tsarachaf
Περιβόητο μέλος

ολα τα total war, και ειδικά το ROME
Εγώ προτιμώ το Medieval II, είναι πολύ πιο παλέψιμο το campaign του... Στο Rome με τα χίλια ζόρια γλίτωνα τα riots...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Independent
Νεοφερμένο μέλος

Εν πασει περιπτώση το CoD4 και βέβαιως το Flight Simulator X ! (λογο προσωπικου κολλήματος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Εγώ προτιμώ το Medieval II, είναι πολύ πιο παλέψιμο το campaign του... Στο Rome με τα χίλια ζόρια γλίτωνα τα riots...
Εγώ πάλι τερμάτισα δυο φορές το Rome, μία με τους Ιουλίους και μία με τις Ελληνικές πόλεις. Επίσης τερμάτισα μια φορά το Barbarian invasion με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία (Eastern Roman Empire). Το medieval 2 δεν μπόρεσα να το τερματίσω καθώς έδωσα πολλή σημασία στο να κάνω ισχυρό και οικονομικά εύρωστο κράτος (με τους Άγγλους) ενώ μάλλον θέλει πιο γρήγορες κινήσεις και να κατακτάς πιο γρήγορα περιοχές...
Λατρέψα τα Total War series αλλα ειδικοτερα το Rome Total War λόγο εποχής και μόνο. Ίσως να ξεκινήσω σε 5-10 λεπτά το medievalΟταν λες ακριβε το medieval 2 εννοεις το Kingdoms? :/
Εν πασει περιπτώση το CoD4 και βέβαιως το Flight Simulator X ! (λογο προσωπικου κολλήματος)
Πριν βγει το Rome, υπήρχε ήδη παιχνίδι Medieval. Μετά το Rome βγήκε το Medieval 2. Το Kingdoms είναι επέκταση του Medieval 2.
Independent
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πάλι τερμάτισα δυο φορές το Rome, μία με τους Ιουλίους και μία με τις Ελληνικές πόλεις. Επίσης τερμάτισα μια φορά το Barbarian invasion με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία
Πολύ όμορφα παιχνίδια και τα 2! Θέλω να (ξανα) βαλω τους βαρβαρους.

Όσο για το Rome τωρα. Επειδη βαριομουν να ξανα τερματησω το κανονικο κατεβασα καποιο Mods και βρηκα την υγεία μου. Επαιζα τους Πελλοπονισιακους πολεμους και το Diadochi

Independent
Νεοφερμένο μέλος

Τόσο δύσκολο παιχνιδι δεν εχω ξαναπαίξει! (Μιλάμε χωρής κωδικούς κτλ)
ουαου! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ MONGOLS AND TIRUMIDS!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

:O :O Ξεκίνησα τελικά το Medieval 2 total war με το Βυζάντιο!
Τόσο δύσκολο παιχνιδι δεν εχω ξαναπαίξει! (Μιλάμε χωρής κωδικούς κτλ)
ουαου! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ MONGOLS AND TIRUMIDS!
Είσαι με τα καλά σου ρε;;; Γιατί ξεκίνησες εκεί πέρα;;; Είναι ίσως το πιο δύσκολο σημείο... Ειδικά αν δεν έχεις εξεικειωθεί με το game... Γι' αυτό υπάρχει και η Αγγλία...

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς δεν έχω μόνο ένα αγαπημένο..
Guest 515609
Επισκέπτης

2)Call Of Duty 2
3)Battlefield Vietnam
4)GTA San Andreas
5)Unreal Tournament
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

2)

3)

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Kane and lynch! Mπομπάτο!!
eva.p
Νεοφερμένο μέλος

left 4 dead (1 και 2 )
moxa15
Διάσημο μέλος

τι ειναι η υποθεση λεει;;;;ειναι γνωστο;;;;
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Καὶ στὸ τέλος κάνουμε τὸν Ἑρρίκο Α΄ ἀλοιφὴ 8)
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

το βαριεμαι απιστευτα το managerPro Evolution Soccer αλλα και το Football Manager(για το τελευταιο εκανα και θεμα,αλλα φαινεται πως ειμαι ο μονος που παιζει το συγεκριμενο παιχνιδι...)

moxa15
Διάσημο μέλος

το βαριεμαι απιστευτα το manager![]()
βρε ουστ ολοι σας manager και ξερω ψωμι!!!!
για οποιον ενδιαφερεται εξαιρετικες μεταγραφες ειναι
ματεραζι και ριβας(απο ιντερ και οι 2 ως ελευθεροι).σε καθε ομαδα που εχω παρει(τουλαχιστον για ελληνικο πρωταθλημα πετανε...)
κατα τα αλλα κλασσικα ελευθερος γκαλιτσιος,jan kozak...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- phleidhs
- kuplin96
- Chris2756
- charmander
- Libertus
- GeorgePap2003
- Στεφανος56
- rafaela11
- hirasawayui
- Joji
- fockos
- J.Cameron
- giannhs2001
- Unboxholics
- Memetchi
- harry akritas
- Luke.
- globglogabgalab
- tsiobieman
- Slytherin
- SlimShady
- azula
- betonieras
- gregory nub
- WhaleOilBeefHooked
- jj!
- Στωικος
- Αλκης Κ.
- fmarulezkd
- Viedo
- Vold
- Unseen skygge
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.