finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:43 Η finesse έγραψε: #61 02-02-25 11:43 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Nαι, ακριβώς. Και το ξενέρωτο Νίκος αγαπιέται. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όνομα είναι, βρε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:46 Ο nPb έγραψε: #62 02-02-25 11:46 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μια χαρά όνομα είναι, βρε. Click για ανάπτυξη... Ναι ου. Οι μισές λένε για Αλέξη ... Κακαβάς (όπως το έλεγε ο γιατρός στην Βλαχάκη με τονισμένο το ξξξξ) Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Η Friday_k έγραψε: #63 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Είναι ρεντ φλαγκ όνομα (αλλά πολύ αριστοκρατικο) μαζί με το Γιάννης. Φυσιολογικό Γιάννη δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #64 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:51 Η Friday_k έγραψε: #65 02-02-25 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς τώρα δεν περιτριγυριζομαι από κανέναν Γιώργο!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Ο nPb έγραψε: #66 02-02-25 11:54 Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Nαι, ακριβώς. Και το ξενέρωτο Νίκος αγαπιέται. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά όνομα είναι, βρε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:46 Ο nPb έγραψε: #62 02-02-25 11:46 Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μια χαρά όνομα είναι, βρε. Click για ανάπτυξη... Ναι ου. Οι μισές λένε για Αλέξη ... Κακαβάς (όπως το έλεγε ο γιατρός στην Βλαχάκη με τονισμένο το ξξξξ) Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Η Friday_k έγραψε: #63 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Είναι ρεντ φλαγκ όνομα (αλλά πολύ αριστοκρατικο) μαζί με το Γιάννης. Φυσιολογικό Γιάννη δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #64 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:51 Η Friday_k έγραψε: #65 02-02-25 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς τώρα δεν περιτριγυριζομαι από κανέναν Γιώργο!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Ο nPb έγραψε: #66 02-02-25 11:54 Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από finesse: Μια χαρά όνομα είναι, βρε. Click για ανάπτυξη... Ναι ου. Οι μισές λένε για Αλέξη ... Κακαβάς (όπως το έλεγε ο γιατρός στην Βλαχάκη με τονισμένο το ξξξξ)
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Η Friday_k έγραψε: #63 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Είναι ρεντ φλαγκ όνομα (αλλά πολύ αριστοκρατικο) μαζί με το Γιάννης. Φυσιολογικό Γιάννη δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #64 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:51 Η Friday_k έγραψε: #65 02-02-25 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς τώρα δεν περιτριγυριζομαι από κανέναν Γιώργο!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Ο nPb έγραψε: #66 02-02-25 11:54 Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Είναι ρεντ φλαγκ όνομα (αλλά πολύ αριστοκρατικο) μαζί με το Γιάννης. Φυσιολογικό Γιάννη δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:49 Ο nPb έγραψε: #64 02-02-25 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:51 Η Friday_k έγραψε: #65 02-02-25 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς τώρα δεν περιτριγυριζομαι από κανέναν Γιώργο!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Ο nPb έγραψε: #66 02-02-25 11:54 Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα.
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:51 Η Friday_k έγραψε: #65 02-02-25 11:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς τώρα δεν περιτριγυριζομαι από κανέναν Γιώργο!! nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Ο nPb έγραψε: #66 02-02-25 11:54 Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ευκαιρία να αλλάξεις όνομα. Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς τώρα δεν περιτριγυριζομαι από κανέναν Γιώργο!!
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.199 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Ο nPb έγραψε: #66 02-02-25 11:54 Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας.
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:59 Η Friday_k έγραψε: #67 02-02-25 11:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά πιστεύω ότι το όνομα δεν παίζει ρόλο. Απλά να υπάρχει χημεία και απλή κατανόηση... και φυσικά θέληση για νέα γνωριμία, φλερτ, ερωτισμό. Όχι αυτή την ξενερωτίλα που διαπιστώνει κανείς μένοντας στην Ελλάδα, όπου οι μισοί πάσχουν από την ασθένεια του πρώην και της μιζέριας. Click για ανάπτυξη... Χαχα και εγώ το πιστεύω αυτό, φυσικά δεν παίζει ρολο το όνομα, απλά επειδή τυχαίνει σε πολλους/πολλές αυτό με τα ονόματα το αναφέρουμε ως "πείραγμα" (τουλάχιστον εγώ έτσι το αποδιδω). Άμα γνωρίσω κάποιον Γιώργο ξανά, δεν θα πω "όχι είσαι red flag" Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:04 Η Grand Duchess: #68 02-02-25 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Ας είναι νορμάλ άνθρωπος και ας τον λένε και Τάκη Click για ανάπτυξη... ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό
Friday_k Δραστήριο μέλος Η Friday_k δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνη Marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 466 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:18 Η Friday_k έγραψε: #69 02-02-25 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Οι Γιωργιδες είναι ride or die. Ή θα είναι το πιο καλοψυχο παιδι που έχεις γνωρίσει είτε θα είναι για μπατσες. Δεν υπάρχει ενδιάμεσο Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Φεβρουαρίου 2025 ΚΛΑΙΩ Πες τον Παναγιώτη τον άνθρωπο τι Τακης τώρα λες και είναι παππούς από το χωριό Click για ανάπτυξη... Εντάξει έναν θα πω που γνώρισα που είναι όντως καλός άνθρωπος αλλά φερθηκε πολύ μαλακισμενα (για αυτό είπα ότι είναι red flag). Καλά το Τάκης ήταν παράδειγμα...μπορεί να βγαίνει και από το Δημήτρης
Guest 198007 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:28 Ο Guest 198007: #70 04-02-25 16:28 Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες . Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Φεβρουαρίου 2025 touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανδρικά Χρήστος: Γιατί και τον πατέρα μου τον λένε έτσι, και γιατί συνήθως τα καλύτερα παιδιά λέγονται έτσι (ένας μόνο ήταν χειριστικός και βλάκας), επίσης οι περισσότεροι είναι ροκάδες. Γυναικεία Φωτεινή: Όσες έχω γνωρίσει (Όχι όσες τις λένε "Φαίη", μόνο σε ομορφιά υπερτερούν), είναι γλυκείες, απίστευτα όμορφες και καλοσυνάτες .
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:36 Η touvlo έγραψε: #71 04-02-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Πιστεύετε ότι τα σπάνια ονόματα τα έχουν περισσότερο όσοι προέρχονται από ιδιαίτερα μορφωμένους ή επιτυχημένους γονείς; Που είναι από τζάκι δηλαδή; Μόνο εγώ βλέπω μία τέτοια τάση; Εμένα μου αρέσουν και τα συνηθισμένα ονόματα Click για ανάπτυξη... ναι και γω βλέπω, γονείς με μια ιδιαίτερη μόρφωση, δίνουν σπάνια ονόματα. Όπως είπε και η Γλαύκη, πάνε κόντρα στην παράδοση και συνεχίζω: τολμούν το διαφορετικό. Θα έλεγα μάλιστα, όσο πιο σπάνια, τόσο πιο <<ψώνια>> οι γονείς. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 4 Φεβρουαρίου 2025 Απ την άλλη, το να δίνονται ονόματα παπούδων βοηθά στο να μην εξαφανίζονται κάποια ονόματα, όταν περάσει η μόδα, γιατί κι αυτή μόδα είναι. Όταν ήμουν παιδί, ένα υπέροχο, δροσερό όνομα γυναικείο ήταν το <Παγώνα>. Πώς μ΄άρεσε! Έλεγα στη μαμά, να το αλλάξω να το κάνω Παγώνα. Τώρα έχω ακούσει γυναίκα, της οποίας η πεθερά λεγόταν έτσι, να μη θέλει να το ακούσει και να επιμένει ο άντρας. Και λέω, καλά που το βγάζουν. Κρίμα να εξαφανιστεί, τόσο ωραίο όνομα
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2025 στις 21:14 Ο Scandal έγραψε: #72 08-02-25 21:14 Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι το ζητούμενο του θέματος (έχω απαντήσει πιο πάνω): από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Από αντρικά μου αρέσει και το Στάθης.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.753 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Ουριήλ έγραψε: #73 09-02-25 14:57 Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπημένα ονόματα Αντρικά: Γαβριηλ, Ουριηλ, Αναστάσιος, Αθανάσιος, Μιχάηλ Γυναικεία: Οφελια, Γαλάτεια, Φρειδερίκη, Λιντα, Μαρία, Ουριελλα, Δήμητρα Ποια δεν μου αρέσουν: Γιάννης και Γιώργος
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 182562: #74 09-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Mιχάηλ Click για ανάπτυξη... Απαπαπαπα Σαν το Φαρούκ δεν έχει, παιδιά Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:10 Ο Scandal έγραψε: #75 09-02-25 15:10 Ωραία ονόματα επίσης: Τατιάνα, Πλάτωνας, Γεώργιος Μέτριο προς άσχημο όνομα: Πέτρος Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:13 Ο Guest 691153: #76 09-02-25 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Friday_k: Το μεγαλύτερο red flag είναι το Γιώργος. Οποίον Γιώργο γνώρισα, δεν πήγε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αγαπητή θα έτεινα να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω πως οι Γιώργηδες είναι τόσο κακοί όσο τους βάφει ο κόσμος. Υπάρχουν πολλοί αξιαγάπητοι και γαμάτοι.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.604 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Η Kate1914 έγραψε: #77 09-02-25 15:16 Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:18 Ο Guest 691153: #78 09-02-25 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander JungC Scandal Εριφύλη Kate1914 touvlo American Economist iew thenutritionist taketrance rafaela11 Jack of Spades giannhs2001 Angelikaaa camil bibliofagos Μήτσος10 Corfu kitty Debugging_Daemon GeorgePap2003 parrot/παπαγάλος louminis Paragontas7000 chester20080 User2350 AnnaVrt12 MarcoReus Ilma Unboxholics Viedo J.Cameron jj! eukleidhs1821 spring day Memetchi fmarulezkd Idontknoww xristarac fourkaki Μαυρίκιος Αναστασία197 Εχέμυθη theodoraooo Wonderkid tslef8 Zelina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... Αυτά τα "Γιώργος = κακός" με τρελαίνουν. Πλιζ λιγο πιο σαφήνεια; Τη μισή ελλάδα γιώργους τη λένε. Να λεγαν ξερωγω "Αγησίλαος = κακος" να πω οκ
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.423 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:43 Η touvlo έγραψε: #79 09-02-25 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: από αντρικά δεν μου αρέσει καθόλου το Πάρης. Και από γυναικεία το Παγώνα. Click για ανάπτυξη... άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μου αρέσει που όποτε αναφέρεται το όνομά μας από κάποιον σε αυτό το θρεντ, πολλοί παύουμε να είμαστε αντικειμενικοί Click για ανάπτυξη... όλοι αγαπάμε το όνομά μας. Είναι η προσωπικότητά μας
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.721 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:44 Ο Scandal έγραψε: #80 09-02-25 15:44 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως.
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: άντε βρε, που δε σ΄αρέσει το Παγώνα! (τώρα πια και μένα δε μ΄αρεσει, αλλά αντικειμενικά είναι εύηχο , πρωτότυπο και δροσερό) Το κατέστρεψε το τραγούδι: ο Γιάννος και η Παγώνα Click για ανάπτυξη... Το Παγώνα να πούμε ότι ήταν πιο διαδεδομένο στις παλιές, ίσως μάλιστα και στα χωριά. Τη γιαγιά μου τη λέγανε Παγώνα γι' αυτό το είχα κατά νου. Επίσης Παγώνα λέγανε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα όταν ήμουν πολύ μικρός. Μια σύγχρονη Παγώνα θα το κάνει Πέννυ πάντως.