Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

12-08-24

20:47
Ακόμα θα σε τρωγαμε και σημερα αν το έλεγες.Είμαι κι εγώ κελεπούρι που πέσατε να με φάτε όταν το είπα,
Γενικά μιλώντας, αν δε δω πούσι δε βγάζω πόρισμα. Όχι άλλοι να καλοπερνάνε κι άλλοι να εξυμνούνε. Αμα δε δω πούσι δεν ξερω τίποτα για καμία.
Ξέρεις τι ήμαστε βαθιά ηθικοί κ συναισθηματικοι απλως κ πολύ ερωτικοί άνθρωποι καταλαβαίνω..
Εννοείται πως πολύς κόσμος αν όχι όλος θα πει.. αν κοιμηθείς με τον φιλο σου είσαι ανήθικος τι λες... μα αν έχει συμβεί δεν είναι από απληστία αλλά από αγάπη..
Οχι δεν ειναι ακριβως απο αγάπη, από καύλα είναι κι απο εσωτερική ανάγκη να δεθείς με τον άλλο πολύ στενά σε επίπεδο πνιγμού να μη μας φύγει. Συνδρομα εγκατάλειψης ειναι αυτά.
Εδω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά η συναρπαστικότητα της φιλίας και γενικά της επαφής, ειναι να το αφήνεις σα λουλουδάκι να απλώνει τις ρίζες του, να ανθίζει κι όλας, οχι να του βαζεις ενα μικρό γλαστράκι και να του λες εδω θα μεινεις και θα κανεις αυτά.Μπερδευει τα πράγματα αλλά όσο δεν πληγώνεται κάποιος παραμένει ηθικό...
Είναι εύκολο όλο αυτό? Όχι.
Κάποιες φορές καλά είναι και τα ορια
Τα λουλουδάκια και τα φυτά δε τα μεταφέρουμε πολλές φορές σε όλο και μεγαλύτερες γλάστρες για να αναπτυχθουν ελευθερα στην ησυχία τους; Κάπως ετσι ειναι και η φιλία στο μυαλό μου.
Ειδες εξηγω με λουλουδάκι, στο λουλουδάκι. Κεντάω σήμερις.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

12-08-24

21:00
Μάλιστα...
Και μετριόφρονες θα προσθέσω...![]()
Αχαχαχα ελάτε στην παρέα μας να γίνουμε πολλοι. ,αμέ όλοι χωράνεΜάλιστα...
Και μετριόφρονες θα προσθέσω...![]()
Σημείωση όσο αγαπάμε τον εαυτο μας 110 πλασια δινομαστε και αγαπάμε τους λιγους που επιλεγουμε.... οποτε απλως την έχουμε μεγάλη
την ποσότητα αγάπης..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωωω πολύ σωστόΑκόμα θα σε τρωγαμε και σημερα αν το έλεγες.
Γενικά μιλώντας, αν δε δω πούσι δε βγάζω πόρισμα. Όχι άλλοι να καλοπερνάνε κι άλλοι να εξυμνούνε. Αμα δε δω πούσι δεν ξερω τίποτα για καμία.
Οχι δεν ειναι ακριβως απο αγάπη, από καύλα είναι κι απο εσωτερική ανάγκη να δεθείς με τον άλλο πολύ στενά σε επίπεδο πνιγμού να μη μας φύγει. Συνδρομα εγκατάλειψης ειναι αυτά.
Εδω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά η συναρπαστικότητα της φιλίας και γενικά της επαφής, ειναι να το αφήνεις σα λουλουδάκι να απλώνει τις ρίζες του, να ανθίζει κι όλας, οχι να του βαζεις ενα μικρό γλαστράκι και να του λες εδω θα μεινεις και θα κανεις αυτά.
Τα λουλουδάκια και τα φυτά δε τα μεταφέρουμε πολλές φορές σε όλο και μεγαλύτερες γλάστρες για να αναπτυχθουν ελευθερα στην ησυχία τους; Κάπως ετσι ειναι και η φιλία στο μυαλό μου.
Ειδες εξηγω με λουλουδάκι, στο λουλουδάκι. Κεντάω σήμερις.

Οπότε στάδια.. από μικρή γλαστρουλα σε μεγαλύτερη.. προσεχτικά χωρίς βιασύνες..
*εγώ δουλεύω το θέμα την εγκατάλειψης και δεν θελω εδω και 5 χρόνια να πνίξω με την αγάπη μου κανέναν για να μην μου φύγει..
Δίνω χώρο και χρόνο κ ορια.. υγεία ε... ισσοροπια.. θέλω να μεινεις μα αν θέλεις να φύγεις φυγε δεν θα σε σταματήσω ,είτε σύντροφος είτε φίλος..
Αλλά το βαθιά το θέλω.. δεν μπορώ να λειτουργήσω έξω από την δουλειά σε επιφανειακή φάση.. μόνο στην δουλειά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

12-08-24

21:09
Δεν τολμάω ούτε καν να σας κοιτάξω στα μάτια. Όχι να έρθω και στην παρέα σας...Αχαχαχα ελάτε στην παρέα μας να γίνουμε πολλοι
Σημείωση όσο αγαπάμε τον εαυτο μας 110 πλαίσια δινομαστε και αγαπάμε τουε άλλους... οπουε απλως την έχουμε μεγάλη την ποσότητα αγάπης..
Είστε σχεδόν απόκοσμοι, έτσι όπως τα λες...
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου, που λέει και το τραγούδι...
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

12-08-24

21:11
Αποκοσμοι...τυπου εξω από αυτόν τον κόσμο?? Ακραίοι?Δεν τολμάω ούτε καν να σας κοιτάξω στα μάτια. Όχι να έρθω και στην παρέα σας...
Το πάθος υπάρχει σε πολλούς περισσότερους ανθρώπους από όσο φαίνεται... η νομίζει ο κόσμος πιστεύω
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

12-08-24

21:17
Πες τα ρε σαραγλί μου ασούμε, την έχει τόση μεγάλη την αγάπη το λουλουδάκι μας που φοβάμαι μέχρι και να την κοιταξω κι εγω στα μάτια, πόσο μάλλον να την πάρεις τόσο μεγάλη, δε θα μπορείς να κάτσεις απ την αγάπη μετά.Δεν τολμάω ούτε καν να σας κοιτάξω στα μάτια. Όχι να έρθω και στην παρέα σας...
Είναι τόσο τέλεια η λουλουδάκι, τόσο φανταστική, που δεν γίνεται, δεν καταδέχεσαι και να το εισπράξεις ολομόναχος αυτό το πράγμα. Λες είναι public domain η αγάπη αυτή, πρέπει να μοιραστεί στο λαό απλόχερα, να ανθίσουσι τα λεβάδια, να ανθίσουσι οι θάλλασαι, να ανθίσουσι και τα τσιμέντα.
Παντολούθε λελουδιά αγάπη.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

12-08-24

21:18
Το θέμα είναι πως ασυναίσθητα βγάζεις ένα πνιγηρό vibe αν κάθε φορά που αναζητάς σύνδεση με έναν άνθρωπο, εν δυνάμει φίλο, κάθεσαι και φέρεις στην επιφάνεια εγχειρίδιο κανόνων και υπέρ αναλυτικών σκέψεων για το πως θα χτιστεί η σχέση.Αχαχαχα ελάτε στην παρέα μας να γίνουμε πολλοι. ,αμέ όλοι χωράνε
Σημείωση όσο αγαπάμε τον εαυτο μας 110 πλασια δινομαστε και αγαπάμε τους λιγους που επιλεγουμε.... οποτε απλως την έχουμε μεγάλη
την ποσότητα αγάπης..
Ωωω πολύ σωστό
Οπότε στάδια.. από μικρή γλαστρουλα σε μεγαλύτερη.. προσεχτικά χωρίς βιασύνες..
*εγώ δουλεύω το θέμα την εγκατάλειψης και δεν θελω εδω και 5 χρόνια να πνίξω με την αγάπη μου κανέναν για να μην μου φύγει..
Δίνω χώρο και χρόνο κ ορια.. υγεία ε... ισσοροπια.. θέλω να μεινεις μα αν θέλεις να φύγεις φυγε δεν θα σε σταματήσω ,είτε σύντροφος είτε φίλος..
Αλλά το βαθιά το θέλω.. δεν μπορώ να λειτουργήσω έξω από την δουλειά σε επιφανειακή φάση.. μόνο στην δουλειά.
Σκέψου το λίγο. Οι συνδέσεις των ανθρώπων δε γίνονται κατόπιν παραγγελίας και οργανογράμματος .
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

12-08-24

21:25
Οκ.. Να πάω να εξαφανιστώ κατάλαβα...Πες τα ρε σαραγλί μου ασούμε, την έχει τόση μεγάλη την αγάπη το λουλουδάκι μας που φοβάμαι μέχρι και να την κοιταξω κι εγω στα μάτια, πόσο μάλλον να την πάρεις τόσο μεγάλη, δε θα μπορείς να κάτσεις απ την αγάπη μετά.
Είναι τόσο τέλεια η λουλουδάκι, τόσο φανταστική, που δεν γίνεται, δεν καταδέχεσαι και να το εισπράξεις ολομόναχος αυτό το πράγμα. Λες είναι public domain η αγάπη αυτή, πρέπει να μοιραστεί στο λαό απλόχερα, να ανθίσουσι τα λεβάδια, να ανθίσουσι οι θάλλασαι, να ανθίσουσι και τα τσιμέντα.
Παντολούθε λελουδιά αγάπη.
Κορόιδεψε με κι άλλο...
Κ δεν ειπα ποτε πως ειμαι καταπληκτικη ..
Επισεις όλοι μας ειμαστε καταπληκτικόι όπως είμαστε
Αρκεί κα θέλουμε να μάθουμε και να βελτιώνουμε τα αδυναμα μας σημεία...
Έχει καεί η γούνα μου γιατί 37 χρόνια δεν έβαζα ορια.Το θέμα είναι πως ασυναίσθητα βγάζεις ένα πνιγηρό vibe αν κάθε φορά που αναζητάς σύνδεση με έναν άνθρωπο, εν δυνάμει φίλο, κάθεσαι και φέρεις στην επιφάνεια εγχειρίδιο κανόνων και υπέρ αναλυτικών σκέψεων για το πως θα χτιστεί η σχέση.
Σκέψου το λίγο. Οι συνδέσεις των ανθρώπων δε γίνονται κατόπιν παραγγελίας και οργανογράμματος .
Προστασία είναι.
Δεν το κάνω πάντα...αλλά με άτομα που δεν βάζουν κανένα όριο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

12-08-24

21:30
Καρδιά μου, παρεξήγησες. Εσυ να εξαφανιστείς; Θα ναι η μέρα μου αέρας χωρίς οξυγόνο ύστερις. Παραλία χωρίς βότσαλα, ποδήλατο χωρίς σέλα, δονητής χωρίς ρεύμα.Οκ.. Να πάω να εξαφανιστώ κατάλαβα...
Κάτσε δω ρε σε πειράζω, είσαι χαριτωμένη, πες εκει τα δικά σου τα ωραια να χουμε να περναμε καλά.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

12-08-24

21:36
Καρδιά μου, παρεξήγησες. Εσυ να εξαφανιστείς; Θα ναι η μέρα μου αέρας χωρίς οξυγόνο ύστερις. Παραλία χωρίς βότσαλα, ποδήλατο χωρίς σέλα, δονητής χωρίς ρεύμα.
Κάτσε δω ρε σε πειράζω, είσαι χαριτωμένη, πες εκει τα δικά σου τα ωραια να χουμε να περναμε καλά.
το έχω ξαναπεί , δεν ταιριαζω πουθενά.
Δεν πειράζει, περνάω και μόνη μου καλά.

Και ας γελάτε μαζί μου.
Τουλάχιστον πραγματικά δεν είμαι κακοπροαιρετη ποτέ, πόσοι μπορούν να το πουν αυτό.
Καλά να είμαστε όλοι μας όλα καλα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

12-08-24

21:42
Έχεις μια μοβόρικη όψη απλώς σου περνάει πάρα πολύ γρήγορα. Συνηθως ειναι πιο πολύ κακία παραπόνου, παρά κακία κακία οπως σε εναν παλιάνθρωπο.Τουλάχιστον πραγματικά δεν είμαι κακοπροαιρετη ποτέ, πόσοι μπορούν να το πουν αυτό.
Μου βγαζεις να σου φέρομαι οπως θα φερόμουν στην κορούλα μου. Δε μπορείς να το σφαλιαρίσεις αλλά είναι αξιαγάπητο.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

12-08-24

21:47
Ναι αλήθεια είναι αυτό, ενώ είμαι μαμά που τρέχω όλη μέρα για τα πάντα.. ειμαι ένα μικρό κοριτσάκι όταν προκειτε για συναισθηματικες σχέσεις..
Δεν είμαι περίεργη είμαι limited edition αχαχαχαχα
Δεν είμαι περίεργη είμαι limited edition αχαχαχαχα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

12-08-24

21:47
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

12-08-24

21:50
Του διάβασα του μικρού την συζήτηση μας..λέει μαμά είσαι κριντζζζ
Αχαχαχαχασχαχα
Αχαχαχαχασχαχα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

12-08-24

22:27
Ίσως αυτή είναι η διαφορά του φίλου από τον πραγματικό φίλο ζωής. Ο πρώτος θα αρκεστεί στο να περνάει καλά μαζί σου , ξέρεις έξοδοι, κουβεντουλες κλπ
Ο δεύτερος θα είναι εκεί όταν τίποτε δεν πάει καλά, γιατί για αυτόν δεν έχει σημασία η καλοπέραση, αλλά η αγάπη που σου έχει παντός καιρού.
Το ότι μια καλή φιλική σχέση θα έχει κάποια αμοιβαιότητα σε καλές πράξεις ειναι κατα μεγάλο ποσοστό αυτονόητο και πραγματικότητα. Ωστόσο κανένας δεν θα κάτσει σε μια φιλική σχέση να τον πρήζει ο άλλος συνεχώς με τα προβλήματα του. Οτι δεν έχει μια καλή δουλειά - οτι δε βγάζει τα λεφτά που θέλει - ότι δεν έχει συντροφο και ολα αυτα τα γνωστά κάθε μέρα όλη μερά + την νύχτα.
Οπότε αν ο άλλος είναι πρήχτης και κλαίγεται μόνο για τα θέματα του αντι να προσπαθεί να τα λύσει... δεν θα κατηγορήσεις τον άλλον που απομακρύνθηκε. Συγγνώμη τώρα αλλα ένας φίλος έλεγε για εναν πρώην φίλο του οτι ήταν μέγιστος τσιγκούνης και δεν μπορούσαν να κάνουν πράγματα.
Προφανώς και απομακρύνθηκε γιατι ο άλλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Δηλαδή οκ έχουμε απαιτήσεις απο τους άλλους αλλα πρέπει να βλέπουμε και τη δική μας συμπεριφορά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

12-08-24

22:28
Όχι, εντάξει. Δεν είσαι κακοπροαίρετη. Μια χαρά κοπέλα είσαι...το έχω ξαναπεί , δεν ταιριαζω πουθενά.
Δεν πειράζει, περνάω και μόνη μου καλά.
Και ας γελάτε μαζί μου.
Τουλάχιστον πραγματικά δεν είμαι κακοπροαιρετη ποτέ, πόσοι μπορούν να το πουν αυτό.
Καλά να είμαστε όλοι μας όλα καλα
Να ευχηθώ ό,τι καλύτερο. Και σε φιλία και σε σχέση...
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

12-08-24

22:34
Λογικό για όλουςΤο ότι μια καλή φιλική σχέση θα έχει κάποια αμοιβαιότητα σε καλές πράξεις ειναι κατα μεγάλο ποσοστό αυτονόητο και πραγματικότητα. Ωστόσο κανένας δεν θα κάτσει σε μια φιλική σχέση να τον πρήζει ο άλλος συνεχώς με τα προβλήματα του. Οτι δεν έχει μια καλή δουλειά - οτι δε βγάζει τα λεφτά που θέλει - ότι δεν έχει συντροφο και ολα αυτα τα γνωστά κάθε μέρα όλη μερά + την νύχτα.
Οπότε αν ο άλλος είναι πρήχτης και κλαίγεται μόνο για τα θέματα του αντι να προσπαθεί να τα λύσει... δεν θα κατηγορήσεις τον άλλον που απομακρύνθηκε. Συγγνώμη τώρα αλλα ένας φίλος έλεγε για εναν πρώην φίλο του οτι ήταν μέγιστος τσιγκούνης και δεν μπορούσαν να κάνουν πράγματα.
Προφανώς και απομακρύνθηκε γιατι ο άλλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Δηλαδή οκ έχουμε απαιτήσεις απο τους άλλους αλλα πρέπει να βλέπουμε και τη δική μας συμπεριφορά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-08-24

22:56
Λογικό για όλους
Αν με ρωτάς,.... καθόλου δεν το πιστεύω αυτό. Όταν βλέπεις οτι ο άλλος ειναι τσιγκούνης , οτι βγαινετε βόλτα και γαμάει τη παρέα για να κάνει τα παλαβά του μια δυο τρείς του το λές και δικαιολογείται και κάνει τον εγωϊστή..... ε ντάξει ρε φίλε μείνε μόνος σου. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.
Οπότε αν ήταν για όλους λογικό θα αλλάζανε πολλά και έτσι θα βελτιώνονταν και κάποιες φιλικές σχέσεις ή δεν θα διαλύονταν ποτέ.
Επίσης πιο μικροί είμασταν ευχαριστημένοι με μια μπάλα στην αλάνα ή ενα κρυφτό... τώρα γίναμε όλοι υπέρ του δέοντος απαιτητικοί και επικριτικοί με τους άλλους πράγμα που επίσης δυσκολεύει τις συναναστροφές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Kate1914
- Luludaki
- Advocatus diaboli
- Hased Babis
- johnsala
- Μήτσος10
- fourkaki
- taketrance
- Memetchi
- Joji
- chester20080
- Reader
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- rafaela11
- User2350
- linuxman
- A350
- camil
- Libertus
- Ωρορα
- Scandal
- American Economist
- charmander
- giannhs2001
- vasilis123321
- Paragontas7000
- Rene2004
- Unboxholics
- Debugging_Demon
- Nikos1988
- iew
- mourinho776
- tsiobieman
- Wonderkid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.