Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν αναγνωρίζετε κάποιον/οια, με δεξί κλικ στην εικόνα θα εμφανιστεί το όνομα.
Κριτήριο για την επιλογή τους είναι πως και μόνο η παρουσία τους είναι αρκετή να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον
για μια ταινία.
Ίσως ξέχασα κάποιον/οια, επιφυλάσσομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Jack Nicholson
Natalie Portman
Penelope Cruz
Javier Bardem
Alan Rickman
Judy Dench
...
Από τους πιο ταλαντούχους, κατα τη γνώμη μου..
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι που δε μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος

jack nikolson

willem dafoe

al pacino

johny depp

alan rickman

meryl streep

rowan atkinson

cate blanchett

Έλληνες: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - του έχω λατρεία, θεωρώ οτι είναι όπως λένε ο καλύτερος κωμικός της γενιάς του, θα έλεγα κι όλων των εποχών

Meryl Strip (έτσι γράφεται;)
Meryl Streep. 'Ετσι γράφεται.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Meryl Strip (έτσι γράφεται;)
Meryl Streep. 'Ετσι γράφεται.
Μeryl Streep. Ηθοποιαρα!!!(και πανεμορφη)

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

On topic: Συμφωνώ με τον Achilles αφαιρώντας τον Brad Pitt και προσθέτοντας την Penelope Cruz και τον Gael García Bernal.
Μου άρεσε ο Riccardo Scamarcio (Παράδεισος στη Δύση) και από παιδιά μου αρέσει πάρα πολύ η Dakota Fanning και η Sofia vassilieva
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Ε, τοτε πρεπει να σε γνωρισουμε!!Οff topic: Μου έχουν πει πολλοί ότι μοιάζω με αυτήν^

Να μην ξεχναμε επισης: Javier Bardem

(Kι ενα οφθαλμολουτρο

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Οff topic: Μου έχουν πει πολλοί ότι μοιάζω με αυτήν^
On topic: Συμφωνώ με τον Achilles αφαιρώντας τον Brad Pitt και προσθέτοντας την Penelope Cruz και τον Gael García Bernal.
Μου άρεσε ο Riccardo Scamarcio (Παράδεισος στη Δύση) και από παιδιά μου αρέσει πάρα πολύ η Dakota Fanning και η Sofia vassilieva
οντόπικ στο οφτόπικ δηλαδή οφτόπικ στο τετράγωνο : ψωνάρα
οντόπικ στο οντόπικ δηλαδή οντόπικ σκέτο : συμφωνώ σε όλα . Αυτή η ντακότα πώς μεγάλωσε έτσι ; Και το άλλο το κοριτσάκι από το <<ευτυχισμένοι μαζί>> ; Λίπασμα τα ποτίζουνε ;
Μαριόν Κοτιγιάρ και Τζεφ Ντάνιελς
(άκυρος , το ομολογώ)
love_angel
Επιφανές μέλος

Τζενη Καρεζη.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Philip Seymour Hoffman.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Guest 045911
Επισκέπτης

Από γυναίκες
1.Meryl Streep
2.Nicole Kidman (έρωτας

3.Julianne Moore
4.Charlize Theron
5.Hilary Swank
6.Penélope Cruz
7.Cate Blanchett
8.Gabourey Sidibe(πιστευω πολύ σ'αυτήν )
9.Kate Winslet
10.Audrey Tautou
Από άντρες
1.Morgan Freeman
2.Heath Ledger
3.Jude Law
4.Clint Eastwood
5.Dustin Hoffman
6. Tom Hanks
7. Al Pacino
8. Anthony Hopkins
9.Daniel Day-Lewis
10.Sean Penn
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσον αφορά το σύχγρονο αμερικανικό κινηματογράφο Κέιτ Μπλανσετ, Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντενίρο, Τζακ Νίκολσον, Ντάστιν Χόφμαν, Κέιτ Γουινσλετ, Κίρα Νάιτλι, Νάταλι Πόρτμαν, Μέρυλ Στριπ.
Από το γαλλικό κινηματογράφο, Οντρει Τατού, Μαριόν Κοτιγιάρ και Ζιλιέτ Μπινός.
Ο ιταλικός δεν έχει τίποτα να προσφέρει πια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2. Al Pacino
3. Robert De Niro
4. Hugh Jackman
5. Sean Penn
6. Dustin Hoffman
7. Gerard Depardieu
8. Robert Downey Junior
9. Zan Reno
10. Russel Crow
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

vicky###
Νεοφερμένο μέλος

και απο γυναικες Μεριλ Στριπ,Κειτ Μπλανσετ κ Ναταλι Πορτμαν...

Όντως.... Και όχι μόνο για το ταλέντο αλλά και για τις επιλογές του. Κυρίως για αυτές. Α ρε Leo...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fockos
- johnsala
- touvlo
- iew
- Scandal
- charmander
- Εριφύλη
- Memetchi
- rafaela11
- camil
- taketrance
- Giorgkalo
- Athens2002
- Jack of Spades
- A350
- skeyr
- chester20080
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- AggelikiGr
- Kate1914
- Joji
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- Arianara S3
- iiTzArismaltor_
- fmarulezkd
- Basilis0
- Hased Babis
- thenutritionist
- giannhs2001
- Wanda
- Abiogenesis
- Viedo
- Δροσουλίτης
- marww
- jj!
- Μαυρίκιος
- Unboxholics
- denksero
- thesecretfemme
- Sosstoss
- Roulaki
- American Economist
- User2350
- tslef8
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Libertus
- Αναήλ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.