomas
- DimitraA.
- fourkaki
- Joji
- Ada ada
- Loozen
- Darkking
- Kassiopi
- Tzav
- charmander
- Νηματολάγνος
- Feli
- harry akritas
- ΘανάσοςG4
- taketrance
- Χαρουβιάν
- orchidea
- fmarulezkd
- Viedo
- Scandal
- Memetchi
- Slytherin
- Ryuzaki
- edweimaste
- New member
- Meow
- fretoe
- Libertus
- CiNeFiL
- Μαυρίκιος
- Μάρκος Βασίλης
- giannhs2001
- Ace of Spades
- Αλκης Κ.
- chester20080
- olga_serb
- tslef8
- Γατόπαρδος.
- T C
- American Economist
- kogba
- Λαμπρινηη
- anastasiakan
- Κλημεντίνη
- Έμμα
- gwgw_5
- Vold
- Unseen skygge
- αρετή
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.