Ποιος σας μίλησε πρώτη φορά για το σεξ;

Iliaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα.
Κανένας:P Απλά... έμαθα.. Τι να πεις, νέα γενιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.532 μηνύματα.

Iliaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα.
Όχι.. Από ακούσματα, από ξαδέρφια, από φίλους, από συζητήσεις γονέων που πήρε το αυτί μου:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι.. Από ακούσματα, από ξαδέρφια, από φίλους, από συζητήσεις γονέων που πήρε το αυτί μου:whistle:
Eίσαι ακουστικός τύπος δηλαδή και ....κρυφακούς; :D

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτης και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα.

Πραγματικά και εγώ δεν θυμάμαι από που είχα ακούσει για το σεξ. Πάντως δεν ήταν οι γονείς μου, αυτό είναι σίγουρο. Με τον πατέρα μου δεν υπήρχε περίπτωση ενώ η μητέρα μου είναι λίιιγο πιο ανοιχτή ίσως επειδή είμαι και εγώ αρκετά "χύμα" μαζί της πλεον.

Θυμάμαι ότι η μητέρα μου αρχικά είχε βάλει την μεγαλύτερη αδερφή μού να μου μιλήσει. Ωστόσο, όταν θέλησε να μου μιλήσει η ίδια ήταν πολύ αργά. Το έμαθα από μόνη μου. :redface:

:P

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Πραγματικά και εγώ δεν θυμάμαι από που είχα ακούσει για το σεξ.....
Aααααααχ αν περάσουν πολλά χρόνια που να θυμάται κανείς..... κι εγώ κι εγώ :P

Ερωφίλη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.647 μηνύματα.
Η μητέρα μου μου μίλησε όταν ήμουν μικρή (νήπιο ή κάπου σε 'Α ή 'Β Δημοτικού). Αποτυχημένος τρόπος, καθώς είχε πάρει 1 βιβλίο με το σώμα και όλα τα συστήματα και το διαβάζαμε μαζί!

Δεν το πιστεύω ! :eek: Και μένα το ίδιο έκανε.Και έλεγα πως μόνο η δικιά μου μητέρα το έχει κάνει αυτό :P

kate! =]

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kate! =] αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 367 μηνύματα.
η μανα μου στην β δημοτικου και μου φαινοταν τοσο περιεργο....

Sweet_Butterfly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δάσκαλος/α. Έχει γράψει 347 μηνύματα.
από μόνη μου το ψαξα το θεμα...

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.
ποιος σας μίλησε πρώτη φορά για το σεξ ;

αχ , με γυρίζεις χρόνια πίσω :smoke:

όταν ήμουν πιτσιρικάς , παίζαμε μπάλα στην πλατεία και πέτυχα ένα αμάξι

ο οδηγός κατέβηκε και μου είπε άντε...παλιο...θα σε...της..σου...

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Και έμαθε τι πάει να πει......:D Ωραίος τρόπος, με την μία χαχααχχαχα!

_daemon_

Πολύ δραστήριο μέλος

Φαντάσου να σου άρεσε να λες....πολλά! :hehe:

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.
αχ , με γυρίζεις χρόνια πίσω :smoke:

όταν ήμουν πιτσιρικάς , παίζαμε μπάλα στην πλατεία και πέτυχα ένα αμάξι

ο οδηγός κατέβηκε και μου είπε άντε...παλιο...θα σε...της..σου...

κερδίσαμε στα πέναλντυ

_DORA_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η _DORA_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 303 μηνύματα.
το παράξενο με μένα, είναι ότι δεν είχα απορίες όταν ήμουν μικρή....δηλαδή δεν αναρωτιόμουν τι είναι το σεξ κτλ...ώσπου μια μέρα έμαθα από τη ξαδέρφη μου (ένα χρόνο μεγαλύτερη), και μετά άρχισαν οι απορίες....
θυμάμαι είμασταν στη παιδική χαρά και κάναμε κούνια....κόντεψα να πέσω κάτω απ την κούνια....:D

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα.
Ποιός σας μίλησε πρώτη φορά για το σεξ?

...Ποιός σας έλυσε πρώτος τις απορίες σας?

H προγιαγιά μου η Σουλτάνα, που είχε πρωτοπαντρευτεί το 1864, σε ηλικία 12 ετών:D

Περιβόητο μέλος

ά στο κόρακα , και έλεγα γιατί βγήκες έτσι πονηρούλικο

για να απαντήσω και στο θέμα :

ο ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου μου
αλλά δεν τον πολυεμπιστευόμουν γιατί όταν τον ρώτησα τις δικές του πηγές μου ανέφερε τον Hugh Marston Hefner

Guest 990498

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ένας φίλος μου που είχε πεθάνε στο π@δ@μα το καλοριφέρ
με τις φέτες.:P

Speedy

Δραστήριο μέλος

Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα.

oOooOo φανταζομαι εγκαύματα μετά...

Ερωφίλη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κομπάρσα βου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 1.647 μηνύματα.

Aν είναι δυνατόν! :eek:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια