MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:52 Ο MonaXoS έγραψε: #21 20-09-06 14:52 Αρχική Δημοσίευση από evouli: johnny depp ΔΑ-ΓΚΩ-ΤΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ως εδώ θα συμφωνήσω! Τρομερός ηθοποιός... Από τους αγαπημένους μου. Ο άνθρωπος είναι τρομερό ταλέντο. Μπορεί να παίξει κάθε ρόλο και να γίνει πραγματικά αγνώριστος ανάλογα με το σενάριο. Σκεφτείτε τον ως ψαλιδοχέρη, ως συγγραφέα στο secret window, ως πειρατή Sparrow, ως ιδιοκτήτη του σοκολατοεργοστασίου στο Charlie and the Chocolate Factory αλλά και ως sir Barrie στο Finding Neverland! Αλλά θα συμφωνήσω σχεδόν με όλα τα ονόματα που αναφέρθηκαν σε ξένους... Από Έλληνες μου αρέσει ο Μπέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:59 Η adespoto έγραψε: #22 20-09-06 14:59 Από έλληνες η Λυδία Κονιόρδου. Και από ξένους ο Σον Κόνερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:19 Η io-io έγραψε: #23 20-09-06 15:19 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απο την παλιά γενιά μου αρέσουν πάρα πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι χρειάζομαι σελίδες να σου γράφω και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον.Απο τη νέα φουρνιά ξεχωρίζω την Π.Τρικαλιώτη την οποία έχω δει και στο θέατρο και είναι συγκλονιστική! Click για ανάπτυξη... Η Τρικαλιωτη δεν επαιζε στην Αντιγονη πριν 4 χρονια νομιζω? Μου ειχε φανει αθλια... (γενικα η παρασταση επασχε) Και για να απαντησω και στο θεμα, συμφωνω για τον Depp, ειναι απιστευτος! Ο Tom Hanks ενω γενικα μου αρεσει πολυ, με απογοητευσε πολυ στο Da Vinci Code! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Ο The Djinn: #24 20-09-06 15:22 Aπο ξενους ηθοποιους Johnny Depp. Μοναδικος για εμενα.Τρομερα "πλαστικος" στους ρολους που μπορει να υποδηθει ειτε προκειτε για το σκληρο κι ατιθασο παιδι του "21 Jump Street", ειτε για τον ντεντεκτιβ που ηταν μεσα στη "μασουρα" στο from Hell,ειτε για τον psycho με την διχασμενη προσωπικοτητα στο Secret window,ειτε σαν ενας φευγατος πειρατης, ειτε σαν ενα φοβισμενο πλασμα στο Edward Scissorhands . Ειδικα η ερμηνεια του στο τελευταιο ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε σε ταινια! Απο Ελληνες τρομερος ηθοποιος ο οποιος εχει αφησει το στιγμα του ειναι ο Μπεζος.Τρομερος ειδικα σε κωμικους ρολους απο τοτε που ηταν στου απαραδεκτους.Αλλα και σε θεατρο που το ειχα δει ηταν απιστευτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Η Corpse Bride: #25 20-09-06 15:22 Sean Penn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:27 Ο DiavolakoS: #26 20-09-06 15:27 Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: johnny depp ΔΑ-ΓΚΩ-ΤΟ!!!! Click για ανάπτυξη... Ως εδώ θα συμφωνήσω! Τρομερός ηθοποιός... Από τους αγαπημένους μου. Ο άνθρωπος είναι τρομερό ταλέντο. Μπορεί να παίξει κάθε ρόλο και να γίνει πραγματικά αγνώριστος ανάλογα με το σενάριο. Σκεφτείτε τον ως ψαλιδοχέρη, ως συγγραφέα στο secret window, ως πειρατή Sparrow, ως ιδιοκτήτη του σοκολατοεργοστασίου στο Charlie and the Chocolate Factory αλλά και ως sir Barrie στο Finding Neverland! Αλλά θα συμφωνήσω σχεδόν με όλα τα ονόματα που αναφέρθηκαν σε ξένους... Από Έλληνες μου αρέσει ο Μπέζος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:59 Η adespoto έγραψε: #22 20-09-06 14:59 Από έλληνες η Λυδία Κονιόρδου. Και από ξένους ο Σον Κόνερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:19 Η io-io έγραψε: #23 20-09-06 15:19 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απο την παλιά γενιά μου αρέσουν πάρα πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι χρειάζομαι σελίδες να σου γράφω και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον.Απο τη νέα φουρνιά ξεχωρίζω την Π.Τρικαλιώτη την οποία έχω δει και στο θέατρο και είναι συγκλονιστική! Click για ανάπτυξη... Η Τρικαλιωτη δεν επαιζε στην Αντιγονη πριν 4 χρονια νομιζω? Μου ειχε φανει αθλια... (γενικα η παρασταση επασχε) Και για να απαντησω και στο θεμα, συμφωνω για τον Depp, ειναι απιστευτος! Ο Tom Hanks ενω γενικα μου αρεσει πολυ, με απογοητευσε πολυ στο Da Vinci Code! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Ο The Djinn: #24 20-09-06 15:22 Aπο ξενους ηθοποιους Johnny Depp. Μοναδικος για εμενα.Τρομερα "πλαστικος" στους ρολους που μπορει να υποδηθει ειτε προκειτε για το σκληρο κι ατιθασο παιδι του "21 Jump Street", ειτε για τον ντεντεκτιβ που ηταν μεσα στη "μασουρα" στο from Hell,ειτε για τον psycho με την διχασμενη προσωπικοτητα στο Secret window,ειτε σαν ενας φευγατος πειρατης, ειτε σαν ενα φοβισμενο πλασμα στο Edward Scissorhands . Ειδικα η ερμηνεια του στο τελευταιο ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε σε ταινια! Απο Ελληνες τρομερος ηθοποιος ο οποιος εχει αφησει το στιγμα του ειναι ο Μπεζος.Τρομερος ειδικα σε κωμικους ρολους απο τοτε που ηταν στου απαραδεκτους.Αλλα και σε θεατρο που το ειχα δει ηταν απιστευτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Η Corpse Bride: #25 20-09-06 15:22 Sean Penn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:27 Ο DiavolakoS: #26 20-09-06 15:27 Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από έλληνες η Λυδία Κονιόρδου. Και από ξένους ο Σον Κόνερι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:19 Η io-io έγραψε: #23 20-09-06 15:19 Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απο την παλιά γενιά μου αρέσουν πάρα πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι χρειάζομαι σελίδες να σου γράφω και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον.Απο τη νέα φουρνιά ξεχωρίζω την Π.Τρικαλιώτη την οποία έχω δει και στο θέατρο και είναι συγκλονιστική! Click για ανάπτυξη... Η Τρικαλιωτη δεν επαιζε στην Αντιγονη πριν 4 χρονια νομιζω? Μου ειχε φανει αθλια... (γενικα η παρασταση επασχε) Και για να απαντησω και στο θεμα, συμφωνω για τον Depp, ειναι απιστευτος! Ο Tom Hanks ενω γενικα μου αρεσει πολυ, με απογοητευσε πολυ στο Da Vinci Code! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Σεπτεμβρίου 2006 The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Ο The Djinn: #24 20-09-06 15:22 Aπο ξενους ηθοποιους Johnny Depp. Μοναδικος για εμενα.Τρομερα "πλαστικος" στους ρολους που μπορει να υποδηθει ειτε προκειτε για το σκληρο κι ατιθασο παιδι του "21 Jump Street", ειτε για τον ντεντεκτιβ που ηταν μεσα στη "μασουρα" στο from Hell,ειτε για τον psycho με την διχασμενη προσωπικοτητα στο Secret window,ειτε σαν ενας φευγατος πειρατης, ειτε σαν ενα φοβισμενο πλασμα στο Edward Scissorhands . Ειδικα η ερμηνεια του στο τελευταιο ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε σε ταινια! Απο Ελληνες τρομερος ηθοποιος ο οποιος εχει αφησει το στιγμα του ειναι ο Μπεζος.Τρομερος ειδικα σε κωμικους ρολους απο τοτε που ηταν στου απαραδεκτους.Αλλα και σε θεατρο που το ειχα δει ηταν απιστευτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Η Corpse Bride: #25 20-09-06 15:22 Sean Penn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:27 Ο DiavolakoS: #26 20-09-06 15:27 Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kleftra: Απο την παλιά γενιά μου αρέσουν πάρα πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι χρειάζομαι σελίδες να σου γράφω και σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον.Απο τη νέα φουρνιά ξεχωρίζω την Π.Τρικαλιώτη την οποία έχω δει και στο θέατρο και είναι συγκλονιστική! Click για ανάπτυξη... Η Τρικαλιωτη δεν επαιζε στην Αντιγονη πριν 4 χρονια νομιζω? Μου ειχε φανει αθλια... (γενικα η παρασταση επασχε) Και για να απαντησω και στο θεμα, συμφωνω για τον Depp, ειναι απιστευτος! Ο Tom Hanks ενω γενικα μου αρεσει πολυ, με απογοητευσε πολυ στο Da Vinci Code! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Ο The Djinn: #24 20-09-06 15:22 Aπο ξενους ηθοποιους Johnny Depp. Μοναδικος για εμενα.Τρομερα "πλαστικος" στους ρολους που μπορει να υποδηθει ειτε προκειτε για το σκληρο κι ατιθασο παιδι του "21 Jump Street", ειτε για τον ντεντεκτιβ που ηταν μεσα στη "μασουρα" στο from Hell,ειτε για τον psycho με την διχασμενη προσωπικοτητα στο Secret window,ειτε σαν ενας φευγατος πειρατης, ειτε σαν ενα φοβισμενο πλασμα στο Edward Scissorhands . Ειδικα η ερμηνεια του στο τελευταιο ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε σε ταινια! Απο Ελληνες τρομερος ηθοποιος ο οποιος εχει αφησει το στιγμα του ειναι ο Μπεζος.Τρομερος ειδικα σε κωμικους ρολους απο τοτε που ηταν στου απαραδεκτους.Αλλα και σε θεατρο που το ειχα δει ηταν απιστευτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Η Corpse Bride: #25 20-09-06 15:22 Sean Penn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:27 Ο DiavolakoS: #26 20-09-06 15:27 Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aπο ξενους ηθοποιους Johnny Depp. Μοναδικος για εμενα.Τρομερα "πλαστικος" στους ρολους που μπορει να υποδηθει ειτε προκειτε για το σκληρο κι ατιθασο παιδι του "21 Jump Street", ειτε για τον ντεντεκτιβ που ηταν μεσα στη "μασουρα" στο from Hell,ειτε για τον psycho με την διχασμενη προσωπικοτητα στο Secret window,ειτε σαν ενας φευγατος πειρατης, ειτε σαν ενα φοβισμενο πλασμα στο Edward Scissorhands . Ειδικα η ερμηνεια του στο τελευταιο ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει ποτε σε ταινια! Απο Ελληνες τρομερος ηθοποιος ο οποιος εχει αφησει το στιγμα του ειναι ο Μπεζος.Τρομερος ειδικα σε κωμικους ρολους απο τοτε που ηταν στου απαραδεκτους.Αλλα και σε θεατρο που το ειχα δει ηταν απιστευτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:22 Η Corpse Bride: #25 20-09-06 15:22 Sean Penn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:27 Ο DiavolakoS: #26 20-09-06 15:27 Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sean Penn Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 15:27 Ο DiavolakoS: #26 20-09-06 15:27 Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τον johny depp πιστευω οτι επαιξε φοβερα οπως λεει και ο exposed στην 9η πυλη αλλα και στον ψαλιδοχερη.επισης μου αρεσει και στους πειρατες.κλασσικα μου αρεσει ο robert de niro αν και πιστευω οτι δεν εχει γκαμα και οτι παιζει τον εαυτο του(εννοωντας το στυλακι που εχει και στη ζωη του το βγαζει).τον γουσταρω να τον βλεπω απλα.ο al pacino ο οποιος ειναι της ιδιας σχολης επισης μου αρεσει πολυ(ειδικα στον δικηγορο ηταν απιστευτος και στο αρωμα γυναικας)..το μαφιοζικο δεν του παει τοσο κατα τη γνωμη μου.γενικα βγαζει ευαισθησια και μου αρεσει.μου αρεσε ο ματ ντιλον στην ''παρακμη'' επαιξε φοβερα τον καμμενο.αλλα προσωπικα και επειδη μου θυμιζει εμενα και τον νιωθω τον τυπο ,θα ψηφισω ως favorite τον kevin costner.απο γυναικες απλα θαυμαζω την cathrin zeta jones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:12 Η underwater: #27 20-09-06 16:12 Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλοί ηθοποιοί μου αρέσουν. Αλλά έχω πόρωση με τη Natalie Portman. Αν και νέα παίζει απίστευτα και συχνά σε πολύ ψαγμένες ταινίες. Κυριώς τα "Closer" και "Garden State" με έχουν σφραγίσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:35 Η Giovanna έγραψε: #28 20-09-06 16:35 Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιωάννα Παππά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:19 Η Γίδι έγραψε: #29 20-09-06 20:19 Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Edward Nortoooon!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:29 Ο DiavolakoS: #30 20-09-06 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Ιωάννα Παππά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:24 Η Giovanna έγραψε: #31 20-09-06 21:24 Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από paikths: Click για ανάπτυξη... ζατι καλε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS Πολύ δραστήριο μέλος Ο DiavolakoS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.107 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:24 Ο DiavolakoS: #32 20-09-06 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: ζατι καλε??? Click για ανάπτυξη... μηπως την ξανθια ναρα που επαιζε στις βιντεοταινιες τη λεγανε χριστινα παπα? μαλλον τα μπερδεψα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:50 Η Giovanna έγραψε: #33 20-09-06 22:50 καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε ελεος, οχι τη χριστινα παππα!!! η ιωαννα παππα ειναι αυτη που επαιζε περσι με τον παπακαλιατη, η στη 10η εντολη, η στο φευγα... καστανα μαλλακια, ματακια, κουκλιτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinaki Δραστήριο μέλος Η xristinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Παιδαγωγός. Έχει γράψει 709 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:19 Η xristinaki: #34 20-09-06 23:19 Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δπο ξενους ο depp σε όλες του τις ταινιες.Παρόλο που είναι 40 κατι βγαζει μια παιδικότητα κι ευαισθησια.Η Sarliz theron ειδικα στο monster που επαιζε κι πολυ δυσκολο ρολο ηταν φανταστικη ,είναι κι κουκλα.Επισης μου αρεσε κι ο brad pit στο συνεντευξη με εναν βρικολακα.Απο Ελληνες μου αρεσουν η Καραμπετη κι η συζυγος του Παπακωνσταντινου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:22 Η evouli έγραψε: #35 22-09-06 16:22 αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ καλε την uma therman ξεχασα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:12 Ο Demelene έγραψε: #36 25-09-06 11:12 My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
My Respects ED O'NEILL Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
smart Πολύ δραστήριο μέλος Η smart αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.139 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 13:29 Η smart έγραψε: #37 07-10-06 13:29 Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Οκτωβρίου 2006 Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Johnny Depp φυσικά!(και κούκλος και ταλαντούχος!) Ακόμα: Tom Welling,Daniel Radcliffe,Kevin Bacon... Από γυναίκες τη Charlize Theron ειδικά στις τανίες Trapped κ Sweet November! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:01 Η Maggie έγραψε: #38 07-10-06 23:01 Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos johnsala camil Sosstoss Kate1914 AggelikiGr cinephilee charmander iew Vera giorgos5002 taketrance touvlo rafaela11 Memetchi American Economist Εριφύλη Scandal bibliofagos giannhs2001 vas 78 Gvisbinis eupalinaros Libertus Jack of Spades Debugging_Daemon Κίβδηλος Wonderkid Varus Monsieur thenutritionist fortheloveofshizaya Giorgkalo Lathy A350 skeyr chester20080 Paragontas7000 mixaelaaa Joji Antonia Alexandra Arianara S3 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Wanda Abiogenesis Viedo Δροσουλίτης marww jj! Μαυρίκιος Unboxholics denksero thesecretfemme Roulaki User2350 tslef8 CiNeFiL eukleidhs1821 Αναήλ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Johnny Depp,Nicolas Cage,Uma Therman,Harisson Ford και πολλούς άλλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2006 στις 23:40 Η Palladin έγραψε: #39 07-10-06 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Edward Nortoooon!!!! Click για ανάπτυξη... Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, με διαφορά, κατά τη γνώμη μου Αχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazy lover Δραστήριο μέλος Η crazy lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 521 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2006 στις 20:22 Η crazy lover: #40 08-10-06 20:22 Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρένος Χαραλαμπιδης,Κevin Bacon,johnny Depp κ Κατια Δανδουλακη(την έχω δει στο θέατρο κ ήταν πολύ καλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.