Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

04-08-24

08:51
Φιλία
Γνωστοί.
Για εμένα είναι πολυ διαφορετικά πράγματα,
Η Φιλία εχει τους ίδιους κανόνες με την σχέση πέρα του ερωτικού κομματιού.
Φροντίδα , επαφη , ανοιχτή επικοινωνία, ξεκαθαρη επικοινωνία , η συχνότητα ( κοντα ) δεν είναι τοσο θέμα, μπορει με κάποια άτομα να μιλάς κάθε μέρα για τα σοβαρά και τα ασήμαντα, μπορεί να μιλάτε και για τα σοβαρά μια φορά τον μήνα.. παρ όλα αυτα νομίζω ο μήνας είναι νομιζω το όριο μου όπου γίνεστε γνωστοί..
Μα αν μιλάτε μόνο για τα επιφανειακά είστε η γίνεστε γνωστοί.
Κάπως έτσι το βλέπω..
Εσείς πως το βλέπετε?
Γνωστοί.
Για εμένα είναι πολυ διαφορετικά πράγματα,
Η Φιλία εχει τους ίδιους κανόνες με την σχέση πέρα του ερωτικού κομματιού.
Φροντίδα , επαφη , ανοιχτή επικοινωνία, ξεκαθαρη επικοινωνία , η συχνότητα ( κοντα ) δεν είναι τοσο θέμα, μπορει με κάποια άτομα να μιλάς κάθε μέρα για τα σοβαρά και τα ασήμαντα, μπορεί να μιλάτε και για τα σοβαρά μια φορά τον μήνα.. παρ όλα αυτα νομίζω ο μήνας είναι νομιζω το όριο μου όπου γίνεστε γνωστοί..
Μα αν μιλάτε μόνο για τα επιφανειακά είστε η γίνεστε γνωστοί.
Κάπως έτσι το βλέπω..
Εσείς πως το βλέπετε?
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

04-08-24

08:56
Πες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ αν θέλεις να κάνεις φιλία μαζί μου.
Μην μου συμπεριφέρεσαι όπως ο Pironi στον Gilles Villeneuve.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

04-08-24

12:04
Στην φόρμουλα 1 αναφέρεσαι?
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

04-08-24

12:16
υπάρχουν άνθρωποι, που σε θεωρούν φίλο και τους θεωρείς φίλους, που σας συνδέουν χρόνια φιλίας και κοινών εμπειριών, αλλά βάζουν όρια στην επικοινωνία. υψώνουν τείχη αδιαπέραστα. δεν θα ανοιχτούν, δεν θα εμβαθύνουν. είναι κάτι που μου συμβαίνει από χρόνια και δεν το αντέχω. δεν ξέρω, ώρες-ώρες σκέφτομαι, ότι μάλλον είναι πιο ανέμελοι από μένα και τους αρκεί μια παρτίδα τάβλι και δυο κουβέντες περί ανέμων και υδάτων. εγώ από την άλλη θέλω να τα σκαλίζω όλα, να τα αναλύω, να βγάζω τα εσώψυχά μου, να σωθώ. 

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-24

12:33
Δεν ειναι λαθος κανεις απλως θέλουμε αλλα πράγματα , η αντέχουν αλλά πραγματα..
Εμείς θέλουμε επικοινωνία ,συνδεση οχι απλως επαφή..
Θέλουμε connection .
Θέλουμε αγαπη όχι προσοχή
Love not attention..
Θέλουμε να εξερευνούμε την ζωή, να την καταλαβαίνουμε.. Να την σκεφτόμαστε..
Πως αποδέχεσαι απλως πως ο φίλος σου είναι απλως επιφανειακος και δεν θέλει τίποτα πιο βαθύ...?
Το αφήνεις πίσω και απλως χάνονται οι φιλίες..
Εγώ δεν θέλω γνωστούς, εχω γνωστούς στην δουλειά, στην ζωή θέλω φιλία κ συντροφικοτητα .
Αν ήταν να επιλέξω μεταξύ γνωστών και μια ζωής μόνη μου νομίζω θα επέλεγα το μόνη μου,
Είμαι καλά κι έτσι..
Τον καιρό τον κοιτάω και στο ίντερνετ.
Δεν μου προσθέτει κάτι μια επαφή μόνο για τάβλι η τον καιρό.. δεν λέω και αυτο καλό είναι αλλά για λίγο..
Αν πχ έχουμε μια επαφή 1 φορά την εβδομάδα στις 2 εβδομαδες νομίζω θα θελήσω να μοιραστώ μια πιο βαθια σκέψη.. και αν δεν μπορω να το κάνω η δεν ενδιαφέρεται και η άλλη πλευρά.. καταλήγουμε γνωστοί..
Άραγε το βιώνουν ολοι ετσι ?
Η απλως δεν το σκέφτονται και μένουν στην αίσθηση.. τυπου..
Α περάσαμε χαλαρά.μου φτάνει αυτό ας κάνω μόνος μου τα δικά μου τώρα.
Απόσταση .
Εμείς θέλουμε επικοινωνία ,συνδεση οχι απλως επαφή..
Θέλουμε connection .
Θέλουμε αγαπη όχι προσοχή
Love not attention..
Θέλουμε να εξερευνούμε την ζωή, να την καταλαβαίνουμε.. Να την σκεφτόμαστε..
Πως αποδέχεσαι απλως πως ο φίλος σου είναι απλως επιφανειακος και δεν θέλει τίποτα πιο βαθύ...?
Το αφήνεις πίσω και απλως χάνονται οι φιλίες..
Εγώ δεν θέλω γνωστούς, εχω γνωστούς στην δουλειά, στην ζωή θέλω φιλία κ συντροφικοτητα .
Αν ήταν να επιλέξω μεταξύ γνωστών και μια ζωής μόνη μου νομίζω θα επέλεγα το μόνη μου,
Είμαι καλά κι έτσι..
Τον καιρό τον κοιτάω και στο ίντερνετ.
Δεν μου προσθέτει κάτι μια επαφή μόνο για τάβλι η τον καιρό.. δεν λέω και αυτο καλό είναι αλλά για λίγο..
Αν πχ έχουμε μια επαφή 1 φορά την εβδομάδα στις 2 εβδομαδες νομίζω θα θελήσω να μοιραστώ μια πιο βαθια σκέψη.. και αν δεν μπορω να το κάνω η δεν ενδιαφέρεται και η άλλη πλευρά.. καταλήγουμε γνωστοί..
Άραγε το βιώνουν ολοι ετσι ?
Η απλως δεν το σκέφτονται και μένουν στην αίσθηση.. τυπου..
Α περάσαμε χαλαρά.μου φτάνει αυτό ας κάνω μόνος μου τα δικά μου τώρα.
Απόσταση .
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

04-08-24

12:47
Σχετικό-άσχετο, αλλά βρίσκω πολύ αστείο το ότι μερικοί άνθρωποι αποκαλούν τους πάντες φίλους τους. Χάνει την αξία της η λέξη.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

04-08-24

13:08
Ωχ, για τον Θεό, κάθεσαι και αναλύεις τα πάντα και αρχίζεις τα «πρέπει να μιλήσουμε» ακόμα και με τους φίλους σου;Η Φιλία εχει τους ίδιους κανόνες με την σχέση πέρα του ερωτικού κομματιού.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-08-24

13:12
Όπως μου λέγανε οι δικοί μου
Φίλοι υπάρχουν ελάχιστοι
Γνωστοί πολλοί..
Αληθινές φιλίες δε πιστεύω να υπαρχουν, ειδικά μετα από αυτό που πέρασα μετά από το χειρουργείο.. εδώ ακόμα και η οικογένειά δε νοιάστηκε. Μου φάνηκε ότι πλην της οικογένειας είσαι μόνος σου εδώ
Φίλοι υπάρχουν ελάχιστοι
Γνωστοί πολλοί..
Αληθινές φιλίες δε πιστεύω να υπαρχουν, ειδικά μετα από αυτό που πέρασα μετά από το χειρουργείο.. εδώ ακόμα και η οικογένειά δε νοιάστηκε. Μου φάνηκε ότι πλην της οικογένειας είσαι μόνος σου εδώ

04-08-24

13:13
Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις από την αρχή αν θέλεις να κάνεις φιλία με κάποιον;Πες ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ αν θέλεις να κάνεις φιλία μαζί μου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

04-08-24

13:19
Μη σκάτε, κατά βάθος κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν..
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

04-08-24

13:20
Το πιο σωστόΜη σκάτε, κατά βάθος κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν..
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

04-08-24

13:23
Ω ρε μιζέρια και κυνικότητα, νέα παιδιά. Έχετε και καλλιτεχνικές ψυχές, πανάθεμά σας. Δεν είναι έτσι, έτσι σας κάνουν να πιστεύετε και έτσι πέφτετε στην απελπισία. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σας δώσουν το χέρι τη στιγμή που πιστεύετε πως δεν υπάρχει ελπίδα και το ίδιο θα κάνετε κι εσείς (το εύχομαι.)Το πιο σωστό
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

04-08-24

13:26
Όχι δεν εννοω αυτο , αλλά σίγουρα αναλύουμε την ζωή παρέα μια στο τόσο πχ 1 ιδέα την εβδομάδαΩχ, για τον Θεό, κάθεσαι και αναλύεις τα πάντα και αρχίζεις τα «πρέπει να μιλήσουμε» ακόμα και με τους φίλους σου;![]()

04-08-24

13:30
Πάρτε το λίγο αλλιώς...Το πιο σωστό
nearos
Επιφανές μέλος

04-08-24

13:31
Κοίτα μαν. Δεν νομίζω να έχει να κάνει η καλλιτεχνική ψυχή με τίποτα (και μη συγκρίνεις εμένα με την Εριφύλη σε καλλιτεχνικότητα γιατί είναι αμαρτίαΩ ρε μιζέρια και κυνικότητα, νέα παιδιά. Έχετε και καλλιτεχνικές ψυχές, πανάθεμά σας. Δεν είναι έτσι, έτσι σας κάνουν να πιστεύετε και έτσι πέφτετε στην απελπισία. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σας δώσουν το χέρι τη στιγμή που πιστεύετε πως δεν υπάρχει ελπίδα και το ίδιο θα κάνετε κι εσείς (το εύχομαι.)

Mακαρι να βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ πάντως ξέρω ότι στην πιο ευάλωτη στιγμή της ζωής μου, από τους 30 συμμαθητές που είμαστε μαζί κάθε μέρα 8 ώρες εδώ και 6 χρόνια, κάποιους τους ξέρω πολύ περισσότερο, από νηπιαγωγείο (!) και μόνο 10 μου ευχήθηκαν καλή τύχη και κυριολεκτικά 3 συνέχισαν να ρωτούν. Δεν είναι περιβάλλον για να καλλιεργηθεί φιλαλληλια και η αγάπη. Όλη μου τη ζωή αυτό το πράγμα ήξερα, να δίνω και να μη παίρνω . Ούτε από τον ίδιο μου τον αδερφό
Μακάρι να αλλάξει αυτό, θα δείξει...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και στο κάτω κατω, το συμφέρον κάποια στιγμή θα υπερνικήσει την αγάπη για τον άλλον .. το θέμα δεν είναι αν , το θέμα είναι που και πότε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

04-08-24

13:35
Μια χαρά (σ)τα λένε οι γονείς σου. Πράγματι οι φίλοι ("αδέρφια"...) είναι ελάχιστοι. Μετρημένοι στα δάχτυλα τού ενός χεριού.Όπως μου λέγανε οι δικοί μου
Φίλοι υπάρχουν ελάχιστοι
Γνωστοί πολλοί..
Υπάρχει αληθινή φιλία. Και θα την βρεις μπροστά σου, όσο "προχωράς"...

04-08-24

13:44
Αρχικά, σου εύχομαι περαστικά και να είναι το τελευταίο θέμα υγείας που αντιμετώπισες.Κοίτα μαν. Δεν νομίζω να έχει να κάνει η καλλιτεχνική ψυχή με τίποτα (και μη συγκρίνεις εμένα με την Εριφύλη σε καλλιτεχνικότητα γιατί είναι αμαρτία)
Mακαρι να βρεθούν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ πάντως ξέρω ότι στην πιο ευάλωτη στιγμή της ζωής μου, από τους 30 συμμαθητές που είμαστε μαζί κάθε μέρα 8 ώρες εδώ και 6 χρόνια, κάποιους τους ξέρω πολύ περισσότερο, από νηπιαγωγείο (!) και μόνο 10 μου ευχήθηκαν καλή τύχη και κυριολεκτικά 3 συνέχισαν να ρωτούν. Δεν είναι περιβάλλον για να καλλιεργηθεί φιλαλληλια και η αγάπη. Όλη μου τη ζωή αυτό το πράγμα ήξερα, να δίνω και να μη παίρνω . Ούτε από τον ίδιο μου τον αδερφό
Μακάρι να αλλάξει αυτό, θα δείξει...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και στο κάτω κατω, το συμφέρον κάποια στιγμή θα υπερνικήσει την αγάπη για τον άλλον .. το θέμα δεν είναι αν , το θέμα είναι που και πότε
Είχα καιρό να μπω στο steki και δεν ήξερα ότι χειρουργήθηκες.
Για όσα είπες παραπάνω, θα σου πω ότι όλα αποδεικνύονται μετά την απομάκρυνση από έναν χώρο που βρίσκεστε με "φίλους" καθημερινά ή έστω συχνά.
Μπορεί να μην μείνει κανείς, μπορεί ελάχιστοι, μπορεί και μόνο ένας.
Αυτός ο ένας όμως που θα μείνει, θα είναι πολύτιμος εις το διηνεκές.
nearos
Επιφανές μέλος

04-08-24

14:10
Ευχαριστώ πολύ.. ευτυχώς πέρασαν! Είμαι μια χαρά τώρα. Απλά το χρησιμοποιώ ως σημείο σταθμό για τη ζωή μου γιατί με έκανε να καταλάβω αρκετά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις γενικότερα.Αρχικά, σου εύχομαι περαστικά και να είναι το τελευταίο θέμα υγείας που αντιμετώπισες.
Είχα καιρό να μπω στο steki και δεν ήξερα ότι χειρουργήθηκες.
Ναι.. δεν αντιλέγωΓια όσα είπες παραπάνω, θα σου πω ότι όλα αποδεικνύονται μετά την απομάκρυνση από έναν χώρο που βρίσκεστε με "φίλους" καθημερινά ή έστω συχνά.
Μπορεί να μην μείνει κανείς, μπορεί ελάχιστοι, μπορεί και μόνο ένας.
Αυτός ο ένας όμως που θα μείνει, θα είναι πολύτιμος εις το διηνεκές.
Το θέμα είναι να βρεθεί ο ένας που θα κάτσει και δε θα φύγει γιαρι δεν τον συμφέρει πλέον

04-08-24

16:15
Ρεαλισμός λέγεται. Μόνο η μάνα σου θα τρέξει για σένα στα δύσκολα.Ω ρε μιζέρια και κυνικότητα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Kate1914
- Luludaki
- Advocatus diaboli
- Hased Babis
- johnsala
- Μήτσος10
- fourkaki
- taketrance
- Memetchi
- Joji
- chester20080
- Reader
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- rafaela11
- User2350
- linuxman
- A350
- camil
- Libertus
- Ωρορα
- Scandal
- American Economist
- charmander
- giannhs2001
- vasilis123321
- Paragontas7000
- Rene2004
- Unboxholics
- Debugging_Demon
- Nikos1988
- iew
- mourinho776
- tsiobieman
- Wonderkid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.