Ποιο είναι το αγαπημένο σας όνομα;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Είναι ρεντ φλαγκ όνομα (αλλά πολύ αριστοκρατικο) μαζί με το Γιάννης. Φυσιολογικό Γιάννη δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου.
:laugh:
Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος.
Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!!
🚩🚩🚩🚩🚩

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας.
Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω).
Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" 😂
Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.
🚩🚩🚩🚩🚩
Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες.
Δεν υπάρχει ενδιάμεσο :laugh:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη
ΚΛΑΙΩ 😂😂😂
Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό :laugh:

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες.
Δεν υπάρχει ενδιάμεσο :laugh:

ΚΛΑΙΩ 😂😂😂
Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό :laugh:
Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα 😂 (για αυτό είπα ότι είναι red flag).

Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης 😂

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
Ανδρικά

Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες.

Γυναικεία

Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες :inlove:.

Τελευταία επεξεργασία:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; :upside:

Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση;

Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα <3
ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς.

Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. :spasiklas:

Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Αγαπημένα ονόματα

Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ

Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα

Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος

Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
🚩🚩🚩🚩🚩
Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. :sly:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί :laugh:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί :laugh:
Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ :P

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.
από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. :spasiklas:
άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα!:bleh:
(τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό)
Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα

όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας

Scandal

Διαχειριστής

άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα!:bleh:
(τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό)
Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα
Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά.
Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου.
Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός.

Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια