Ποιο είναι το αγαπημένο σας όνομα;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Γράψτε τα αγαπημένα σας ονόματα είτε ανδρικά, είτε γυναικεία

spring day

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η spring day αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 220 μηνύματα.
Άρτεμις, Αφροδίτη, Αχιλλέας, Διονύσης... δεν ξέρω μαρεσουν πολύ τα ονόματα από την αρχαιοελληνική μυθολογία :redface:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Από ανδρικά:
Ορφέας, Χριστόφορος, Κλεάνθης, Θεμιστοκλής, Θεόφιλος, Αγαπητός, Αλέξανδρος και Ανδριανός

Γυναικεία: Ραφαηλία (ψώνιο), Ισμήνη, Περσεφόνη, Φιλοθέη, Αναστασία, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ, Εριφύλη και Θεανώ
<3

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Ιωάννα και Γιάννης

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.
Ιωάννα και Γιάννης
"Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει"

Υ.Γ Για να είμαστε και εντός θέματος θα πω Νεφέλη, Αλίκη, Δανάη, Κωνσταντίνος, Άγγελος, Φίλιππος

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Θα πω το Δάφνη που είναι της μαμάς μου και αν ποτέ κάνω κόρη θα της δώσω αυτό το όνομα επειδή είναι υπέροχο όπως και η μαμά μου. Από γυναικεία ονόματα θα προσθέσω τα Μαργαρίτα, Αριάδνη, Δανάη, Μυρτώ.

Από αντρικά μου αρέσουν τα: Ερμής, Ιάσωνας και Αχιλλέας

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Από αντρικά: Γρηγόρης, Αναστάσιος, Νίκος, Σωτήρης (ήταν να με βγάλουν έτσι! ), Αλέξανδρος
Από γυναικεία: Αναστασία, Ελπινίκη, Μαρία

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.
Εγώ προσωπικά λατρεύω τα αρχαιοελληνικά ονόματα είναι πιο όμορφα και έχουν ιδιαίτερη σημασία πχ.
Ιοκάστη: ιον +καζω (που σημαίνει στολίζω) η ωραία και ανεξάρτητη γυναίκα *νομίζω αυτό σημαίνει μην με γδαρετε οι της θεωρητικής 😂*
Θα έδινα άνετα όνομα στα παιδιά μου αρχαιοελληνικό και ομολογώ θα έβρισκα ένα τόσο σπάνιο για να είναι πιο special.

Δεν μου αρέσουν τόσο τα oversimplified names (Μαρία, Άννα, Ελένη, Γιώργος κοκ)

Ακόμα χειρότερη αποψη για Γκόλφω Μαλαμω Ασημένια απαπαπααπα

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.
Σε βρίσκω αντικειμενικότατη!

Από γυναικεία θα πω Αριάδνη και Νεφέλη. Έχω βρει ήδη ονόματα για τις τυχόν κόρες μου :pfff: :lol:
Αν κάνεις 2 αγόρια όμως?? :shifty: :shifty:

Εμένα από αντρικά τα αγαπημένα μου είναι: Φώτης, Ιάσωνας, Κωνσταντίνος και Ιωάννης

Από γυναικεία: Νεφέλη και Αθηνά,

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Γυναικεία: Άρτεμη, Χριστίνα, Κατερίνα
Αντρικά : Αδριανός, Φώτης, Θαλής

Το όνομα που δε μ΄αρέσει καθόλου είναι το Βασιλική ή Βασίλης (σόρυ Βασίληδες).

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Γυναικεία: Κασσάνδρα, Ιόλη, Ηλέκτρα
Αντρικά: Αλέξανδρος, Αχιλλέας, Οδυσσέας

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.486 μηνύματα.
Γυναικεία: Αριάδνη, Αθηνά, Δέσποινα, Δήμητρα, Σοφία
Ανδρικά: Το δικό μου (:P), Δημήτρης, Λεωνίδας

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Ευαγγελία (το όνομα της μητέρας μου) και Λάμπρος

Edit: Εντάξει, σοβαρεύτηκα :P

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Το αγαπημένο μου όνομα εβερ και στις δύο εκδοχές είναι το Αλέξανδρος/Αλεξανδρα.

Άλλα ανδρικά ονόματα: Ραφαήλ, Στέφανος, Εμμανουήλ

Γυναικεία: Κασσάνδρα, Ηλιάνα, Ντιάνα, Δανάη, (+ το δικό μου :P).

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Γυναικεία: Άρτεμη, Αφροδίτη (όλοι οι γυναικειοι χαρακτηρες μου στα MMORPG συνηθως ή το ένα ή το άλλο θα είναι)

Ανδρικά: Αλέξανδρος και οι παραλλαγές του πχ Αλέξιος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια