neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Το αστείο στην όλη ιστορία, είναι ότι οι φίλοι των γονιών μου το θεωρούσαν πολύ αστείο από ένα τετράχρονο να γνωρίζει τέτοια πράγματα και κάθε φορά με έβαζαν να τους λέω πώς γίνονται τα παιδιά με τον δικό μου παιδικό τρόπο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ετσι λοιπον οταν πηγα κ ειδα τον πελαργο στης γειτονισσας κ ρωτησα την μαμα μου τι ειναι αυτο ,μου ειπε οτι το βαζουν για να το δει ο πελαργος κ να καταλαβει οτι σε αυτο το σπιτι εχει μια γυναικα που ειναι εγκυος....
τωρα τα συζηταμε κ γελαμε...
οταν μου ηρθε περιοδος πρωτη φορα στα 10 μου ειπα στην μαμα μου..
<μαμα της τελευταιες μερες ολο εχω ευκοιλιοτητα>αλλη λεξη χρεισιμοποιησα εννοητε...
κ μου εξηγησε τοτε τι ειναι
mania
Επιφανές μέλος

Τα υπόλοιπα μου τα "έδηξε" και μου τα ανέλησε ο άντρας μου

Katia4ever
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Όταν ήμουν λοιπόν 4 ετών (επί δικτατορίας μιλάμε τώρα, άλλες εποχές) μια κυρία στον προθάλαμο ενός γιατρού, που είχε επισκεφτεί η μάνα μου, μου έπιασε κουβέντα. Μέσα στα πολλά με ρώτησε: "Έχεις αδερφάκι;" "Όχι", της απάντησα. "Να προσευχηθείς στο θεούλη να σου στείλει ένα αδερφάκι", μου είπε αυτή. "Ποιον θεούλη και παναγίτσα κυρία μου," απάντησα εγώ με ύφος διδακτικό και σοβαρό, "...αν δεν θέλει η μαμά κι ο μπαμπάς, αδερφάκι δεν γίνεται"

Άλλες εποχές, όπως και να το κάνουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Nininaou
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Στο αγόρι μου οφείλω τα περισσότερα από αυτά που γνωρίζω πλέον, αφού φρόντισε να με ενημερώσει για ασθένειες κλπ. και μου χάρισε και ένα βιβλίο για να τα μάθω σωστά και να ξέρω να προφυλάσσομαι.

Δε θέλω να κάνω το ίδιο λάθος που έκανε η μητέρα μου με τα δικά μου τα παιδιά, γι' αυτό θα φροντίσω να τους μιλήσω ξεκάθαρα για το θέμα αυτό από σχετικά μικρή ηλικία.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

εχμ... χμχμ...Ποιός σας μίλησε πρώτη φορά για το σεξ?

πρέπει να ομολογήσω πως έφτασα σε απαράδεκτα μεγάλη ηλικία, πιστεύοντας πως τα παιδιά πιάνονται με... φιλιά

Ώσπου έπεσε στα φιλομαθή χέρια μου μια εγκυκλοπαίδεια του '50, με θέματα που άπτονται του ...ερωτισμού

Ανάμεσα σε χαρακτικά του Άλμπρεχτ Ντυρέρ και πίνακες του Γκυστάβ Κουρμπέ, διάβασα και ξεστραβώθηκα για σοκαριστικά θέματα όπως το "ανδρικόν μόριον"

Το μεγαλύτερο σοκ βέβαια ήταν όταν συνειδητοποίησα πως ...οι γονείς μου είχαν κάνει σεχς!

...Ντροπή και Αίσχος!!!!!!

Λόγω αυτών, η αντίληψη μου περί του σεχς έχει ξεμείνει στην δεκαετία του '50 ...

Neraida
Επιφανές μέλος

Λόγω αυτών, η αντίληψη μου περί του σεχς έχει ξεμείνει στην δεκαετία του '50 ...![]()
Και ηλπιζα να εχω κανει λαθος!!!!!

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

καποια στιγμη μου χαρησε η κολλητη της μαδερ ενα βιβλιο με ολα τα συναφη,απο εκει μαλλον εμαθα...τωρα ακριβως δεν θυμαμαι...
το θεμα ειναι οτι οταν χρειαστηκε ηξερα

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

E, κάνα δυο χρονια αργότερα που μου έκοψε να ανοίξω την ιατρική εγκυκλοπαίδεια που είχαμε στο σπίτι έπαθα όπως ήταν αναμενόμενο ένα τεράστιο σοκ. Πάντως πολύ το μετανιώνω που δεν κράτησα γραμμένα κάπου τα συμπεράσματα στα οποια είχαμε καταλήξει στην κατασκήνωση, θα ήταν συλλεκτικό το δοκίμιο!
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Ποιός σας μίλησε πρώτη φορά για το σεξ?
Τα ντοκιμαντέρ...

underwater
Περιβόητο μέλος

Για την περίοδο με ενημέρωσε με πολύ λεπτομέρεια πιο μετά, οπότε μόλις μου ήρθε στην 'ΣΤ Δημοτικού ήμουν προετοιμασμένη.
Για προστασία, αντισύλληψη, στάσεις και όλα τα σημαντικά έμαθα από περιοδικά και φίλους.

love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.